Gosiek33 19.07.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 moje biegając do bramy ,,wydeptały" ścieżkę w małych otoczakach byłam na targu, pytałam o ,,moją" ostróżkę, a pani na to, że przez cztery dni targowe miała i sprzedała może jej coś zostało, ale nie jest pewna, ma przywieźć we wtorek - a jak we wtorek nie będę mogła pojechać nie usiedzi.... ile można, już i tak 10 dni ledwo łaziłam i musiałam korzystać z pomocy innych , nie cierpię jak ktoś musi mi pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.07.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Witaj Gosiu:) życzę szybkiego i skutecznego powrotu do pełnej sprawności:) Obejrzałam twoje piękne ,zdrowe rośliny-gratki wielkie....Przywiozłam sobie od mojej bratowej z Mazur roślinke,która bardzo mi się spodobała-oczywiście nie znałam jej nazwy,patrzę-a tu u ciebie taka sama,samiutka,hihihi-tułacz pstry.......to mówisz,że on sie zacznie tułac mi po ogrodzie? A podejmując temat ostróżki-to ja właśnie w tym roku zakupiłam sobie siew....obecnie mam już ja popikowaną w małych doniczkach....a pod koniec sierpnia do gruntu -za parę groszy a sporo sadzonek-Tobie też polecam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.07.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Dzięki Mój tułacz jeszcze na wędrówkę się nie wybrał, teraz wygląda rewelacyjnie, w dodatku kwitnie, podejrzewam, że gdy przekwitnie wybierze się gdzieś Myślałam o nasionkach - może wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 22.07.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Hej Gosiu,A czy byłaś może na ryneczku w Zalesiu Górnym? Jechałam tamtędy w sobotę i widziałam jakąś panią z kwiatami. Jednak niestety z samochodu nie widziałam co tam dokładnie ma. Co do wtorku to będę się kręcić po okolicach, jeśli dobrze byś mi wytłumaczyła która pani i jaka roślinka to moge poszukać i Tobie zawieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.07.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Drimeth zapraszam na targ do Piaseczna we wtorek będę - wszystko na to wskazuje Mam nadzieję, że ,,moja" Pani znajdzie tę ostróżkę i o mnie nie zapomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 22.07.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 A gdzie dokładnie ten targ? I o której będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.07.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 aż tak źle z tym kolanem:( zdrowiej szybciutko, ogród tęskni:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.07.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Dzięki, kolana nieco lepiej się mają, leczenie wdrożone, najgorzej schodzić po schodach Ogród czeka a ja się wściekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Gosiek, a bywasz w Żabieńcu w szkółce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.07.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Byłam, mam kilka krzaczków od nich, ale do nich muszę specjalnie jechać. Mam wcześniejsze mety bliżej Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.07.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Dzięki, kolana nieco lepiej się mają, leczenie wdrożone, najgorzej schodzić po schodach może zjeżdżaj na tyłeczku po dziecięcemu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.07.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 tu [ATTACH=CONFIG]202058[/ATTACH] jak to zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.07.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 print screan i w programie graficznym namazałam czerwoną kreską Jak suńki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.07.2013 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 tu Nawet nie wiedziałam, że tutaj jest ryneczek Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2013 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 To nie ryneczek a spory plac, polecam we wtorki i piątki od chyba ? 7 rano ostatni uciekają ok. 12 ale wtedy niewiele co można kupić - mydło i powidło - owoce, warzywa, sadzonki, kwiaty cięte, ciasta, mięsiwa, jajka, nabiał, sznurowadła i proszki do prania.... i wiele wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 sznurowadla wazna rzecz:lol:, w sumie to nie wiem gdzie teraz mozna kupic a porzebuje akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 U mnie na targu w centrach handlowych w punktach naprawy obuwia, dorabiania kluczy, pieczątki... oczywiście w pasmanteriach powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.07.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 A ccc i deichmanach nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 nie wiem, ostatnio jak bylam do glowy mi nie przyszlo, dopiero jak trzeba bylo obuw na sznurowki zalozyc to zobaczylam, ze tych ani widu ani slychu. jak znam zycie to mezus potrzebowal i idac po najmniejszej linii oporu wytargal je z moich butow bo przeciez te zaloze dopiero na jesien wiec co sie bedzie szczypal:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts