zuznka 18.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 O nas kobietach budujących http://www.sgiti.com/porysunki/meblujee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jutro jadę przeprowadzić poważną rozmowę z gryzoniami, chyba, że zwieją ze strachu Jak chcesz to moge pomoc, umiem troche po gryzoniowemu, tam, tego gaworzyc . tylko to widze hmmmm...duze te gryzonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.03.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A myślisz, że one skłonne do rozmów som One większe myszko od ciebie, sporo większe Mam dwa szczurołapy w domu ale one niewiele większe od tych zębatych gryzoni, które wagą to dopiero przewyższają moje mopy Ale bardzo dziękuję za chęć niesienia pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.03.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nie wydaje mi się żeby energię i zdrowie zawdzięczać tylko ziołom choć ich moc jest niekiedy niezastąpiona. Nie jestem osobą chorująca, ani też moje dziecko nie choruje w ogóle i to bez aveo! Po prostu trzeba się troszczyć o swój organizm, dobrze się odżywiać, choć nie wykluczam preparatów ziołowych bo tylko takimi leczę katar (gdyż nic innego nam się nie zdarza), dlatego nie lubię jak ktos mówi o jakichś cudotwórczych preparatach bo niekiedy wystarczy sugestia... Ale każdy leczy się czym chce, zwłaszcza w dobie ignorancji lekarskiej. Szczęśliwa jesteś, ja latami jeżdżąc po różnych klinikach widziałam setki dzieci naprawdę cierpiących i to nie tylko z rodzin nie troszczących się o swoje zdrowie co to znaczy dobrze się odżywiać żeby nie chorować gdy wszystko nafaszerowane chemią, ja mam ze wsi jajka, swoje warzywka a z alergią już się urodzilam i z wiekiem na coraz więcej produktów byłam uczulona:cry: Wcześniej próbowałam wielu medykamentów i jakoś sugestia nie zadziałała...Jeśli samemu się czegoś nie spróbowało to niewiele można na ten temat powiedzieć Ja nie sprzedaję, nie namawiam tylko dzielę się z cierpiącymi swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.03.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nie wydaje mi się żeby energię i zdrowie zawdzięczać tylko ziołom choć ich moc jest niekiedy niezastąpiona. Nie jestem osobą chorująca, ani też moje dziecko nie choruje w ogóle i to bez aveo! Po prostu trzeba się troszczyć o swój organizm, dobrze się odżywiać, choć nie wykluczam preparatów ziołowych bo tylko takimi leczę katar (gdyż nic innego nam się nie zdarza), dlatego nie lubię jak ktos mówi o jakichś cudotwórczych preparatach bo niekiedy wystarczy sugestia... Ale każdy leczy się czym chce, zwłaszcza w dobie ignorancji lekarskiej. Szczęśliwa jesteś, ja latami jeżdżąc po różnych klinikach widziałam setki dzieci naprawdę cierpiących i to nie tylko z rodzin nie troszczących się o swoje zdrowie co to znaczy dobrze się odżywiać żeby nie chorować gdy wszystko nafaszerowane chemią, ja mam ze wsi jajka, swoje warzywka a z alergią już się urodzilam i z wiekiem na coraz więcej produktów byłam uczulona:cry: Wcześniej próbowałam wielu medykamentów i jakoś sugestia nie zadziałała...Jeśli samemu się czegoś nie spróbowało to niewiele można na ten temat powiedzieć Ja nie sprzedaję, nie namawiam tylko dzielę się z cierpiącymi swoimi doświadczeniami. Amelio, znam Twój ból - mam to samo z alergią Najgorsze, że moje dziecko ma to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.03.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Odkąd zaczęły dzieciaki chorować to i temat zaczął żyć i wtedy okazało się jak wielu alergików na forum jest jadę oblukać sytuację http://img8.imageshack.us/img8/1008/dzialka150320092.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czy to drzewko gdy się już przewróci - a bobro-gadziny zmyślne są i czekają na dogodną chwilę, nawet jak wiatr będzie wiał w odpowiednią stronę -i zatamuje wodę to może spowodować zalanie waszej działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.03.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Tego się właśnie obawiam, domu nie utopi ale ziemie może zalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dzień dobry !!! Żem włąśnie wstała i żałuję bo pogoda wymusza pozostanie w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dzień dobry pogoda okropna, że nawet z młodą na spacer nie mam jak wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.03.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 hejka.... ma kłopot z picasą... nie chcę mi MSN otworzyć poczty... i nie mogę wgrywac zdjęć... słyszałam, żeś obtrzaskana pomożesz mi ? tzn. na albumie już mam tylko nie mogę ich skopiować z albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jak wypuścimy wszystkie nasze psy wojny to Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami się za nas weźmie Swoja droge ciekawa jestem jak bedzie wygladalo spotkanie Twoich panien z moja kawalerka I jak drzewo ? Przewrocilo sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.03.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 hejka.... ma kłopot z picasą... nie chcę mi MSN otworzyć poczty... i nie mogę wgrywac zdjęć... słyszałam, żeś obtrzaskana pomożesz mi ? tzn. na albumie już mam tylko nie mogę ich skopiować z albumu napisałam u Ciebie Ale się szukamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.03.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jak wypuścimy wszystkie nasze psy wojny to Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami się za nas weźmie Swoja droge ciekawa jestem jak bedzie wygladalo spotkanie Twoich panien z moja kawalerka I jak drzewo ? Przewrocilo sie ? Drzewo rośnie na razie bez zmian, zajrzyj do dziennika, tam nowe ślady Oj spotkaniu nie wróżę powodzenia Chyba, że moja cieczki dostanie to zobaczy dobka w różowych okularach, zakocha się i wtedy miłość na całe życie Inaczej ochrypnie od wrzasku albo zwieje gdzie pieprz rośnie - choć nie wiadomo gdzie to Twoje chłopaki dość namolne są z ciekawością i miłością, więc nie wiem jak moje futrzaki by to przeżyły Zresztą najpierw muszą osobiście poznać Ciebie i się zakochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A myślisz, że one skłonne do rozmów som One większe myszko od ciebie, sporo większe Mam dwa szczurołapy w domu ale one niewiele większe od tych zębatych gryzoni, które wagą to dopiero przewyższają moje mopy Ale bardzo dziękuję za chęć niesienia pomocy wiesz ja to jestem taka troche niezwykla mysz, bo bojowa. Mnie tam zaden szczurek czy muchomorek nie przerazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.03.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Wieeeeeeeesz, ale one chyba forum czytajom bo siem przestraszyły i pouciekały, przynajmniej dziś ich nie było - jak ja byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.03.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Cześć Gosiek - witam się weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ja również życzę miłego dnia i weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witajcie, witajcie, dzień dobry wszystkim życzę. Wczoraj usłyszałam w telewizji, a wiadomo telewizja nie kłamie od piątku pogoda ma się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts