Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

Gosiu nie gniewaj się na mnie :yes: przecież musimy się wspierać bo inaczej zwariujemy . Wiesz a ja czasem zastanawiam się nad sensem robienia góry u nas , nie mam czasu nacieszyć się tym co mam , jak mam wolne to tylko zdążę obskoczyć -sprzątnąć dół , a gdzie czas dla rodziny , na wyjście do ogrodu :eek:. Zaczynam się łapać na tym ,że jak ktoś ma do nas wpaść to zaczynam panikować bo czasu mi zabraknie .

Twój ogród jest taki cudny ,że nie mogę doczekać się wiosny u Ciebie :). Ja zaś muszę kupić trochę więcej krzaków ozdobnych , w końcu kiedyś i one urosną

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Gosiu,

co słychać? :) Wiosna ma przyjść podobno od wtorku, no bo jak długo do diabła będzie ta zima trwała?

:bash::bash:

U nas opłata śmieciowa też masakryczna będzie 89 zł :spam::spam: zdzierstwo w biały dzień!!!

Z 55zł netto miesięcznie wzrośnie do 89 brutto:bash: Sami się proszą, żeby im te śmieci pod Urząd wysypywać:yes:

Zrobiłaś dochodzenie co się dzieje z zuzankowym dziennikiem?:eek:

Pozdrawiam cieplutko:D

Kubelko za co gniewać bym się miała :eek: tak sobie troszkę poutyskiwałam... ale za żadne skarby nie chciałabym do bloku wrócić - nie ma to jak dom z ogrodem, nawet tak przetrzebionym przez podtopienia i mrozy

naszło mnie wczoraj i kupiłam sobie mieczyki :cool:

a na dodatek takie niebieskie - bylina comelina tuberosa

images?q=tbn:ANd9GcTF5H2OLvP9CsapmOt3z58VBLEBYzgw3f8MezFNulsyF5xlIwdG

Agawi wiosna musi przyjść - obowiązkowo różności kupiłam i będę sadzić - patrz wyżej

z tymi śmieciami, to u nas jeszcze nie ustalone stawki, ale sądząc po stawkach za ścieki to może być masakra

Pytasz co u Zuzki - patrz niżej :bash:kosmici Ją porwali...

No, ja też zmartwiłam się brakiem dostępu do Zuzy :( :( :( Co się stało? Dzisiaj rankiem odwiedzam znajome domki, a tu ... zonk.

Składam oficjalne zażalenie :( Może być tu u Gosi? U Zuzanki się nie da, bo nie ma jak :(

Jak najbardziej możesz moniu - ponownie składam zażalenie na absencje Zuz@nki, nawet na priva nie odpowiedziała buuuuuuuuu :(

Przeczytałam tę relację z wojny "polsko-kreciej" chichocząc nieziemsko, acz po cichu, bo rodzinka śpi!!! Cudowne!!! Moje zatrawione podwórko wygląda jak Islandia, albo mam jednego kreta-pracoholika albo jest ich paru, nie wiem i nie próbuję zgadywać, ja jednak swojego\swoje kreta\y lubię:) Z pewnością dziwnie to brzmi dla wielu osób, kto wie czy wręcz nie bluźnierczo, ale tak jest!

To by było tyle w temacie kretów:):)

Wiesz braza mnie krety też nie przeszkadzają, pod warunkiem, że kopca nie wywalą w jakiś ozdobnych roślinkach, albo na środku trawniczka. Zdecydowanie bardziej wkurzają mnie mrówki mające kopce we wrzosach, albo hodujące mszyce na moim pięknym klonie :bash:

Hello agawi miło Cię widzieć :yes: czytam, że paschę robisz