Gosiek33 05.12.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dzięki Moose na uszko jej szepnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.12.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dobrze, że to nie moja kocica. Kubraczek po sterylizacji zdjęła w pięć minut i do dziś się nie odnalazł. A sasance się w łebku pomieszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 05.12.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 U mnie kwitną pierwiosnki Pies da radę, w końcu z tych mocarnych jest . Niech moc będzie z nim. Jeszcze raz dzięki za rady chudziakowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Starsza po sterylce też ciągle się rozbierała, ta jest chyba jakaś przewrażliwiona. Tamtej się paprało, bo nie zawsze zdołałam ją przypilnować by nie lizała... dostało mi się za to od weta Na razie jest spokojnie... w psiej sprawie mam kupić krople do oczu i wpuszczać... właśnie oczami wyobraźni widziałam co by się działo gdybym kota miała wiatr wieje, ma padać śnieg więc tego sasanka raczej nie przewidziała śmig idę przekazać jej Twoje pozdrowienia dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) u mnie nieodmiennie szafirki kwitna, pieknie wygladaja w tym sniegu. Okruch tez nie byl szczesliwy w tym fartuszku, najgorzej bylo go ubierac - dawal sie przekupic paluszkami:rolleyes: ale w sumie lepiej bylo bez fartucha, bo poobcieral sobie rane i stan zapalny sie zrobil, po zdjeciu moment sie zagoilo i skubany nawet nie lizal. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 06.12.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Moja kota, tez po sterylce miała taki kubraczek. Niestety dostaliśmy na rzepy i kota sama sobie go odpinała. Pomogło dopiero zaszycie kota w kubraczku na stałe. Wtedy nie zdjęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 06.12.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 super kubraczek, 2 w jednym i bezpiecznie i ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 10.12.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Gosiek, z zielonego ogródka odpowiem u Ciebie ws. kuchni ikeowskiej. Przede wszystkim czas realizacji jest ekspresowy. Ja wcześniej zrobiłam b. dokładnie przemyslany projekt mojej kuchni w programie 3D ze strony ikei. Po konsultacji z projektantem w sklepie, zapłaceniu w kasie, załatwieniu transportu i montażu na ich stoisku w ciągu tygodnia miałam meble na miejscu. Adel jest matowy, nie wymaga specjalnego czyszczenia, jak gdzieś chlapnie to wystarczy wilgotnym ręcznikiem papierowym przetrzeć. Jest wątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?15810-Kuchnie-z-IKEA-opinie-zdjęcia-montaż-etc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.12.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Eh, zawiązywany na tasiemki kubraczek założony przez weta po sterylizacji Spinoza zdjęła po przyjeździe do domu w 15 minut. Nie wiemy jak, bo pobiegła na poddasze i za chwilę zeszła już bez. Uszyłam natychmiast nowy z gumkami w nadziei, że będzie ciut ciaśniej i nie uda się jej go pozbyć. Też z niego wylazła i to jeszcze szybciej. Nabrała wprawy mała zołza. Ale, że nie lizała szwów, to dałam spokój. Oba moje kociska chodzą bez obróżek. Zaniechałam prób, po kilkukrotnym zwracaniu mi tych „ozdóbek” przez sąsiadów, którzy je znajdowali u siebie zawieszone na gałęziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 12.12.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Hej Gosiu, jak się psiunia miewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.12.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Dzięki VTS w końcu dojrzewam do kuchni... i to może właśnie białej z Ikea Suka wczoraj miała zdjęte szwy, zdjęty też kubraczek... na chwilę, bo zaczęła się lizać. Podobno za dwa, trzy dni zapomni i będę mogła ja rozebrać. Mam kupiony kołnierz ale na szczęście nie był potrzebny. Czeka suńkę jeszcze sterylka... przed kolejna cieczką Starsza ciągle się rozbierała, a nawet jak nie dała rady to jakoś jęzor udawało jej się wcisnąć pod kubraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) no wlasnie Okruch mial to samo, byl w kubraku ale sprytnie omiatacza (jezora) umial wepchnac i lizac. zakupilam wczoraj 2 kubraczki zimowe dla malenstwa, duzy ma i jest mu cieplo a maly trzesiawka w kamizelce. ubranka swietne jak szyte na miare a gotowce, prawdziwy modnis z niego bedzie ale spodobało mu sie cieplo w puupsko :D:D Edytowane 12 Grudnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.12.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 pokaż je w ubrankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 to najwczesniej w weekend, bo na dworzu to ciemnica jak wracam z pracy. i prosze sie nie smiac ale maly w różu landrynkowym wystapi , chcialam niebieski ale nie bylo a kubraczek jest rewelacyjny, mieciutki, dobrze skrojony ze sciagaczami biodrowymi wiec bylo mi ryba jaki ma kolor. a drugie ubranko z jakims batmanem ale tez mieciutkie i na misku, ciut wieksze gdyby jeszcze podrosl. gnom moze spacerowac do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.12.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Do białych to wszystkie kolory pasują czekam więc do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 landrynkowy roz juz sie nie moge doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 puszcze wam na privka te ubranka bo nie chce tu aledrogo reklamowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.12.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Fajne te kombinezonki, i jakie super wykończenie, szkoda, że moje nie cierpią ubierania, a że psice działają często na zasadzie wlazł i wylazł, po kilkanaście razy dziennie to ubieranie za każdym razem by nas wykończyło. Ale jak na spacerki chodzicie, i po ogrodzie tylko raz czy dwa wyłażą to daje się wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) u nas tez czesto na zasadzie wlazl/wylazl to wtedy pod reka jest kamizela, ktora zakladam w sekunde. plus kilka dluzszych spacerow - dotychczas tylko z Okruchem, bo maly byl za maly i ciucha nie mial poza tym po ogoleniu to male i lyse trzesiawki Edytowane 12 Grudnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.12.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Te kombinezony mają dużą zaletę, że krótkie nogawki mają, w moim kombinezoniku były super długie nogawki - nogi psów były czyste, tylko one jakos tak dziwnie robiły, że łapy im z nogawek wyłaziły a kombinezon akurat dopasowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts