Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A czy Gruby po napiciu się wody podchodzi do Twojego łóżka/kanapy i otrząsa ryj prosto na Ciebie, tak, że cała reszta wody, śliny, piachu i wszystkiego co sobie w faflach uzbierał, ląduje na Twojej twarzy, włosach, poduszce i całej najbliższej okolicy? Hę? :D

A czy Gruby po napiciu się wody podchodzi do Twojego łóżka/kanapy i otrząsa ryj prosto na Ciebie, tak, że cała reszta wody, śliny, piachu i wszystkiego co sobie w faflach uzbierał, ląduje na Twojej twarzy, włosach, poduszce i całej najbliższej okolicy? Hę? :D

mój starszy to prawdziwy czyścioch po jedzeniu lub piciu idzie na dyzurna nieuzywana kanape i się w nia wyciera (na kanapie profilaktycznie lezy recznik kąpielowy :D) druga możliwość maly go wylizuje z wody, zresztą maly to non toper całusy by sprzedawal, kogo tylko z domownikow napotka na swej drodze:rotfl: jak on mnie tym wkurza ;) zwlaszcza w nocy i rano pobudka malym jezorkiem:rolleyes:

Oszszywiście... a ryja uflimonionego najlepiej w czyste dżinsy wytrzeć tuż przed wyjściem pańci do arbajtu :yes:

no popatrz ja na duże lubie popatrzeć a w domu chce maleństwa:rotfl:

Dla każdego coś miłego :)

Oszszywiście... a ryja uflimonionego najlepiej w czyste dżinsy wytrzeć tuż przed wyjściem pańci do arbajtu :yes:

albo wrocic ze spaceru i oprzec sie lapkami na pozegnanie w biale plocienne spodnie albo sprawdzic czy rajstopy sa konieczne do spodnicy (koniecznie pazurkami ;) ) :lol2:

Moje obdzielają lizaniem wyłącznie w bardzo szczególnych kocich okazjach, a więc rzadko. Żal mi nawet, że tak rzadko, bo ta szorstkość języka jest jest ogromnie miła. Nie ma nic wspólnego z mokrym chlaśnięciem psim jęzorem.

Aż tak to u nas nie jest jak u Ciebie, Arctica. Mam sznyty na udach, ale to od wskakiwania na kolana. Problemów z ubieraniem się nie ma. Gdy wracamy, to zawsze Pasqal albo Spinoza czekają przed wjazdem do ogrodu. Nawet w porze spania, gdy usłyszą samochód, któreś pędzi nas witać. Oczywiście jest to bardzo kocie witanie, czyli co najwyżej miźnięcie ogonem, a Spinka dodaje „ąrrri...i”.

Pasqal niemal się nie odzywa, jest kotem prawie niemym, bo we wczesnym dzieciństwie przeszedł koci katar. Nawet mruczeć nauczył się dopiero od Spinozy mając już prawie 4 lata. Za to żaden kot nie mruczy tak chętnie i tak głośno :D

Moja kota też raczej nie liże. Chociaż ostatnio jak leżała na mojej poduszce to coś jej nie podpasowała moje czoło i peeling mi zrobiła. Bardzo dokładny, ale tylko w jednym miejscu :lol2: Za to mruczenie i gadanie ma opanowane. Jak tylko wejdę do domu to co chwile do mnie zagaduje. A jak nie zwracam na nią uwagi to potrafi wręcz krzyczeć :) Jeśli chodzi o mruczenie to ma ksywę "traktorek" ;)

I zrobił się Gosi zakątek koto - psiowy :)

Moj Kasti ma do perfekcji opanowane opanowanie przy witaniu, tylko wprawne oko dojrzy jak bardzo jest napiety i az sie trzesie ale dopoki ja nie pozwole na przywitanie to czeka cierpliwie. Za to maly grzdyl pelen spontan, malo mu serce nie wyskoczy, musimy go nauczyc opanowania - dla jego wlasnego dobra, zeby nie fisiowal :D