Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

O, dopiero teraz zobaczyłam post Pestki. Zaraz będę oglądać i ostnicę i śmiałka. Nie znam tych państwa, ale zapowiada się pysznie. Dzięki dziewczyny!

.....

Obejrzałam. Ostnica cudo! Jaka szkoda, że jednoroczna :( Ale pewnie i tak się skuszę, bo musi przepiękna być na lekkim wietrze.... A o śmiałku powiem tyle: muszę go mieć! I na dodatek pasowałaby mu miejscówka u mnie, bo wilgotno by miał i słoneczko... Ech, kochane jesteście :hug:

Jagna, oddam natychmiast kilka baaaardzo dorodnych śmiałków... chcesz?:rolleyes:

Cześć Gosiaczku:D.

A co aparacikowowi???

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiek, a telefon ??? Gdyby miały być to zdjęcia do wydrukowania, albo pokazania projektorem na ścianie, to bym odradzała. Jednak monitory mają rozdzielczość 72 dpi (3 x mniejsza niż do druku, bądź naświetlenia fotografii) i to co oferują aparaty w telefonach jest pod względem technicznym co najmniej wystarczające.

Mam kilka niezłych aparatów i po tacie fotografie, i moje. Nawet cyfrówki 2, ale leniwa jestem. iPhone mam w kieszeni zawsze i nim robię fotki. Nie jest to najlepiej, gdy chce się zrobić szerokie plany, ale pojedyncze roślinki proszę bardzo. Jeszcze muszę je specjalnie przystosowywać z Photoshopa na użytek internetu, bo mają często powyżej 4-5 Mb wielkości. Żeby wkleić na fm w ogóle je niemal „skalpuję”, ale sama popatrz... nie jest chyba najgorzej :)

2011_05-Sasanki(maj).jpg Maki_wschodnie+lubiny-01_30maj2012.jpg Hemerocallis(yellow_gigant)_IMG_3145w.jpg 13maj2013-irysy+liliowce.jpg 13styczen2013-03.jpg

Zdjęcia masz b. ładne. Ja zimą zamierzam wreszcie powrzucać fotki do mojej galerii. Wreszcie je jakoś uporządkowałam wg dat. A może uda się wcześniej :)

Nie mam IPhona i mieć nie będę, mój samsung ma kiepski aparat, nie mówiąc o drodze przez mękę by zdjęcia z niego przenieść do kompa :mad:

Jak dla mnie telefon jest do dzwonienia, aparat foto do robienia zdjęć, a kamera do kręcenia filmów - wszelki, dwa lub trzy w jednym to namiastki :no:

Ups, to Ci nagadałam :o

Jednak te namiastki czasem życie ułatwiają i torebka lżejsza :wiggle:

Mnie iPhone zastępuje czasem komputer, tzn chodzi o możliwość korzystania z netu. Czasem też przydaje się, gdy muszę niespodziewanie pokazać jakąś pracę, a nie zawsze chce mi się taszczyć tablet. Inaczej też bym pewnie miała coś innego.

Dlaczego narzekasz na Samsunga ? W T-mobile ostatnio mieli kapitalną promocję na smartfony Samsunga, więc trochę pooglądałam i prawie się złamałam, ale siła przyzwyczajenia zwyciężyła. Tablet mam jednak Samsunga. To bdb firma.

Ja stara jestem i żadne nowości do mnie nie gadają, tym bardziej, że wzrok mi siada i bez okularów nie mogłabym i tak nic zrobić na czymś tabletowatym, i ze swoim mam problemy bo naciskam nie to co trzeba :oops:

Ja prawie jak Arnika :lol2: tyle, że Ona choć na samochodach się zna :D

tez dolaczylam do okularnikow, mamy przewage okularnikow sie nie bije:lol2:

a ze swoimi oprawkami trafilam chyba w dziesiatke, tylu komplementow to dawno nie uslyszalam, nawet od moich monterow:rolleyes: szok po prostu, stwierdzili ze lepiej wygladam w brylach niz bez nich:eek:

a ja jednak bym wolala bez bryli pomykac a sie nie da, soczewki nie teges na zespol suchego oka:bash: moze kiedys wymysla jakies samo nawilzajace.

Ja stara jestem i żadne nowości do mnie nie gadają, tym bardziej, że wzrok mi siada i bez okularów nie mogłabym i tak nic zrobić na czymś tabletowatym, i ze swoim mam problemy bo naciskam nie to co trzeba :oops:

Ja prawie jak Arnika :lol2: tyle, że Ona choć na samochodach się zna :D

:rolleyes:

Ooo i jeszcze pralkę potrafię obsłużyć..

Tych wszystkich nowości.. nie bardzo.. bo mi się nie chce.. i też mam aparat do zdjęć, telefon na guziki do dzwonienia, a kamery nie posiadam bo mi niepotrzebna... a dotykowego fona to bym przez okno chyba wyrzuciła.. bo nie bardzo on kuma, że ma się odbierać.. jak ja w niego palcem stukam... Tylko tyle że chyba takich nowych fajnych fonów to już nie ma na guziki, tylko z szybką...

A samochody to ja lubię... ale odwykłam bardzo przez te 5 tygodni,....

:rolleyes:

Ooo i jeszcze pralkę potrafię obsłużyć..

Tych wszystkich nowości.. nie bardzo.. bo mi się nie chce.. i też mam aparat do zdjęć, telefon na guziki do dzwonienia, a kamery nie posiadam bo mi niepotrzebna... a dotykowego fona to bym przez okno chyba wyrzuciła.. bo nie bardzo on kuma, że ma się odbierać.. jak ja w niego palcem stukam... Tylko tyle że chyba takich nowych fajnych fonów to już nie ma na guziki, tylko z szybką...

A samochody to ja lubię.

czyżbym to ja napisała???

też okularnica, i+ i -;)

A o czym Wy gadacie?????

Czy ja też powinnam była to nabyć????

No i byłam w salonie o przedłużenie umowy.. i zapytałam o telefon.. .Noooo wszystkie z szybą, jakieś smarty czy smarki.. i bądź tu mądry który dobry... wyszłam niepocieszona, bez jakiejkolwiek wiedzy merytorycznej (tylko czy mi taka byłaby potrzebna, bo i tak się nie znam) ... wiem, że przedłużę umowę.. chyba po raz kolejny bez fona, za to z dobrym abonamentem... a te fony co to oni mi by tak łaskawie niby dali .. to ja sobie sama na rynku kupię... i wychodzi dużo taniej i bez umowy o kolejny rok...

Tylko jaki tu wybrać.. ???????

Ja się nie znam .. nic a nic... i co .. mam mądrą udawać, czy .. powiedzieć, że jestem blondynką... ;)

Pisała to ta co to wzrok jeszcze dobry ma, ale okulary nabyła do czytania z filtrami do kompa;) i nie mam tak ładnych jak TARcia i Jej Mężuś... :)

Arnika, no ja nie wiem, bo ja mam smartphona (hi, hi), ale u mnie to skrzywienie zawodowe. Poza tym mam jeszcze skrzywienie na kompy Appla. Też zawodowe. Tak mi się porobiło jak w 91 życie zmusiło mnie do zmiany zawodu i nauczenia się pracy na komputerze.

Ciekawe jakby tak grzebnąć, to na ilu rzeczach bym się nie znała :p Co tam :rotfl: