Amelia 2 13.09.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 jeszcze jeden czosnek ,,po mnie chodzi" czosnek karatawski - u Moni go wypatrzyłam - całe lato jest ozdobny z liści. Nie zamierają mu one jak innym odmianom. A jak jest u tego olbrzyma Szuberta? Jak widać na zdjęciu - pod koniec czerwca już mu liście marnieją a potem giną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Gmina chcąc uporządkować numerologię budynków żeby nie było a,b,c...z nakazała po wymyślać nazwy wewnętrznych prywatnych dróg, waham się między Jarzębinową ( jarzębiny mam na razie 3) , Świerkową - tych jest kilkanaście i Brzozową Amelia, zajrzyj na plan Zalesia Górnego. Tam nazwy najstarszych ulic wymyślały córki pierwszych właścicieli domów. Można znaleźć ul. Leśnych boginek, Młodych Wilcząt, Droga dzików, Droga żubrów, Złocistych łanów, Wiekowej sosny, Koralowych dębów, Leśnej polany, Przebudzenia wiosny, Złotej jesieni i masę innych. Kopalnia pomysłów. Miały dziewczyny wyobraźnię i romantyzm w głowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.09.2013 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 (edytowane) Moja ulubiona to Gruszek i Jabłuszek - uwielbiam tę nazwę, ale nie miałam pojęcia kto tak romantyczne nazwy nadawał to moja pomyłka chodziło mi o Wólkę Kozodawską Wólka Kozodawska - ulice: Bajkowych Domków, Białej Róży, Blasku Księżyca, Bociana Białego, Bukietowa, Czarodziejska, Dworkowa, Dworska, Dzikie Pola, Familijna, Gromadzka, Gruszek i Jabłuszek, Herbacianej Róży, Jeziorki, Krokusowa, Pogodna, Polna, Polnych Kwiatów, Porannej Rosy, Rajskich Ogrodów, Serdeczna, Stary Sad, Szczęśliwa, Szparagowa, Wichrowa, Zaciszna, Zielonej Łąki, Źródlana. Edytowane 14 Września 2013 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 14.09.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Gosiu:) masz privka ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.09.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Chmielniki odpowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.09.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 fajne nazwy ulic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Gosiu...już kiedyś oglądałam twoje fotki ogrodu ale dzisiaj muszę się odezwać............. PIĘKNY JEST TWÓJ OGRÓD....i zdjęcia robisz takie że dech zapiera!Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Witaj bogumil bardzo dziękuję za miłe słowa czytam, że wszystko na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.09.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Wólka Kozodawska od Zalesia G. o rzut kamieniem. Może w obu miejscowościach przyjęto tę samą zasadę nadawania nazw ulic. Są uroczo ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik_ 15.09.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Hello Trochę mi zajęło przeczytanie Dziennika, 33 strony to nie w kij dmuchał! Ani w godzinę czytał ;P Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze- gratuluję wyboru projektu- bardzo praktyczny (duże pom. gosp to coś co misie lubią) 3 łazienki (łaaaaaaał ! super!) i dwuspadowy dach- taki, jaki mi się podoba zdecydowanie bardziej. Rzadko zdarza się też by mieć nowiutki dom i dyspozycji zagospodarowany ogród - jesteście szczęściarzami, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.09.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Właśnie przeczytałam nazwy ulic. Przy "Blasku Księżyca" - padłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 rudzik witaj w moim ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Uliczki jak uliczki, ale te nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.09.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 teraz to już całkiem mi namieszałyście i jak tu się zdecydować na tę jedną jedyną nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.09.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Gosiu wyczytałam u Amtli Twoja tęsknotę za umeblowaniem kuchni, a jak Ci się podobają szafki Moose? ( str.15 dziennika) bo mnie bardzo:rolleyes: Twój małż na pewno by sobie poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.09.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Już pędzę oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.09.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Oj takie, mnie się podobają, ale u mnie nie ma mowy o murowanych ściankach. Chciałam tak od początku ale głową muru nie przebijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.09.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 tupnij nogą, obraź się, nie ugotuj obiadu, może coś zaskutkuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.09.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Nie przejdzie a obiad sami sobie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.09.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Właśnie przeczytałam nazwy ulic. Przy "Blasku Księżyca" - padłam..... "Jelenich Rogów" czy "Za Siedmioma Górami " tyż ładnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts