zuznka 20.03.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witajcie, witajcie, dzień dobry wszystkim życzę. Wczoraj usłyszałam w telewizji, a wiadomo telewizja nie kłamie od piątku pogoda ma się poprawić a powiedzieli od którego piątku ???????????!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.03.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dzien dobry Gosiu, a pani w telewizji powiedziala moze od którego piątku? Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 bry na razie poprawy pogody ni widu ni słychu ale i tak miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 to był znowu facet z TVN24 Ale nie obiecywał wiosny A poprawa jest śnieg nie sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 to był znowu facet z TVN24 Ale nie obiecywał wiosny A poprawa jest śnieg nie sypie jakoś się nie pocieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.03.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 to był znowu facet z TVN24 Ale nie obiecywał wiosny A poprawa jest śnieg nie sypie jakoś się nie pocieszyłam no ja jakoś tyż nie dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 U nas nie sypie, ale też nie zamierza się stopić ten, który wczoraj napadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dziewczyny uśmiechać się przez zły trzeba u mnie jakoweś przejaśnienia widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.03.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzień doberek ... uśmiechać się trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.03.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witajcie, dzień dobry bbbbbrrrry Tak zajrzałem z ciekawości i po sąsiedzku. Gosiek,, gdzie widziałaś te przejaśnienia? Siedzę w robocie i jest taka szmata, że aż płakać się chce. I nasze cudne gliniaste błocko nie wysycha A tak apropos całokształtu - tak naprawdę dopiero z twoich zdjęć zobaczyliśmy, jak fenomenalna jest dolina Jeziorki, bo to Jeziorka, prawda? Jutro to niby wiosna, tak? Ale uśmiechamy się, uśmiechamy, żeby nie siać defetyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ba po wczorajszych ponurych chmurach wszystko zasłaniających to chyba można tak z nadzieją powiedzieć, że przejaśnienia som Tak to dolina jeziorki, wczoraj widziałam jakie części na nowy most przywieźli bo praca tam wre. Jak w albumie moim byłaś to widziałaś bobrowe prace zębowe Tak sobie wymyśliłam, że to prace przy mostku wykurzyły jakieś osobniki z tamtego rejonu, a że mnożą się późną zimą, to może teraz do roboty się wzięły A więcej naprawdę pięknych zdjęć naszych terenów może pooglądać tu na forum http://forum.powiat-piaseczynski.info/viewtopic.php?t=1716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.03.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 hmm, akurat w tym wydaniu jestem męską częścią barranków, ale osobista pani barrankowa postrzega w mnie jakiś pierwiastek kobiecy Co do Jeziorki, to mamy plany, żeby ją spenetrować, ale: 1. najpierw trzeba zrobić wylewkę 2. w ten sposób pozyskamy garaż 3. mając taki garaż możemy kupić rowery, bo w mieszkaniu nie ma gdzie ich trzymać 4. mając rowery musimy nauczyć sukę biegać za rowerem 5. po realizacji pkt od 1-4 możemy się wybrać na penetrację. Zatem jeszcze trochę A tak w temacie: 20.3.Warszawa (PAP) - Europę północną, północno-wschodnią i południowo-wschodnią obejmują niże. Pozostałe obszary kontynentu są w zasięgu wyżu znad Atlantyku i Europy zachodniej. Polska jest na skraju tego wyżu, ale od północy zacznie nasuwać się zatoka niżowa z frontami atmosferycznymi. Napływać będzie ciepłe i wilgotne powietrza polarnomorskie - informuje IMiGW. Ciśnienie spada, w południe w Warszawie wyniesie 1009 hPa i nadal będzie spadało. W sobotę w województwach północno-wschodnich zachmurzenie duże z przejaśnieniami i miejscami opady deszczu, deszczu ze śniegiem oraz śniegu. Na pozostałym obszarze kraju zachmurzenie umiarkowane i duże. Temp. maks. od 2 st. na Suwalszczyźnie do 8 st. na Ziemi Lubuskiej i Nizinie Szczecińskiej. Wiatr przeważnie umiarkowany, zachodni. (PAP) fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 sorry, a w ogóle to też z rozpędu bo na forum głównie z paniami gadam A jakiego psa masz, mniemam, że sporego skoro za rowerem ma biegać Z ta pogodą to miałam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 20.03.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nasze to tylko w koszyczku na rowerze mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.03.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a kaski dla koszykowych psiaków macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.03.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Piesa jest wyżłem mazowieckim odmiana piskórska - we wrześniu, jak wyjeżdżaliśmy z budowy, to wyszła na nas z rowu i tak już zostało... Wcześniej ją zresztą widzieliśmy jak się błąka po okolicy, ale jak już wypłynęła z owego rowu, to się pani barrankowa, wielka kociara, jak raz zakochała od pierwszego wejrzenia. Piesa Frida, kobieta wielce rozrywkowa, lat rok z niewielkim okładem (według wetów), wygląda tak: http://lh3.ggpht.com/_TkEmGoAUT-I/Sb5qJUGfoKI/AAAAAAAAAJM/v4_FOo6boxU/piesa%20mala.jpg Musi za rowerem. Nie ma rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.03.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ale te boberki pracowote Widzę że na tapecie macie hydraulikę która i mnie czeka gdzieś pod koniec kwietnia. Fajne te lampy od Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 myszko nasza rasa to w koszyczkach na smyczy jest wożona choć moje nigdy tego nie doświadczyły ale o kaskach nie słyszałam Barranki2 no tak taka sunia to już musi dyrdać piechotką MonikaC lampy nie od Nefer bo ona bardziej w nowoczesnym stylu dom urządza, tylko wizualizacje u niej przypomniały mi co wynaleźliśmy w sklepie i co gra klimatem do naszego nastroju-wystroju i dla pamięci sobie wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 nie widac barrankowej fridy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 już widać wklejam tu Fridę barranki2 bo coś co jakiś czas zanika obraz jej http://lh3.ggpht.com/_TkEmGoAUT-I/Sb5qJUGfoKI/AAAAAAAAAJM/v4_FOo6boxU/piesa%20mala.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts