Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to jedyne rozsadne wytlumaczenie, zwlaszcza jak sie spieszysz do pracy, a tu sznurowka ci sie urwie, co robisz? wyciagasz z pierwszych lepszych butow no nie :D:D:D

sama tak kiedys zrobilam, wiec narzuca sie niejako automatycznie, maz "zgapil" po mnie. tylko musimy zapasy sznurowek uzupelnic:lol2:

mojemu się urwały w trekach...

daaaaaawno....

najpierw wybebeszył moje adidasy... za krótkie... później synowe halówki szt. dwie... też chyba za krótkie...

nie myślicie chyba, że nasze sznurówki wróciły na miejsce:rolleyes::mad:

ze trzy razy kupował... jedne za krótkie reszta jakoś albo nie doszła do domu albo się w nim skutecznie pochowała...

ostatnio mocno mnie wkurzył jak znalazł i buty i sznurówki w momencie wychodzenia z domu... przecież to conajmiej pół godzinna operacja:bash:

oni chyba naprawdę są z innej planety:mad:

Mój tak samo, co pod ręką to łapie i w ostatniej chwili oczywiście.

Najlepiej jest z kluczykami od samochodu. Ja odwieszam w przedpokoju na miejsce jak tylko wejdę do domu, a najczęściej zostawiam w samochodzie. On pyrga gdzieniebądź i potem jest dopiero jatka jak trzeba natychmiast wyjechać... :lol2:

Faktycznie są z innej planety

Witaj Gosiu:)

ostróżki piękne....ja mam też tę różową...ale jakaś bidulka jest-może się poprawi......

jeśli znajdziesz czas-zajrzyj do mnie.....wstawiłam te marna moja już kilkuletnia hortensję.....

zmykam do pracy....do wieczora,pa

Napisałam u Ciebie - wygląda na rosnącą w zbyt zasadowej glebie, potrzebuje też więcej wody.... a przede wszystkim wygląda jeszcze na młodą. Jeśli kupiłaś kwitnącą mogła być pędzona do handlu, to zawsze odbija się na roślinach, potrzebują sezonu by dojść do siebie i wejść w swój własny rytm rozwoju i kwitnienia :D

Zależy jakie masz skrzynki i ile miejsca na balkonie, na moim osiedlu gdzie były wielkie, głębokie donice ludzie sadzili rozchodnika okazałego.

Sporo ich bywa u Melona na Puławskiej (jeśli tamtędy jeździsz) po prawej stronie w kierunku Piaseczna, albo wcześniej - po prawej stronie w kierunku Warszawy na ul. Jaskółczej (tam gdzie kosiarki naprawiają :lol2) choć niestety nie trafiałam na jakieś czerwone odmiany.

Cieszę się Gosiu że Ci lepiej:yes: to musiało być koszmarne nie móc chodzić gdy za oknem piękna pogoda:(

moje suczyce tolerują się chociaż bez zbytniej poufałości:no: mamusia nawet pozwala córci wchodzić do swojego pokoju :D mała już przytyła chociaż podobno jest niejadkiem:p nauczyła się czyścić łapki chociaż podobno nic nie da przy sobie zrobić:p wygryzła mnie z mojego bujanego fotela bo w przeciwieństwie do mamci jest bardzo skoczna i wcale nie tęskni za właścicielami!

Dzięki Amelo

A to dobre... mam nadzieję, że zostanie z Wami na zawsze :D... choć jak właścicele wrócą i zobaczą, że sucz ma ich w nosie i woli z wami to diabeł zazdrości może im podpowiedzieć by suńkę zabrać z powrotem, choćby mieli tego potem żałować ;)

Napisałam u Ciebie - wygląda na rosnącą w zbyt zasadowej glebie, potrzebuje też więcej wody.... a przede wszystkim wygląda jeszcze na młodą. Jeśli kupiłaś kwitnącą mogła być pędzona do handlu, to zawsze odbija się na roślinach, potrzebują sezonu by dojść do siebie i wejść w swój własny rytm rozwoju i kwitnienia :D

Dziękuję Gosiu...poczytałam wskazówki i zastosuje je....dam jej szansę:mad::yes: