Gosiek33 04.06.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 mam nadzieję, że nawet nie zdążyłaś się zorientować śladu nie ma, poza powiadomieniem, że byłaś w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Gosiulku nie zalalo cie??? już po masażach jesteś czy przed tfu, tfu na psa urok woda za ogrodzeniem, a w ogrodzie tylko chodzi się jak po gąbce.... ale nie jest źle, jak popatrzę co dzieje się w innych rejonach kraju czy na południowym zachodzie europy to ręce opadają porobiłam trochę nowych zdjęć i niedługo je wstawię i do dziennika i na picasę bramę w końcu wykończoną mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 przed, dzień spa w nastepna sobote i ciesze się, ze woda nie narobila szkod, brame pokazuj szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 już jest i picassa też się wzbogaciła ale masz dobrze i spa i....kciuki zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 slicznie, ale bramy niet za kciukasy dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 brama w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 nooo brama full profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.06.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Gosiek, jak zwykle zdjęcia roślinek suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 świetnie wyszła brama, jedyna taka, niepowtarzalna ( chyba że ktoś z czytaczy zerżnie pomysł) na zdjęciach wcale nie widać że jest tak mokro - trawka wykoszona, słonce zdjęcia prześwietla aż zazdraszczam:( u mnie słońce świeci gdy siedzę w pracy, a jak po południu wybieram się do ogrodu cośkolwiek pogrzebać to zaraz zaczyna padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.06.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Gratuluję skończonej bramy Ogród zachwycający. Jak tam rzeka? Nie zagraża Wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.06.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Super brama! ktoś tu chyba na aparat narzekał... śliczne zdjęcia!!! Które dzięcioły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Noo brama wypas A sierściuchy nie przechodzą pod nią? Ogród piękny.. Gosia a gdzie Ty to słońce wczoraj miałaś.. u nas nieprzewalanie leje... Jak znudzisz się u siebie robić w ogródku bo nie będzie już co.. to tak jak TARcie zapraszam do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.06.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 nooo brama full profeska Tarciu dziękować, dziękować, mąż bardzo dumny chodzi Gosiek, jak zwykle zdjęcia roślinek suuuper świetnie wyszła brama, jedyna taka, niepowtarzalna ( chyba że ktoś z czytaczy zerżnie pomysł) na zdjęciach wcale nie widać że jest tak mokro - trawka wykoszona, słonce zdjęcia prześwietla aż zazdraszczam:( u mnie słońce świeci gdy siedzę w pracy, a jak po południu wybieram się do ogrodu cośkolwiek pogrzebać to zaraz zaczyna padać Amelio widziałam podobne bramy, ale i tak każda jest inna mokro jest uwierz, a teraz juz tez ponuro - siedząc w domu moge wyskoczyć na ogród nawet na chwilkę tylko - gdy słońce z za chmur wyjdzie - i to jest to właśnie Gratuluję skończonej bramy Ogród zachwycający. Jak tam rzeka? Nie zagraża Wam? Dzięki Drimeth rzeka ma wezbrane wody, ale raczej przeciekają starorzecza rozlewające się nieco po okolicy... ale zapeszać nie chcę Super brama! ktoś tu chyba na aparat narzekał... śliczne zdjęcia!!! Które dzięcioły??? Tak myślę, że tobie Arctica właśnie powinna się podobać Narzekam, narzekam, ostrości już nie mam... ani 3 tys na nowy Dzięcioł duży, czyli ten mały biało czarny z czerwonym brzuszkiem - fotki w albumie Noo brama wypas A sierściuchy nie przechodzą pod nią? Ogród piękny.. Gosia a gdzie Ty to słońce wczoraj miałaś.. u nas nieprzewalanie leje... Jak znudzisz się u siebie robić w ogródku bo nie będzie już co.. to tak jak TARcie zapraszam do siebie... Arnika masz oko, ale mieliśmy to na uwadze i wymierzone jest pod ramą 7 cm ani ciut wyżej, bo już młodsza raz wylazła spod poprzedniej bramy... glizda jedna Wczoraj przez chwilke świeciło słonko ale dopiero jak już wysoko na niebie stało stąd takie ostre światło - najlepsze światło jest o świcie i pod wieczór, wtedy są długie cienie i można sobie fajnie podejrzeć ,,modela" W tym roku jakoś nasz ulewy oszczędzają i aż takich jak w ubiegłych latach nie ma Na robotę w ogródnu czasu nie mam, ja tylko z doskoku, to mąż więcej działa i on głównie trawę kosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.06.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 A dlaczego właśnie mi??? Tłumaczyć mi się tu! Mi dzięcioł czarny wierzby leczył... kołki właściwie, które miałt być wierzbami. Wióry na pół dłoni:sick:... gdzieś musi mieszkać w okolicy bo często bywa:D te małe co to się duże zwą to na słoninkę zimą przylatują, ale teraz jakoś ich nie widzę. Ja za swój aparat 5 stówek zapłaciłam, a tak Ci się zdjęcia podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 09.06.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 jak Ty tego dzięciołka upolowałaś prawdziwa artystka z Ciebie. To jest samczyk, bo ma czerwony berecik, dziewczynki nie mają. A w naszym rejonie susza nie pada już trzeci tydzień, codziennie trzeba podlewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.06.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Wytrwałość na wystawienie łepka.... i komary dziabiące niemiłosiernnie wyczytałam, że wszystkie młode dzieciołki mają czerwone łepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Matko, jakie cudowne żurawki!!!!!!! I nawet irysy mi się u Ciebie podobają!!! Dlaczego moja żurawka nie kwitnie? Ja mam bodziszki fioletowe, nawet nie przypuszczałam, że mają tyle odmian, ale co się dziwić ... w ogóle nie wiedziałam, że to coś pożytecznego i wszelkimi siłami starałam się je unicestwić - na szczęście bezskutecznie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Twoja żurawaka u mnie też nie kwitnie będzie miała kwiaty o ile pamiętam w połowie lata do późnej jesieni. Kwiaty mają teraz te wcześniejsze odmiany Nie lubisz irysów? żadnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.06.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Hej Gosiaczku:D. Pięknie widzę... oj pięknie:lol: i nowe nasadzenia bardzo ciekawe:yes:... i po zdjęciach widzę, że Cię nie podtopiło:D. Cudnie po prostu!!! A od jutra słonko jak się patrzy! . Buziaki zostawiam i lecę do siebie zajrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.06.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Gosiek, trzymam kciuki za powrót czerwonych łebków. W końcu jesteś naszą ptasią ciocią A w ogrodzie masz przeuroczo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts