Amelia 2 24.04.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A ja widziałam pierwszego w tym roku bociana lecącego znad mojego domu prosto w kierunku gdzie mieszka mój starszy syn i nie wiem czy przyniesie temu co ze mną mieszka czy starszemu? fajnie jest, podeschło, w miarę ciepło po pracy robię w ogrodzie do 21-ej:yes: ale widzę że Ty Gosiu bardzo rannym ptaszkiem jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.04.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 to wez do mnie tego bociana wyslij chetnie tobolek przyjme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2013 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Tarcia dzidziusia majstrujecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.04.2013 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 A ja widziałam pierwszego w tym roku bociana lecącego znad mojego domu prosto w kierunku gdzie mieszka mój starszy syn i nie wiem czy przyniesie temu co ze mną mieszka czy starszemu? fajnie jest, podeschło, w miarę ciepło po pracy robię w ogrodzie do 21-ej:yes: ale widzę że Ty Gosiu bardzo rannym ptaszkiem jesteś Amelio psy budzą mnie o 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Tarcia dzidziusia majstrujecie??? od jakiegos czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 słuchajcie u nas taka susza ze majatek za podlewanie zaplace, rosliny mi sie opozniaja bo maja za sucho. dzis chyba zraszacze na cala noc zalacze, bo deszcze zapowiadaja ale jakos ten nasz kawalek ziemii omija. latem jak nie bede chciala to bedzie lalo a teraz ni huhu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.04.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Może nie szalej z wodą, u mnie też mocno opóźnione a wcale tak sucho nie mają. Widziałaś w dzienniku brunery - liście powinny mieć jak mała dłoń dorosłego człowieka. A one mają po 2 cm w porywach, za to kwiaty w pięknie modrym kolorku. Poczekaj jeszcze ze dwa dni do majowego upalnego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 wlasnie podlewanie zaczelam, bo wczoraj trawnik wertykulowany a dziś nawozem sypnięty, a jak sadzilam sasanki to ziemia w dolku przesypywala mi się, strasznie sucho:bash:jutro niby ma cos popadać ale to dzisiejsze tez nie zaszkodzi. podsypalam papu iglakom, hortensjom i pnaczom, musze częściowo to rozpuscic żeby bialy się nie podtrul jakby mu do czaszki przyszlo poprobowac kulek nawozowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Gosiu u ciebie to jakies postępy u mnie ledwo, ledwo cos widać, narcyze i czesc tulipankow dopiero glowki kwiatowe potworzylo. to samo na skalniaku - po deszczu powinno cos ruszyc. jedynie palibin przygotowuje się do kwitnięcia, ma już kwiatki maciupkie ale jeszcze w kuleczkach, listkow zas tyle co kot naplakal. po prostu masz wilgotno i cos rosnie, u mnie niestety stanowczo za sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2013 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Nie smutaj ja tylko pokazuję co kwitnie, reszta jeszcze śpi. Najgorzej, że część z ziemi nic nie wypuściła a nie pamiętam, co gdzie powinno wychynąć. Nawet jeszcze nie nawożę. U Ciebie lekka ziemia, teraz gdy nawiozłaś to po deszczu szybko ruszą rośliny. W ogrodzie kilka bzów ma pąki, ruszają powoli klony ale najlepiej wczoraj od rana do wieczora było widać jak rozwijają się liski u kilku tawułek Pod domem wychodzi mi jakaś pietruszka i za boga nie mogę skojarzyć co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cześć Gośku Sąsiad wyobraźni nie ma.. ale pewnie działkę czyścił, bo sprzedać chce.. Gdzieś słyszałam, że wierzby skutecznie wypijają wodę z gruntu.. może zasadzić wierzby by tam trzeba było.. tak z patyka... Ładnie już robi się w ogródku.. i kwitną już tulipany .. czy to zdjęcie z zeszłego roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 eee no to nie jest u mnie tak zle, bzy maja calkiem spore liscie, tawuly wczesne za chwile zakwitna, perukowce sie ruszyly, pecherznice calkiem przyjemne listeczki, tawlina ma liscie pelna geba, nawet horty wypuscily zielone, o czeresniach nie wspomne, bo te najwczesniej mi ruszyly. strasznie wolno piwonie wychylaja kolce, a sporo wcale nie wylazlo (burzy mi to porzadek na rabacie, wsadzilam je w polkolu opasajac kosowke wysoka) liliowce od Depesi wyszly tylko 2 szt., parzydlo od Brazki nareszcie zdecydowalo cos ruszyc a kosacce od Arni tez tylko 2 szt. wylazly. Cebulkowe obstawiam kwitniecie na przyszly tydzien wiec sie pochwale. za to beda kwitly jak goscie beda:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Liliowca chcesz???? i kosaćca? niebieskiego mogę skubnąć.. bo wiem, że jest niebieski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 chce, pewnie ze chce, coz to za pytanie , pytalam czy rower mamy przygotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Sam sobie zrobi i z haka zdejmie.. będzie miał zajęcie... Każda minuta spokoju cenna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Te liliowce to takie smoli nosy żółtopomarańczowe... A rośnie to jak głooopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 no patrz a moje cos nie chca rosnac rower stoi w schowku nie mam haka:lol2: a musze miec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Moje dwa na haku, i dwa na podłodze.. jeden u dziadka... musi być kilka sprawnych,... takie zmotoryzowane dziecko mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cześć Gośku Sąsiad wyobraźni nie ma.. ale pewnie działkę czyścił, bo sprzedać chce.. Gdzieś słyszałam, że wierzby skutecznie wypijają wodę z gruntu.. może zasadzić wierzby by tam trzeba było.. tak z patyka... Ładnie już robi się w ogródku.. i kwitną już tulipany .. czy to zdjęcie z zeszłego roku??? Arni sęk w tym, że sąsiad nie mieszka, ziemie odłogiem zostawił, w staw wrzuca wszelkie śmiecie budowlane z całych okolic chyba, z wierzbę miał tylko ją przycina. Tam trzeba rekultywacji, piachu, zasiania jakiejś trawy, aby zadarniła i związała grunt, choćby kwietnej łąki. Teraz znowu geodeci mierzyli jego włości. Tylko czy ktoś to kupi wątpię zdjęcia tegoroczne oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 eee no to nie jest u mnie tak zle, bzy maja calkiem spore liscie, tawuly wczesne za chwile zakwitna, perukowce sie ruszyly, pecherznice calkiem przyjemne listeczki, tawlina ma liscie pelna geba, nawet horty wypuscily zielone, o czeresniach nie wspomne, bo te najwczesniej mi ruszyly. strasznie wolno piwonie wychylaja kolce, a sporo wcale nie wylazlo (burzy mi to porzadek na rabacie, wsadzilam je w polkolu opasajac kosowke wysoka) liliowce od Depesi wyszly tylko 2 szt., parzydlo od Brazki nareszcie zdecydowalo cos ruszyc a kosacce od Arni tez tylko 2 szt. wylazly. Cebulkowe obstawiam kwitniecie na przyszly tydzien wiec sie pochwale. za to beda kwitly jak goscie beda:wiggle: O widzisz to u Ciebie tylko nisko przy ziemi powoli idą ale te wysokie już pełna gębą się wiosną cieszą... lecą na targ może coś wyszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts