TAR 09.05.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 twoja jest smukla wyprostowana, moja "przysadzista" bardziej wszerz niz w gore rosnie, z kolei moja ma wieksze liscie i kwiaty w wiekszosci sa na czubkach galezi kisciowate po 3-4 kiscie na kazedj galazce, a u ciebie sa rozmieszczone po calosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Potem mają granatowe owocki niedoczekanie moje, ptaki sa szybsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 no moze sa jakies rozne odmiany, u mnie dosc szybko rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 moja też bardziej rozłożysta była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Gosiulku sliczny masz ten twoj ogrod, taki jak lubie au naturell kiedys tez taki bede miala, juz nie chce takiego poukladanego pod linijke jak teraz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 dzięki - faktycznie au naturell wczoraj ze trzy wiaderka żółtych nawycinałam fiskarsem a dziś znowu mam żółto Dopiero chodząc po trawie zobaczyłam w jakim tragicznym jest stanie. Powoli jednak dam radę, gorzej, że na okolicznych działkach też żółto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 tez mi troche chwasciorow przybylo wiec moze w ramach gimnastyki i relaksu dzis po pracy powyrywam sobie i oczywiscie pewnie bedzie kolejna dawka tulipanow, nie ma bata pewnie wszystkie rozwiniete, aone tak krotko wiec trzeba uwiecznic na zimowe wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 09.05.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 To zawstydzona bergenia, która dopiero po 3 latach ma takie piękne kwiaty Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.05.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Piękne a ten z piłkowanymi brzegami - biały na fotce jaki ma kolor naprawdę? No biały... chociaż na zdjęciu to wygląda jakby ktoś delete używał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.05.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Jakoś w tym roku z Grąbczewskimi mi nie wyszło, byłam u Melona i za dobrą cenę nakupiłam hortensji (po 12 zł, tylko jedna za 26) Ale najlepiej na targu kupuje mi się skalniaki od pana, który ukopane z gliny przywozi i takie spore ,,pajdy" po 3 zł sprzedaje Tulipany ugotowały się i leżą na trawie Gosiu, mogłabyś mi podać adres tego Melona? I ew. Grąbczewskich? Na priv może być A wiosnę masz niesamowitą Tulipany:jawdrop::jawdrop:przeboskie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Yuka nie ma żadnej tajemnicy - Melon po drodze z Warszawy jadąc w kierunku Piaseczna na ul. Puławskiej Grąbczewscy trochę dalej: Runów ul. Kwitnąca 10 - Złotokłos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 ja tez chce takie puszyste szafirki, co one za jedne???? i te kolorowe kwiatki to stokrotki afrykanskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 I ślepej kurze ziarno się trafi - w sklepiku ogrodniczym pod samym nosem, gdzie głównie chemia i ziemia ogrodowa, torf, kora, obornik i takie tam różności są do kupienia, jesienią panowie sprowadzają cebulowe, a ja nie zawsze potrafię się im oprzeć - koło tych pełnych szafirków rosną też niezwykle wdzięczne, delikatne tulipany (jasny fiolet z żółtym środkiem, co niestety na zdjęciach nie udaje mi się uwiecznić) Stokrotki u Melona drogą kupna nabyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 a rzeczywiscie, mialam pytac, wygladaja troche jak egzotyczne wyrosniete anemony, bardzo ladniusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Chętnie bym porobiła rabaty żeby tylko nadmiaru trawy sie pozbyć Sasanek nigdzie nie widziałam - trudni, poczekam. Aktualnie nie mam co wsadzać w ziemie, wiec stwierdziłam, że może cos poprzesadzam ...??? Musze sie zastanowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.05.2013 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Może coś dużego podzielisz i porozsadzasz ale to lepiej jesienią robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 No własnie, jesienią. Psia krew!!!! Wejgele musze posadzić!!!!!!! Od tygodnia biedna czeka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.05.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Wajgela kwitnąć niedługo będzie sadź więc szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 11.05.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Jakie piękne niebieskie kwiaty. Uwielbiam niebieski! Proszę o jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Znowu nie posadziłam, aż wstyd normalnie! Ale dzisiaj to juz na pewno, no nie ma bata, muszę! Na szczęście u mnie wszystko trochę później dojrzewa i kwitnie, jest szansa, że sobie poradzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts