kubel30 14.03.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Gosiu nie gniewaj się na mnie przecież musimy się wspierać bo inaczej zwariujemy . Wiesz a ja czasem zastanawiam się nad sensem robienia góry u nas , nie mam czasu nacieszyć się tym co mam , jak mam wolne to tylko zdążę obskoczyć -sprzątnąć dół , a gdzie czas dla rodziny , na wyjście do ogrodu . Zaczynam się łapać na tym ,że jak ktoś ma do nas wpaść to zaczynam panikować bo czasu mi zabraknie . Twój ogród jest taki cudny ,że nie mogę doczekać się wiosny u Ciebie . Ja zaś muszę kupić trochę więcej krzaków ozdobnych , w końcu kiedyś i one urosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.03.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 A beton jest teraz na topie więc kochana nie jedna by chciała tak mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2013 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Hej Gosiu, co słychać? Wiosna ma przyjść podobno od wtorku, no bo jak długo do diabła będzie ta zima trwała? :bash: U nas opłata śmieciowa też masakryczna będzie 89 zł :spam: zdzierstwo w biały dzień!!! Z 55zł netto miesięcznie wzrośnie do 89 brutto:bash: Sami się proszą, żeby im te śmieci pod Urząd wysypywać Zrobiłaś dochodzenie co się dzieje z zuzankowym dziennikiem? Pozdrawiam cieplutko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.03.2013 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Hej Gosiu, Zrobiłaś dochodzenie co się dzieje z zuzankowym dziennikiem? Pozdrawiam cieplutko:D ja też pozdrawiam a zuzankowy dziennik kosmici porwali - i wszelkie negocjacje nie przyniosą efektu odwracalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.03.2013 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Kubelko za co gniewać bym się miała tak sobie troszkę poutyskiwałam... ale za żadne skarby nie chciałabym do bloku wrócić - nie ma to jak dom z ogrodem, nawet tak przetrzebionym przez podtopienia i mrozy naszło mnie wczoraj i kupiłam sobie mieczyki a na dodatek takie niebieskie - bylina comelina tuberosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.03.2013 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Agawi wiosna musi przyjść - obowiązkowo różności kupiłam i będę sadzić - patrz wyżej z tymi śmieciami, to u nas jeszcze nie ustalone stawki, ale sądząc po stawkach za ścieki to może być masakra Pytasz co u Zuzki - patrz niżej :bash:kosmici Ją porwali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.03.2013 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 (edytowane) Zuza ja Ci dam kosmitów :bash:zeznawaj coś nabroiła gdzie będę paść oczy cudami w Twoim domu, no gdzie, nowymi zdobyczami, elewacją, schodami Edytowane 15 Marca 2013 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.03.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Gosiek samą prawdę prawi... zuz@nka, co nakombinowaŁAŚ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.03.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No, ja też zmartwiłam się brakiem dostępu do Zuzy :( Co się stało? Dzisiaj rankiem odwiedzam znajome domki, a tu ... zonk. Składam oficjalne zażalenie Może być tu u Gosi? U Zuzanki się nie da, bo nie ma jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No, ja też zmartwiłam się brakiem dostępu do Zuzy :( Co się stało? Dzisiaj rankiem odwiedzam znajome domki, a tu ... zonk. Składam oficjalne zażalenie Może być tu u Gosi? U Zuzanki się nie da, bo nie ma jak Jak najbardziej możesz moniu - ponownie składam zażalenie na absencje Zuz@nki, nawet na priva nie odpowiedziała buuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 ja też pozdrawiam a zuzankowy dziennik kosmici porwali - i wszelkie negocjacje nie przyniosą efektu odwracalnego :( :( Ja też nie mam dostępu... buuuu Co za kosmici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej dziewczynki, zuzanka napisała u mnie, że dziennik został zamknięty:jawdrop::cry: i to nieodwołanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.03.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Hej dziewczynki, zuzanka napisała u mnie, że dziennik został zamknięty:jawdrop::cry: i to nieodwołanie czytałam, pisała też, że nas nie opuszcza ale gdzieś znowu zaginęła, komentarze też zamknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 odwdzieczyc sie przyszlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dzięki za wdzięczność pachnącą i bardzo się cieszę, że znowu jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 to jeszcze cos przynioslam. o ile ktos lubi taka stara muze http://www.youtube.com/watch?v=89QliWlKHGY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.03.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 A kto mówił, że miało być cieplej? Dopiero w lany poniedziałek nawet od +10 - podobno.... U mnie też rozchodnik przed mrozami tak wyglądał. Nie wiem czy ocalaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Przeczytałam tę relację z wojny "polsko-kreciej" chichocząc nieziemsko, acz po cichu, bo rodzinka śpi!!! Cudowne!!! Moje zatrawione podwórko wygląda jak Islandia, albo mam jednego kreta-pracoholika albo jest ich paru, nie wiem i nie próbuję zgadywać, ja jednak swojego\swoje kreta\y lubię Z pewnością dziwnie to brzmi dla wielu osób, kto wie czy wręcz nie bluźnierczo, ale tak jest! To by było tyle w temacie kretów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 http://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/Emotki/hello.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2013 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Wiesz braza mnie krety też nie przeszkadzają, pod warunkiem, że kopca nie wywalą w jakiś ozdobnych roślinkach, albo na środku trawniczka. Zdecydowanie bardziej wkurzają mnie mrówki mające kopce we wrzosach, albo hodujące mszyce na moim pięknym klonie Hello agawi miło Cię widzieć czytam, że paschę robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts