Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

moje biegając do bramy ,,wydeptały" ścieżkę w małych otoczakach

byłam na targu, pytałam o ,,moją" ostróżkę, a pani na to, że przez cztery dni targowe miała i sprzedała :mad: może jej coś zostało, ale nie jest pewna, ma przywieźć we wtorek - a jak we wtorek nie będę mogła pojechać :(

nie usiedzi.... ile można, już i tak 10 dni ledwo łaziłam i musiałam korzystać z pomocy innych :sick:, nie cierpię jak ktoś musi mi pomagać :no:

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Gosiu:)

życzę szybkiego i skutecznego powrotu do pełnej sprawności:)

Obejrzałam twoje piękne ,zdrowe rośliny-gratki wielkie....Przywiozłam sobie od mojej bratowej z Mazur roślinke,która bardzo mi się spodobała-oczywiście nie znałam jej nazwy,patrzę-a tu u ciebie taka sama,samiutka,hihihi-tułacz pstry.......to mówisz,że on sie zacznie tułac mi po ogrodzie?:D

A podejmując temat ostróżki-to ja właśnie w tym roku zakupiłam sobie siew....obecnie mam już ja popikowaną w małych doniczkach....a pod koniec sierpnia do gruntu -za parę groszy a sporo sadzonek-Tobie też polecam:yes:

Hej Gosiu,

A czy byłaś może na ryneczku w Zalesiu Górnym? Jechałam tamtędy w sobotę i widziałam jakąś panią z kwiatami. Jednak niestety z samochodu nie widziałam co tam dokładnie ma. Co do wtorku to będę się kręcić po okolicach, jeśli dobrze byś mi wytłumaczyła która pani i jaka roślinka to moge poszukać i Tobie zawieźć.

To nie ryneczek a spory plac, polecam we wtorki i piątki od chyba ? 7 rano ostatni uciekają ok. 12 ale wtedy niewiele co można kupić - mydło i powidło - owoce, warzywa, sadzonki, kwiaty cięte, ciasta, mięsiwa, jajka, nabiał, sznurowadła i proszki do prania.... i wiele wiele innych :lol2:

nie wiem, ostatnio jak bylam do glowy mi nie przyszlo, dopiero jak trzeba bylo obuw na sznurowki zalozyc to zobaczylam, ze tych ani widu ani slychu. jak znam zycie to mezus potrzebowal i idac po najmniejszej linii oporu wytargal je z moich butow ;) bo przeciez te zaloze dopiero na jesien wiec co sie bedzie szczypal:rolleyes: