TAR 04.05.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 bobiku oj zebys nie wykrakal, dzikich swin tam od groma. ale pierwsze co zrobie to ogrodzenie no twoje dzikie swinie to chyba inne u mnie dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Gosiaczku, sosenką nie martw się na zapas:no:. Ja też taką mam, daje radę... można ją formować, uszczykiwać, przycinać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Aaa to stąd Rasia wie co w trawie piszczy.. To jest tak jak się nie nadąża wszędzie.. Kliknę tak.. działka boska i jakie widoki i las za płotem i zero sąsiada z lewej strony, taras na południe i nie piździ tak jak na obecnej.. TARcia miała rację, że u niej łeb chce urwać w domu na działce... nie wierzyłam.. Teraz powiem , że chce i jeszcze do tego piździ jak wieje i to jeszcze jak.. a tam cisza spokój... Noo bajka okolica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.05.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 no twoje dzikie swinie to chyba inne u mnie dziki u mnie i dzikie świnie i dziki..... dopełniają razem wspólnie obraz porażki ogrodowej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.05.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Hej, Gosiu!Koniecznie przytnij lawendy. Już na to trochę późno, ale jeszcze można. W przeciwnym razie brzydko zdrewnieją i wybujają nieładnie.Z hortensji polecam Ci jeszcze Limelight i Magical Moonlight, oczywiście jeśli jeszcze nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2013 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Moniu, przecież przycięłam je jesienią widać zdecydowanie za mało, teraz puściły już nowe zielone, mogę je jeszcze dziabnąć? Magical Moonlight - akurat tak w ręce mi nie wpadła. U mnie ciągle problem braku ziemi, nadal nie mogę skutecznie wpłynąć na m by w końcu zamówił kilka wywrotek, a wyrównanie terenu jest niezbędne by nowe prawdziwe nasadzenia robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2013 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jak tylko się w końcu doczekam wyrównania terenu będę się do Ciebie uśmiechać w sprawie róż - marzy mi się pnąca o różowych pełnych malutkich kwiatkach, na dodatek rosnąca w cieniu, tylko od południa do 14 w pełnym słońcu (o ile świeci) - czy istnieje w ogóle taka odmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.05.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Tak, na pewno coś wyszukamy Lawendę przytnij jeszcze o 1/3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Tak jest, już się robi... dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Cholera, następna z pięknymi sasankami!!!!! Podpowiedzcie mi, kiedy można je kupić i sadzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2013 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Kupiłam z tydzień temu w szkółce bylin, ale i na targ przywożą, teraz to troszkę za późno bo wykupione raczej. Żebyś bliżej mieszkała.... Można je wysiać ale to może być nieco skomplikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ja wczoraj bzdzinke kupiłam.. rozrośnie się... ale za to jest bordowa..Pokarzę wieczorem zdjęcie u siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 sasanki najlepiej kupowac wiosna i przycinac wiosna. ja lawend bym juz nie przycinalala ale jak wolisz. lawendy tne rowniez wiosna przy samej ....., nie jesienia. moje obciete ze 3 tygodnie temu pieknie sie zaczynaja srebrzyc-zielenic, tylko patrzec jak zakwitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2013 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Niestety wczoraj zostały przycięte... nieco, chyba więc tego roku nie zakwitną na pocieszenie... mam dużo pączków, które lada dzień powinny się otworzyć - clematis, żurawki, bzy, kaliny, rododendrony, azaliowce (no te może nie tak prędko), kuklik szkarłatny, wielosiły (mam już cztery ) i cała masa tulipanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 pinky winky sa bardzo ladne - pochwalam zakup mam pare sztuk, ladne wyprostowane krzaki, piekne kwiaty. ta druga to podobna do vanille fraise, niestety lubi sie pokladac wiec warto podporki zrobic. ostatecznie najbardziej jednak lubie te wyprostowane limonki, grandiflory, pinky. marzy mi sie le vasterival, starburst i pink pincushion. ale dopoki nie bedzie ich w szkolkach to nie kupie przez neta, za drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Nęcisz, nęcisz szczęściem nie mam już czasu na ogród więc może i dalszych zakupów nie będzie u mnie.... z wyjątkiem na targu kupowanych bylinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.05.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Hej:bye: Gosiu, Twoje zdjęcia są zachwycające:yes: ale to już pisałam Ci tyyyyle razy:D Hortensje kupiłaś w jakiejś szkółce czy na necie? Też właśnie chcę kupić, ale wolałabym w szkółce, żeby w razie czego zareklamować, bo do tej pory to nie mam szczęścia z trafianiem w odmiany, które chcę A, i jeszcze jedno: wie któraś z Was czym różni się hortensja krzewiasta Grandiflora od hortensji bukietowej Grandiflora? Właśnie siedziałam na stronie Arboretum w Rogowie i mają w sprzedaży i jedną i drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 tak popatrzylam na stronie ZSZP bukietowa ma kwiaty wiechowate stozkowe, najpierw biale potem rozowe, krzaczasta ma plaskie baldachowate biale kremowe bukietowa jest wyprostowana z niewielka iloscia pedow bocznych , krzaczasta bardziej sie poklada, na oko widze tez roznice w lisciach - krzaczasta ma wieksze, jakby z meszkiem podobne do anabelkowych. ja zdecydowalabym sie stanowczo na bukietowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.05.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dzięki Tarcia Bo jak wrzuciłam w grafikę google to mi te same zdjęcia wyskoczyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.05.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Gosiu ,przepiekne zdjęcia ,jak zwykle...:yes:roślinki równiez ..sasanki bajeczne:yes: No i podoba mi się nazwa 'PINKY WINKY':Dmuszę ja kobniecznie miec ,kojarzy mi sie z teletubisiami,,,jakoś tak... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts