monia i marek 23.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Na przekór pogodzie przyniosłam wiosnę:http://images42.fotosik.pl/84/21f89c13c79aa0e0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 barranki2 czekam więc wizytacji Amelia2 to gdzie fota Tylko drzewka owocowe i kibelek dołączyłam do dziennika bażant mnie zaskoczył i nie zdążyłam cyknąć krokusy ledwo wylazły ale jeszcze się nie rozwinęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 moniu to TWOJE cudne Amelia 2 pędzę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 wiosna jest, ptaki coś o tym wiedzą, wielki ruch w interesie, tu trele tam świergoty, a tu napadły na mnie biedną trzy kaczki dwie to jeszcze widać a trzecia na górze z lewej http://img440.imageshack.us/img440/8332/dzialka220309004.jpg o jedna kaczka jest juz bez głowy. Jeszcze ją tylko opiórkowac i na rosołek bedzie jak znalazł. A pozatym to ładne kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Na przekór pogodzie przyniosłam wiosnę: http://images42.fotosik.pl/84/21f89c13c79aa0e0med.jpg uczciwie powiem, że mam nadzieję, ze nie bo tu ślicznie kwitną... a u mnie dopiero cos tam w ziemi wyłazi i już widzę, że nie wszystko wschodzi co wsadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Takie mi kwitną koło obecnego domu Na działce miałam fioletowe (są w dzienniku), ale w sobotę zostały wszamane przez sarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Takie mi kwitną koło obecnego domu Na działce miałam fioletowe (są w dzienniku), ale w sobotę zostały wszamane przez sarny buuuuuuuuuuuuuu to czemu moje takie jakies opóźnione co ?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 U mnie na działce kwitły wcześnie, bo były podpędzone w doniczce, a z kolei koło starego domu mam zaciszne miejsce, gdzie cały dzień operuje słońce - pewnie dlatego już kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 U mnie na działce kwitły wcześnie, bo były podpędzone w doniczce, a z kolei koło starego domu mam zaciszne miejsce, gdzie cały dzień operuje słońce - pewnie dlatego już kwitną aaaaaaaaaaaaaa widziała Pani..... u mnie nie były ani pędzone.... ani za dużo słońca to tez nie mają.... rosną od zachodniej strony... bo ja nie mam strony południowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wróciłam z działki właśnie i odkryłam moje zaginione cebulkowe kwiatuszki. Już nawet nie pamiętam co tam rośnie Miałam cebulice, krokusy, miniaturowe żółte tulipanki i jeszcze coś, ale zupełnie zapomniałam. Nie są zeżarte przez kreta ani nornice bo wsadzone były do doniczek i z nimi zadołowane Jeszcze jeden plus takiego sadzenia - nie uciekają w głąb ziemi jak ktoś nie pamięta by je co roku wykopać Wszystko schowało się pod wrzosami, które pięknie się rozrosły Ane na razie tylko listki wylazły a do kwiatków jak u Moni to jeszcze ho, ho i dłużej Moniu spróbuj tych płytek CD - napisałam u Ciebie - na ptaki są skutecznie może i sarny się przestraszą, a jak już zapamiętają jak u Ciebie strasznie, to będą posiadłość omijać szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.03.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 barranki2 czekam więc wizytacji Z przyjemnością My zresztą też zapraszamy na nasze łąki za płotem Tylko poczemu leje? I glina nam nasiąka... ech... Może się uda zrobić jakieś pierwsze nasadzenia w daleko przyszłym ogrodzie, bo odkryliśmy, że jest wzdłuż jednego płotu taki pasek ziemi, któremu już raczej nic nie zagraża. I wtedy też będzie się czym pochwalić. Bo wschodzącą nawłocią to roczej wolałbym nie, zresztą na nią na razie za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.03.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Się witam, zemsta marzanny za oknem - chcieliście wiosny nic z tego Skoro macie taki pasek, to sadźcie jak najwcześniej krzewy w ogrodzie, to ani się obejrzycie jak duże urosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kurcze ja juz mam dosyć tej zimy !!!! Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.03.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kurcze ja juz mam dosyć tej zimy !!!! Cześć wszystkim cześć witam się z Tobą i witam i tak się witamy w tyyyyyyylu pokojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 24.03.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Osobiście wolałam zimę niż obecną wiosnę zwłaszcza tę z 7 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Doberek i ja mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.03.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzień dobry, na złość tej zimnej paskudzie co ta jeszcze trzy (sic!) dni ma trzymać i mrozami nas straszyć http://lh3.ggpht.com/_ms5LDRO-Qns/SYahCwwFfrI/AAAAAAAAAHg/DwMbdhZrfE0/s720/bez.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.03.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witaj, Gosieńko - u Ciebie już maj i lilaki Uwielbiam te krzewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzień dobry, na złość tej zimnej paskudzie co ta jeszcze trzy (sic!) dni ma trzymać i mrozami nas straszyć http://lh3.ggpht.com/_ms5LDRO-Qns/SYahCwwFfrI/AAAAAAAAAHg/DwMbdhZrfE0/s720/bez.JPG Weszłam z nadzieją, że u Ciebie wiosnę zobaczę i się nie myliłam Jak się nie ma za oknem to takimi obrazkami trzeba się ratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts