Gosiek33 23.07.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 to dopiero do głowy by mi nie przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 to jedyne rozsadne wytlumaczenie, zwlaszcza jak sie spieszysz do pracy, a tu sznurowka ci sie urwie, co robisz? wyciagasz z pierwszych lepszych butow no nie :D:D sama tak kiedys zrobilam, wiec narzuca sie niejako automatycznie, maz "zgapil" po mnie. tylko musimy zapasy sznurowek uzupelnic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 mojemu się urwały w trekach... daaaaaawno.... najpierw wybebeszył moje adidasy... za krótkie... później synowe halówki szt. dwie... też chyba za krótkie... nie myślicie chyba, że nasze sznurówki wróciły na miejsce:rolleyes: ze trzy razy kupował... jedne za krótkie reszta jakoś albo nie doszła do domu albo się w nim skutecznie pochowała... ostatnio mocno mnie wkurzył jak znalazł i buty i sznurówki w momencie wychodzenia z domu... przecież to conajmiej pół godzinna operacja:bash: oni chyba naprawdę są z innej planety:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.07.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Mój tak samo, co pod ręką to łapie i w ostatniej chwili oczywiście. Najlepiej jest z kluczykami od samochodu. Ja odwieszam w przedpokoju na miejsce jak tylko wejdę do domu, a najczęściej zostawiam w samochodzie. On pyrga gdzieniebądź i potem jest dopiero jatka jak trzeba natychmiast wyjechać... Faktycznie są z innej planety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 sznurek trzeba w buty wpleść Kupiłam ostróżkę - różową i niebieską na razie zadołowałam z doniczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 no i widzicie sznurówki to prawdziwy problem w gosp. domowym:rotfl: pokaz ostróżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2013 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Nie pokażę - dziecię w świat pojechało i aparat zabrało. Kupiłam niebieską i różową - dokładnie takie - Futuregarden http://images10.fotosik.pl/3040/ddcb9d20c004c79f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.07.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Bardzo ładne te ostróżki. Wtorek i piątek o 7-mej? To będzie ciężko do zrealizowania logistycznie. Ale nie tracę nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Od... zwykle docieram tam koło 10, wcześniej mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 25.07.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witaj Gosiu:)ostróżki piękne....ja mam też tę różową...ale jakaś bidulka jest-może się poprawi......jeśli znajdziesz czas-zajrzyj do mnie.....wstawiłam te marna moja już kilkuletnia hortensję.....zmykam do pracy....do wieczora,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.07.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Hej Gosiaczku:D. Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.07.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witaj Gosiu:) ostróżki piękne....ja mam też tę różową...ale jakaś bidulka jest-może się poprawi...... jeśli znajdziesz czas-zajrzyj do mnie.....wstawiłam te marna moja już kilkuletnia hortensję..... zmykam do pracy....do wieczora,pa Napisałam u Ciebie - wygląda na rosnącą w zbyt zasadowej glebie, potrzebuje też więcej wody.... a przede wszystkim wygląda jeszcze na młodą. Jeśli kupiłaś kwitnącą mogła być pędzona do handlu, to zawsze odbija się na roślinach, potrzebują sezonu by dojść do siebie i wejść w swój własny rytm rozwoju i kwitnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.07.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Hej Gosiaczku:D. Jak zdrówko? Dzięki Rasiu, trochę lepiej, w każdym razie schodzę po schodach, powolutku ale jednak. Mam wrażenie, że leki działają powolutku, ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 25.07.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Trzymam kciuki za powrót do zdrowia. Poczytałam trochę o tej ostróżce i kusi mnie, żeby takową do doniczki na balkon kupić Chyba muszę poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.07.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Dzięki, na balkon ostróżki to chyba nie warto, zbyt krótko kwitnie, za to rozchodniki jak zaczną niedługo to do śniegu powinny być w kwiatach i pszczołach, trzmielach, motylach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 25.07.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 A jaki najlepiej na balkon? W tej chwili mam pelargonie wiszącą, begonie wiszącą i fuksję. Do tego mam z nasion malope, maciejkę i oczywiście kocią trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.07.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Zależy jakie masz skrzynki i ile miejsca na balkonie, na moim osiedlu gdzie były wielkie, głębokie donice ludzie sadzili rozchodnika okazałego. Sporo ich bywa u Melona na Puławskiej (jeśli tamtędy jeździsz) po prawej stronie w kierunku Piaseczna, albo wcześniej - po prawej stronie w kierunku Warszawy na ul. Jaskółczej (tam gdzie kosiarki naprawiają :lol2) choć niestety nie trafiałam na jakieś czerwone odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.07.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Cieszę się Gosiu że Ci lepiej:yes: to musiało być koszmarne nie móc chodzić gdy za oknem piękna pogoda:( moje suczyce tolerują się chociaż bez zbytniej poufałości:no: mamusia nawet pozwala córci wchodzić do swojego pokoju mała już przytyła chociaż podobno jest niejadkiem:p nauczyła się czyścić łapki chociaż podobno nic nie da przy sobie zrobić wygryzła mnie z mojego bujanego fotela bo w przeciwieństwie do mamci jest bardzo skoczna i wcale nie tęskni za właścicielami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.07.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Dzięki Amelo A to dobre... mam nadzieję, że zostanie z Wami na zawsze ... choć jak właścicele wrócą i zobaczą, że sucz ma ich w nosie i woli z wami to diabeł zazdrości może im podpowiedzieć by suńkę zabrać z powrotem, choćby mieli tego potem żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 27.07.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Napisałam u Ciebie - wygląda na rosnącą w zbyt zasadowej glebie, potrzebuje też więcej wody.... a przede wszystkim wygląda jeszcze na młodą. Jeśli kupiłaś kwitnącą mogła być pędzona do handlu, to zawsze odbija się na roślinach, potrzebują sezonu by dojść do siebie i wejść w swój własny rytm rozwoju i kwitnienia Dziękuję Gosiu...poczytałam wskazówki i zastosuje je....dam jej szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts