rasia 28.10.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 O, dopiero teraz zobaczyłam post Pestki. Zaraz będę oglądać i ostnicę i śmiałka. Nie znam tych państwa, ale zapowiada się pysznie. Dzięki dziewczyny! ..... Obejrzałam. Ostnica cudo! Jaka szkoda, że jednoroczna Ale pewnie i tak się skuszę, bo musi przepiękna być na lekkim wietrze.... A o śmiałku powiem tyle: muszę go mieć! I na dodatek pasowałaby mu miejscówka u mnie, bo wilgotno by miał i słoneczko... Ech, kochane jesteście Jagna, oddam natychmiast kilka baaaardzo dorodnych śmiałków... chcesz? Cześć Gosiaczku:D. A co aparacikowowi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.10.2013 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Witaj rasiu aparat dostał zaćmy, ni jak ostrości nie chce ustawić ale on stareńki, silnik miał już przewijany... może się wybiorę do zakładu i jeszcze coś poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Gosiek, a telefon ??? Gdyby miały być to zdjęcia do wydrukowania, albo pokazania projektorem na ścianie, to bym odradzała. Jednak monitory mają rozdzielczość 72 dpi (3 x mniejsza niż do druku, bądź naświetlenia fotografii) i to co oferują aparaty w telefonach jest pod względem technicznym co najmniej wystarczające. Mam kilka niezłych aparatów i po tacie fotografie, i moje. Nawet cyfrówki 2, ale leniwa jestem. iPhone mam w kieszeni zawsze i nim robię fotki. Nie jest to najlepiej, gdy chce się zrobić szerokie plany, ale pojedyncze roślinki proszę bardzo. Jeszcze muszę je specjalnie przystosowywać z Photoshopa na użytek internetu, bo mają często powyżej 4-5 Mb wielkości. Żeby wkleić na fm w ogóle je niemal „skalpuję”, ale sama popatrz... nie jest chyba najgorzej Zdjęcia masz b. ładne. Ja zimą zamierzam wreszcie powrzucać fotki do mojej galerii. Wreszcie je jakoś uporządkowałam wg dat. A może uda się wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.10.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nie mam IPhona i mieć nie będę, mój samsung ma kiepski aparat, nie mówiąc o drodze przez mękę by zdjęcia z niego przenieść do kompa Jak dla mnie telefon jest do dzwonienia, aparat foto do robienia zdjęć, a kamera do kręcenia filmów - wszelki, dwa lub trzy w jednym to namiastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ups, to Ci nagadałam Jednak te namiastki czasem życie ułatwiają i torebka lżejsza Mnie iPhone zastępuje czasem komputer, tzn chodzi o możliwość korzystania z netu. Czasem też przydaje się, gdy muszę niespodziewanie pokazać jakąś pracę, a nie zawsze chce mi się taszczyć tablet. Inaczej też bym pewnie miała coś innego. Dlaczego narzekasz na Samsunga ? W T-mobile ostatnio mieli kapitalną promocję na smartfony Samsunga, więc trochę pooglądałam i prawie się złamałam, ale siła przyzwyczajenia zwyciężyła. Tablet mam jednak Samsunga. To bdb firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.10.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja stara jestem i żadne nowości do mnie nie gadają, tym bardziej, że wzrok mi siada i bez okularów nie mogłabym i tak nic zrobić na czymś tabletowatym, i ze swoim mam problemy bo naciskam nie to co trzeba Ja prawie jak Arnika tyle, że Ona choć na samochodach się zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No, nie dam się wciągnąć w tę licytację. Tyż swoje latka mamhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/witaj2.gif a okularki od 10 roku życia nos mi uciskają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.10.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To współczuję za to taka konieczność wkładania tylko to czyta strasznie mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Przyzwyczajenie... Ja już zresztą swojej twarzy nie wyobrażam sobie bez szkiełek. Nawet maskują co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Pewnie!!! Jak ramki w odpowiednim miejscu to nawet sińców pod oczami nie widać ... z autopsji oczywiście bo my wszyscy oszkleni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 tez dolaczylam do okularnikow, mamy przewage okularnikow sie nie bije:lol2: a ze swoimi oprawkami trafilam chyba w dziesiatke, tylu komplementow to dawno nie uslyszalam, nawet od moich monterow:rolleyes: szok po prostu, stwierdzili ze lepiej wygladam w brylach niz bez nich:eek:a ja jednak bym wolala bez bryli pomykac a sie nie da, soczewki nie teges na zespol suchego oka:bash: moze kiedys wymysla jakies samo nawilzajace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ja stara jestem i żadne nowości do mnie nie gadają, tym bardziej, że wzrok mi siada i bez okularów nie mogłabym i tak nic zrobić na czymś tabletowatym, i ze swoim mam problemy bo naciskam nie to co trzeba Ja prawie jak Arnika tyle, że Ona choć na samochodach się zna Ooo i jeszcze pralkę potrafię obsłużyć.. Tych wszystkich nowości.. nie bardzo.. bo mi się nie chce.. i też mam aparat do zdjęć, telefon na guziki do dzwonienia, a kamery nie posiadam bo mi niepotrzebna... a dotykowego fona to bym przez okno chyba wyrzuciła.. bo nie bardzo on kuma, że ma się odbierać.. jak ja w niego palcem stukam... Tylko tyle że chyba takich nowych fajnych fonów to już nie ma na guziki, tylko z szybką... A samochody to ja lubię... ale odwykłam bardzo przez te 5 tygodni,.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.10.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ooo i jeszcze pralkę potrafię obsłużyć.. Tych wszystkich nowości.. nie bardzo.. bo mi się nie chce.. i też mam aparat do zdjęć, telefon na guziki do dzwonienia, a kamery nie posiadam bo mi niepotrzebna... a dotykowego fona to bym przez okno chyba wyrzuciła.. bo nie bardzo on kuma, że ma się odbierać.. jak ja w niego palcem stukam... Tylko tyle że chyba takich nowych fajnych fonów to już nie ma na guziki, tylko z szybką... A samochody to ja lubię. czyżbym to ja napisała??? też okularnica, i+ i - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Jagna, oddam natychmiast kilka baaaardzo dorodnych śmiałków... chcesz? ten tego, no jakby Jagna nie chciala to ja chetnie przygarne nie ma to jak dorodny smiałek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Dziewczynki, tylko te trawki lepiej na wiosnę w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 A o czym Wy gadacie????? Czy ja też powinnam była to nabyć???? No i byłam w salonie o przedłużenie umowy.. i zapytałam o telefon.. .Noooo wszystkie z szybą, jakieś smarty czy smarki.. i bądź tu mądry który dobry... wyszłam niepocieszona, bez jakiejkolwiek wiedzy merytorycznej (tylko czy mi taka byłaby potrzebna, bo i tak się nie znam) ... wiem, że przedłużę umowę.. chyba po raz kolejny bez fona, za to z dobrym abonamentem... a te fony co to oni mi by tak łaskawie niby dali .. to ja sobie sama na rynku kupię... i wychodzi dużo taniej i bez umowy o kolejny rok... Tylko jaki tu wybrać.. ??????? Ja się nie znam .. nic a nic... i co .. mam mądrą udawać, czy .. powiedzieć, że jestem blondynką... Pisała to ta co to wzrok jeszcze dobry ma, ale okulary nabyła do czytania z filtrami do kompa;) i nie mam tak ładnych jak TARcia i Jej Mężuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Arnika, no ja nie wiem, bo ja mam smartphona (hi, hi), ale u mnie to skrzywienie zawodowe. Poza tym mam jeszcze skrzywienie na kompy Appla. Też zawodowe. Tak mi się porobiło jak w 91 życie zmusiło mnie do zmiany zawodu i nauczenia się pracy na komputerze. Ciekawe jakby tak grzebnąć, to na ilu rzeczach bym się nie znała Co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Pestka.. szybko przeczytałam.. i odczytałam, że masz 91 lat Zaczęłam jeszcze raz dokładnie czytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.10.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Mówicie, że śmiałki lepiej na wiosnę sadzić Śmiałków chyba nie mam, za to w doniczkach jeszcze siedzą rozplenice, funkia...idę je sadzić Jak posadzić funkie pod świerkiem ? Wyrąbać siekierą korzenie, zasadzić ja w donicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.10.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Gosiek, korzeni nie wyrąbuj, ale znajdź dziurę między nimi... dasz radę. Jeśli wolicie na wiosnę, to może być na wiosnę... oddam śmiałki w dobre ręce:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts