Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

Witaj Gwoździku... sto lat cię tu nie było ;)

Mam nadzieję, że ze studiami nie będzie tak najgorzej, nie jest to raczej kierunek trendy :confused:, za to jedyny kierunek, który Ją interesuje :D

Nie jestem chyba dobrą matką, a w każdym razie nie skuteczną skoro pozwalam.... by nie zrobiła ani grosza... ale to Jej życie i Jej wybór... chyba :rolleyes:

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

......, nie jest to raczej kierunek trendy :confused:, za to jedyny kierunek, który Ją interesuje :D

... do tego właśnie zmierzałem ..

Nie jestem chyba dobrą matką, a w każdym razie nie skuteczną skoro pozwalam.... by nie zrobiła ani grosza...

... mój poprzedni post zmierzał ku innej puencie ...

....chodziło mi o to, że młody człowiek (z super ocenami) idący na dany kierunek studiów bez odpowiednich zdolności lub przekonania ... skończy te studia .... ale .... nie będzie pracował w tym zawodzie ... a jak będzie, to źle ...

ale to Jej życie i Jej wybór... chyba :rolleyes:

... i to jest właściwa puenta :)

:)

Gwoździk, podpisuję się obiema łapkami :yes:

Ja zdawałam na studia (ten sam kierunek) 4 razy, do skutku. Tak mi się chciało archeologii i... zostałam grafikiem :lol2:. Moja córa najpierw wybrała sobie zawód, bo jeszcze w liceum robiła różne kursy koniarskie i pracowała w stajniach. Potem poszła na studia, została instruktorką, a teraz zaczyna budować u siebie stajnię i pewnie wiosną wprowadzi do niej pierwsze koniki.

Grunt to dążenie do celu, takiego na którym nam naprawdę zależy. Wtedy wszystko się udaje, chociaż bywa ciężko.

... to pestka... ba pestka gratuluję wytrwałości

Sama siebie o wytrwałość nie posądzałam, pisać na maszynie nie umiałam i nie cierpiałam, masę błędów robiłam.... i na co mi przyszło - piszę i korektę robię :bash: i mam już skrzywienie zawodowe - wszędzie literówki widzę :lol2:

Ja tęż ją podziwiam, choć ona, jak to dziecko, czasami udaje, że tego nie wie.

Życie nam się plecie różnie i fajnie, gdy w końcu wychodzi lepiej niż można było się spodziewać.

Gosiek, rozumiem doskonale co widzisz patrząc na gazety i książki :lol2: Mam to samo. Grafikę najpierw podziwiam (nie zawsze), a teksty (często) czytuję ze zgrozą i absolutnym brakiem zrozumienia:lol2: skąd w nich tyle literówek, bękartów, wdów i innych błędów :rotfl:

Drimeth zapraszam na bloga mojej Kaśki – link w sygnaturze. Ostatnio zajmuje się tworzeniem wnętrz domowych :D. Układa podłogi z cegły, maluje drzwi na kolorowo... A na jazdę konną – póki co – i imprezki w fajnych warunkach i wśród sympatycznych ludzi do stajni Sawanka w Kampinosie http://www.sawanka.pl/sawanka.html

W galerii zdjęć / czowiek-included / rekreacja czyli portrety instruktorek / znajdziesz taką jedną co całuje konia w chrapki :yes:

Edytowane przez pestka56

Dzięki Agawi za dobre słowo, właśnie młoda (teraz we wrześniu) z chodu poszła zdawać na PJ... i się dostała :rolleyes: na dodatek dostała się na UW II stopień - kultura filmowa i audiowizualna - wymarzony kierunek teraz dopiero ból głowy czy sobie poradzi równolegle :eek:

Gosiu serdeczne gratulacje dla córki! :wiggle:

Zdolna bestia, więc sobie poradzi-bez obaw:D