Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja bym to ciachneła, ale jeden lekarz mówi, że nie, bo po co, i tak będą nowe się pojawiać :bash: Ale zobaczę co powie inny. Przymierzam się do kolejnej wizyty.

I Gosiek, dziękuję Ci bardzo, że ZAWSZE o nas pamiętasz. :yes:

Zapytam jeszcze jednego lekarza, bo nasza Ewcia też mówiła by z tym nie żartować, ( bo ja biorę leki które zmiekszają ryzyko) a jak Ewcia coś mówi, to wiem, że to przemyślane. Dam znać, co zdecydowałam. :yes: Buziole!

Aha i nie w całości ciachnac tylko same guzy.

Gosia nie uwierzysz ale te ostróżki (crystal delight, dusky maidens, green twist), które zakupiłam we wrześniu na targach niby przekwitniete wypuscily kolejne lodygi z kwiatami, nawet ostatnie przymrozki im nie zaszkodzily, jestem w lekkim szoku, bo w końcu jest październik:o

reszta kolorowych roślin: czerwone wino, zolte dlawisze, aktinidie i milorzeby, hortensje - scielo i się golo zrobilo nagle :(

Edytowane przez TAR

Dopiero przed chwilą przyszło powiadomienie, że tyle osób tu gadało

Żelko trzymaj rękę na pulsie :yes:

TAR też jestem w szoku ostróżkowym ;) Mój ogród to pełna jesień, dziś w końcu znalazłam trochę czasu i poprzesadzaliśmy sporo roślin, inne w końcu z doniczek wylądowały na stałym miejscu i nawsadzałam całą masę cebul... kolana mnie bolą. A to taka mało wdzięczna robota... dopiero wiosną będzie widać efekty :cool:

cześć Gwoździku :D dobrze pogadać i o mniej poważnych tematach.... te poważne i tak nas dopadną ;)

Witaj Agawi cieszę się że trochę czasu i masz i biegasz nieco po forum, sama raczej tylko okiem rzucam i pędzę dalej :lol2:

Dopiero dziś wsadzałam cebule, porządkowałam hosty i inne uschnięte badyle zatachałam na kompost... ale jeśli zdążę to jeszcze sporo prac ogrodowych zostało

hej Gosiu!

Ja porządkowanie zaplanowałam na jutro:yes:a Ty się bardzo napracowałaś ,ale będzie za to co podziwiać wiosną .:yes:jestem zdziwiona bo u mnie ostróżki tez wypuściły kwiaty ,a i róże jeszcze namiętnie kwitną ...jutro mam zamiar wykopać dalie ,bo straszą ,a tak pięknie kwitły ,:yes:po tych przymrozkach wszystko padło...:(Gosiu budleje się na zimę przycina?

Gosieeek, a gdzie tam są fotki, bo ja nic nie mam, mi się tylko jakieś favorites otwierają a tam nic ni ma, czy ten album ma jakąś nazwę? Jak możesz to podaj tutaj, bo ja sie priwuf stracham. :lol2: A jak nie, no to taaam, jakoś przeżyję. :mad: