Gosiek33 30.11.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 struś z niego jednym słowem dobrze, że budzika nie połknie Moim też nic małego nie mogę zabrać, bo zaraz łykają zgagi jedne Mówisz, że pomaga przetykanie kanalików łzowych? Moja starsza ma ,,dobre" oczy, łatwo czyści się jej oczy ze śpiochów i nie tylko, z młodszą masakra, musiałabym ze dwa, trzy razy dziennie czyścic oczy by nie tworzyła się pod spodek skorupa trudna do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.11.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Ale, ale dziś sobota i miałaś iść z białasami do fryzjera, behawiorysty i takie tam.... i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 bardzo pomagają, starszy miał robione prawie 2,5 roku temu i od tamtej pory nie ma problemu. ale codziennie lub prawie codziennie ma myte slepka i podawane kropelki typu sztuczne lzy, zero przebarwień i przytkan. a mala miała kontrast robiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Posmyraj psiurkę ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 30.11.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Trzymam kciuki za szybki powrót psiuni do zdrowia.Wiem co to znaczy chory zwierzak. Moja kici swojego czasu miała transfuzje krwi, ale pozbierala sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.11.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 bardzo pomagają, starszy miał robione prawie 2,5 roku temu i od tamtej pory nie ma problemu. ale codziennie lub prawie codziennie ma myte slepka i podawane kropelki typu sztuczne lzy, zero przebarwień i przytkan. a mala miała kontrast robiony? o kontraście nawet nie słyszałam muszę weta popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.11.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Posmyraj psiurkę ode mnie... zrobione , raz więcej będzie Trzymam kciuki za szybki powrót psiuni do zdrowia. Wiem co to znaczy chory zwierzak. Moja kici swojego czasu miała transfuzje krwi, ale pozbierala sie. dzięki, też mam nadzieję, że dojdzie do siebie szybko i potem będzie też dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 specjalne kropelki do oczu z kontrastem, jeśli sa drożne kanaliki to pokaza na fosforyzujaco, jeśli przez nosek nie wyplyna to kanaliki do udrożnienia. dla piesia to bezstresowe sprawdzenie. sam zabieg udrożnienia max 15-20 minut trwa a dla psiaka ulga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Zdrówka dla małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Dzięki Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.12.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 nie doczytałam, która sunia była operowana? wygłaszcz ode mnie na wszelki wypadek obie, chociaż mnie się nie dały... kiedyś miałam podwórkową kocicę której też robiły się guzki na sutkach, jak jeden się wycięło to niedługo drugi się pojawiał ale goiło się bez problemów a przeżyła ponad 20 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 no wlasnie. jak tam psinka sie czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Amelio, - młodsza i mam nadzieję, że będzie dobrze, szczególnie po sterylce latem. Wygłaskane obie Dziś jadę z nią na zdjęcie szwów ... chodzi jak bedlington terier w kabłąk do góry wygięta i ciągle żąda trzymania na rączkach - nawet kładzie się na kolanach - do tej pory jak wlazła na kolanka to stała sztywno jakby drut połknęła Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik_ 05.12.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Smutna sprawa- jak staram sie nadgonic zaleglosci z forum to natrafiam na chore zwierzaki Duzo, duzo zdrowia dla suni! -przesyla moja sunia, ktora to samo przeszla i nie mialo to zadnych pozniejszych, negatywnych skutkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dzięki rudzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.12.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ciągle żąda trzymania na rączkach - nawet kładzie się na kolanach ciekawe czy jej to zostanie:rolleyes: moja tylko usłyszy że siadam na fotelu to natychmiast jest przy mnie, będzie dyszeć, ziajać ale leży, chociaż i jej i mnie niewygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wrociłyśmy... goi się na niej jak na psie Ale zdjęcia szwów nie było, coś mi się pomnieszało tylko kontrola była, zdjęcie szwów we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Pomiziaj sunię od starej ciotki. Zdrówka dużo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dzięki Żelko, już miziam taka pokręcona chodzi za to znalazłam wiosnę w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.12.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Zdróweczka nadal życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts