Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiulku nie zalalo cie???

już po masażach jesteś czy przed ;)

tfu, tfu na psa urok woda za ogrodzeniem, a w ogrodzie tylko chodzi się jak po gąbce.... ale nie jest źle, jak popatrzę co dzieje się w innych rejonach kraju czy na południowym zachodzie europy to ręce opadają :(

porobiłam trochę nowych zdjęć i niedługo je wstawię i do dziennika i na picasę

bramę w końcu wykończoną mamy :wiggle:

świetnie wyszła brama, jedyna taka, niepowtarzalna ( chyba że ktoś z czytaczy zerżnie pomysł;))

na zdjęciach wcale nie widać że jest tak mokro - trawka wykoszona, słonce zdjęcia prześwietla aż zazdraszczam:( u mnie słońce świeci gdy siedzę w pracy, a jak po południu wybieram się do ogrodu cośkolwiek pogrzebać to zaraz zaczyna padać:bash:

Noo brama wypas :)

A sierściuchy nie przechodzą pod nią?

Ogród piękny.. Gosia a gdzie Ty to słońce wczoraj miałaś.. u nas nieprzewalanie leje...

Jak znudzisz się u siebie robić w ogródku bo nie będzie już co.. to tak jak TARcie zapraszam do siebie...

nooo brama full profeska :D

Tarciu dziękować, dziękować, mąż bardzo dumny chodzi :D

Gosiek, jak zwykle zdjęcia roślinek suuuper :)

świetnie wyszła brama, jedyna taka, niepowtarzalna ( chyba że ktoś z czytaczy zerżnie pomysł;))

na zdjęciach wcale nie widać że jest tak mokro - trawka wykoszona, słonce zdjęcia prześwietla aż zazdraszczam:( u mnie słońce świeci gdy siedzę w pracy, a jak po południu wybieram się do ogrodu cośkolwiek pogrzebać to zaraz zaczyna padać:bash:

Amelio widziałam podobne bramy, ale i tak każda jest inna ;) mokro jest uwierz, a teraz juz tez ponuro - siedząc w domu moge wyskoczyć na ogród nawet na chwilkę tylko - gdy słońce z za chmur wyjdzie :lol2: - i to jest to właśnie

Gratuluję skończonej bramy :)

Ogród zachwycający.

Jak tam rzeka? Nie zagraża Wam?

Dzięki Drimeth :D rzeka ma wezbrane wody, ale raczej przeciekają starorzecza rozlewające się nieco po okolicy... ale zapeszać nie chcę

Super brama!

ktoś tu chyba na aparat narzekał:rolleyes:... śliczne zdjęcia!!!

Które dzięcioły???

Tak myślę, że tobie Arctica właśnie powinna się podobać ;) Narzekam, narzekam, ostrości już nie mam... ani 3 tys na nowy :bash:

Dzięcioł duży, czyli ten mały biało czarny z czerwonym brzuszkiem - fotki w albumie

Noo brama wypas :)

A sierściuchy nie przechodzą pod nią?

Ogród piękny.. Gosia a gdzie Ty to słońce wczoraj miałaś.. u nas nieprzewalanie leje...

Jak znudzisz się u siebie robić w ogródku bo nie będzie już co.. to tak jak TARcie zapraszam do siebie...

Arnika masz oko, ale mieliśmy to na uwadze i wymierzone jest pod ramą 7 cm ani ciut wyżej, bo już młodsza raz wylazła spod poprzedniej bramy... glizda jedna :o

Wczoraj przez chwilke świeciło słonko ale dopiero jak już wysoko na niebie stało stąd takie ostre światło - najlepsze światło jest o świcie i pod wieczór, wtedy są długie cienie i można sobie fajnie podejrzeć ,,modela"

W tym roku jakoś nasz ulewy oszczędzają i aż takich jak w ubiegłych latach nie ma ;)

Na robotę w ogródnu czasu nie mam, ja tylko z doskoku, to mąż więcej działa i on głównie trawę kosi :D

A dlaczego właśnie mi??? Tłumaczyć mi się tu!;):p

Mi dzięcioł czarny wierzby leczył... kołki właściwie, które miałt być wierzbami. Wióry na pół dłoni:sick:... gdzieś musi mieszkać w okolicy bo często bywa:D

te małe co to się duże zwą to na słoninkę zimą przylatują, ale teraz jakoś ich nie widzę.

Ja za swój aparat 5 stówek zapłaciłam, a tak Ci się zdjęcia podobają:p

Matko, jakie cudowne żurawki!!!!!!! I nawet irysy mi się u Ciebie podobają!!!

Dlaczego moja żurawka nie kwitnie?

Ja mam bodziszki fioletowe, nawet nie przypuszczałam, że mają tyle odmian, ale co się dziwić ... w ogóle nie wiedziałam, że to coś pożytecznego i wszelkimi siłami starałam się je unicestwić - na szczęście bezskutecznie:D

Hej Gosiaczku:D. Pięknie widzę... oj pięknie:lol::cool: i nowe nasadzenia bardzo ciekawe:yes:... i po zdjęciach widzę, że Cię nie podtopiło:D. Cudnie po prostu!!! A od jutra słonko jak się patrzy! :yes:.

Buziaki zostawiam i lecę do siebie zajrzeć;)...:hug: