Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

juz sobie przypomnialam gdzie widzialam cudnego palibina, u Alunka w ogrodzie. Ala ma niskiego, krzaczkowego nie szczepionego jak nasze drzewka ale przesliczny jest, zwarta kulka, choc kwiateczki tez takie delikatne. musze poprosic Ale by wstawila w galeryce swego palibina.

Chylę czoło przed zdjęciami .... A już za podpisy pod nimi to będę Ciebie chwalić na wszystkich jarmarkach!!!!!

o to, to właśnie mi potrzebne

a jakby tak wszyscy podpisywali co na zdjęciach widać, to nie dręczylibyśmy autorów prośbami o wyjaśnienie co jest na trzecim od góry zdjęciu w 789 poście :lol2:

przyznaje ze mi sie nie chce podpisywac:oops: za duza zabawa z wklejaniem fot, kopiowaniem adresow itp. zeby bylo to jakos uproszczone to moze wtedy owszem, pokusilabym sie.

Gosiu, Gosiu a jak tam mezowaty???? zaakceptowal, bo chyba pekne z tej ciekawosci no...

Spoko Drimeth wody w rzece przybyło, ale jeszcze jest trochę miejsca. Ziemia rozmarznięta ;) więc woda opadowa ma gdzie wsiąkać. W ogrodzie kałuże ale przestało już (?) padać i woda szybko opada byle nie było gorzej... i trzeba czekać na zrzut wody w wyższego biegu rzeki - wtedy naprawdę się okaże jak sytuacja wygląda :D

u nas znowu się rozpadało:bash: a było tak ladnie, wracalismyz działki od mamy w deszczu, cali mokrzy, bialy kicha co chwila, musiałam suszarka go potraktować, bo teleptal się caly, teraz cieply i suchy wtulkal się i spi. ale chyba się ciut przeziebil.

• 2 weeks później...

uf Gosiu, znowu narozrabiałam :o ale już się poprawiłam i przeklejam

u Ciebie niezmiennie kolorowo, soczyście, pięknie

tylko jak podziwiać te cuda przy tak obrzydliwej pogodzie.

Teraz gdy dni są najdłuższe i powinny być najpiękniejsze mamy najokropniejsze oblicze jesieni

i jak tu się pozbierać?