Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A myślisz, że one skłonne do rozmów som :roll:

One większe myszko od ciebie, sporo większe :-? Mam dwa szczurołapy w domu ale one niewiele większe od tych zębatych gryzoni, które wagą to dopiero przewyższają moje mopy :roll: :-?

Ale bardzo dziękuję za chęć niesienia pomocy :lol: :lol: :lol:

Nie wydaje mi się żeby energię i zdrowie zawdzięczać tylko ziołom choć ich moc jest niekiedy niezastąpiona. Nie jestem osobą chorująca, ani też moje dziecko nie choruje w ogóle i to bez aveo! Po prostu trzeba się troszczyć o swój organizm, dobrze się odżywiać, choć nie wykluczam preparatów ziołowych bo tylko takimi leczę katar (gdyż nic innego nam się nie zdarza), dlatego nie lubię jak ktos mówi o jakichś cudotwórczych preparatach bo niekiedy wystarczy sugestia... Ale każdy leczy się czym chce, zwłaszcza w dobie ignorancji lekarskiej.

Szczęśliwa jesteś, ja latami jeżdżąc po różnych klinikach widziałam setki dzieci naprawdę cierpiących i to nie tylko z rodzin nie troszczących się o swoje zdrowie :( co to znaczy dobrze się odżywiać żeby nie chorować gdy wszystko nafaszerowane chemią, ja mam ze wsi jajka, swoje warzywka a z alergią już się urodzilam i z wiekiem na coraz więcej produktów byłam uczulona:cry: Wcześniej próbowałam wielu medykamentów i jakoś sugestia nie zadziałała...Jeśli samemu się czegoś nie spróbowało to niewiele można na ten temat powiedzieć :roll: Ja nie sprzedaję, nie namawiam tylko dzielę się z cierpiącymi swoimi doświadczeniami.

Nie wydaje mi się żeby energię i zdrowie zawdzięczać tylko ziołom choć ich moc jest niekiedy niezastąpiona. Nie jestem osobą chorująca, ani też moje dziecko nie choruje w ogóle i to bez aveo! Po prostu trzeba się troszczyć o swój organizm, dobrze się odżywiać, choć nie wykluczam preparatów ziołowych bo tylko takimi leczę katar (gdyż nic innego nam się nie zdarza), dlatego nie lubię jak ktos mówi o jakichś cudotwórczych preparatach bo niekiedy wystarczy sugestia... Ale każdy leczy się czym chce, zwłaszcza w dobie ignorancji lekarskiej.

Szczęśliwa jesteś, ja latami jeżdżąc po różnych klinikach widziałam setki dzieci naprawdę cierpiących i to nie tylko z rodzin nie troszczących się o swoje zdrowie :( co to znaczy dobrze się odżywiać żeby nie chorować gdy wszystko nafaszerowane chemią, ja mam ze wsi jajka, swoje warzywka a z alergią już się urodzilam i z wiekiem na coraz więcej produktów byłam uczulona:cry: Wcześniej próbowałam wielu medykamentów i jakoś sugestia nie zadziałała...Jeśli samemu się czegoś nie spróbowało to niewiele można na ten temat powiedzieć :roll: Ja nie sprzedaję, nie namawiam tylko dzielę się z cierpiącymi swoimi doświadczeniami.

Amelio, znam Twój ból - mam to samo z alergią :cry: Najgorsze, że moje dziecko ma to samo :( :cry:

Jak wypuścimy wszystkie nasze psy wojny to Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami się za nas weźmie :roll: 8) :wink:

Swoja droge ciekawa jestem jak bedzie wygladalo spotkanie Twoich panien z moja kawalerka :D

I jak drzewo ? Przewrocilo sie ?

Drzewo rośnie na razie bez zmian, zajrzyj do dziennika, tam nowe ślady :roll:

Oj spotkaniu nie wróżę powodzenia :wink: Chyba, że moja cieczki dostanie to zobaczy dobka w różowych okularach, zakocha się i wtedy miłość na całe życie :roll: :roll: :lol: Inaczej ochrypnie od wrzasku albo zwieje gdzie pieprz rośnie - choć nie wiadomo gdzie to :roll: :wink:

Twoje chłopaki dość namolne są z ciekawością i miłością, więc nie wiem jak moje futrzaki by to przeżyły :wink: :roll:

Zresztą najpierw muszą osobiście poznać Ciebie i się zakochać :lol:

A myślisz, że one skłonne do rozmów som :roll:

One większe myszko od ciebie, sporo większe :-? Mam dwa szczurołapy w domu ale one niewiele większe od tych zębatych gryzoni, które wagą to dopiero przewyższają moje mopy :roll: :-?

Ale bardzo dziękuję za chęć niesienia pomocy :lol: :lol: :lol:

wiesz ja to jestem taka troche niezwykla mysz, bo bojowa. Mnie tam zaden szczurek czy muchomorek nie przerazi ;)