Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gmina chcąc uporządkować numerologię budynków żeby nie było a,b,c...z nakazała po wymyślać nazwy wewnętrznych prywatnych dróg, waham się między Jarzębinową ( jarzębiny mam na razie 3) , Świerkową - tych jest kilkanaście i Brzozową :rolleyes:

Amelia, zajrzyj na plan Zalesia Górnego.

Tam nazwy najstarszych ulic wymyślały córki pierwszych właścicieli domów. Można znaleźć ul. Leśnych boginek, Młodych Wilcząt, Droga dzików, Droga żubrów, Złocistych łanów, Wiekowej sosny, Koralowych dębów, Leśnej polany, Przebudzenia wiosny, Złotej jesieni i masę innych. Kopalnia pomysłów. Miały dziewczyny wyobraźnię i romantyzm w głowach :)

Moja ulubiona to Gruszek i Jabłuszek :yes: - uwielbiam tę nazwę, ale nie miałam pojęcia kto tak romantyczne nazwy nadawał :rolleyes:

to moja pomyłka chodziło mi o Wólkę Kozodawską

Wólka Kozodawska - ulice:

Bajkowych Domków, Białej Róży, Blasku Księżyca, Bociana Białego, Bukietowa, Czarodziejska, Dworkowa, Dworska, Dzikie Pola, Familijna, Gromadzka, Gruszek i Jabłuszek, Herbacianej Róży, Jeziorki, Krokusowa, Pogodna, Polna, Polnych Kwiatów, Porannej Rosy, Rajskich Ogrodów, Serdeczna, Stary Sad, Szczęśliwa, Szparagowa, Wichrowa, Zaciszna, Zielonej Łąki, Źródlana.

Edytowane przez Gosiek33

Hello :)

Trochę mi zajęło przeczytanie Dziennika, 33 strony to nie w kij dmuchał! Ani w godzinę czytał ;P Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze- gratuluję wyboru projektu- bardzo praktyczny (duże pom. gosp to coś co misie lubią) 3 łazienki (łaaaaaaał ! super!) i dwuspadowy dach- taki, jaki mi się podoba zdecydowanie bardziej. Rzadko zdarza się też by mieć nowiutki dom i dyspozycji zagospodarowany ogród :jawdrop:- jesteście szczęściarzami, naprawdę.