Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

struś z niego jednym słowem ;) dobrze, że budzika nie połknie

Moim też nic małego nie mogę zabrać, bo zaraz łykają zgagi jedne

Mówisz, że pomaga przetykanie kanalików łzowych? Moja starsza ma ,,dobre" oczy, łatwo czyści się jej oczy ze śpiochów i nie tylko, z młodszą masakra, musiałabym ze dwa, trzy razy dziennie czyścic oczy by nie tworzyła się pod spodek skorupa trudna do usunięcia

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bardzo pomagają, starszy miał robione prawie 2,5 roku temu i od tamtej pory nie ma problemu. ale codziennie lub prawie codziennie ma myte slepka i podawane kropelki typu sztuczne lzy, zero przebarwień i przytkan. a mala miała kontrast robiony?

o kontraście nawet nie słyszałam muszę weta popytać

Posmyraj psiurkę ode mnie...

zrobione :D , raz więcej będzie

Trzymam kciuki za szybki powrót psiuni do zdrowia.

Wiem co to znaczy chory zwierzak. Moja kici swojego czasu miała transfuzje krwi, ale pozbierala sie.

dzięki, też mam nadzieję, że dojdzie do siebie szybko i potem będzie też dobrze

specjalne kropelki do oczu z kontrastem, jeśli sa drożne kanaliki to pokaza na fosforyzujaco, jeśli przez nosek nie wyplyna to kanaliki do udrożnienia. dla piesia to bezstresowe sprawdzenie. sam zabieg udrożnienia max 15-20 minut trwa a dla psiaka ulga.

nie doczytałam, która sunia była operowana? wygłaszcz ode mnie na wszelki wypadek obie, chociaż mnie się nie dały...

kiedyś miałam podwórkową kocicę której też robiły się guzki na sutkach, jak jeden się wycięło to niedługo drugi się pojawiał:eek: ale goiło się bez problemów a przeżyła ponad 20 lat!

Amelio, - młodsza :( i mam nadzieję, że będzie dobrze, szczególnie po sterylce latem. Wygłaskane obie :D

Dziś jadę z nią na zdjęcie szwów ... chodzi jak bedlington terier w kabłąk do góry wygięta i ciągle żąda trzymania na rączkach - nawet kładzie się na kolanach - do tej pory jak wlazła na kolanka to stała sztywno jakby drut połknęła ;)

Edytowane przez Gosiek33