Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

Uwielbiam koty. We wszystkim co robią, również jak się witają. A każde z moich czerech robi to inaczej. Najwylewniejszy jest długowłosy rudzielec. Mamy klapkę dla kotów, więc ten po powrocie z kociej imprezy nie idzie najpierw do miski jak pozostałe, tylko się wita. A polega to na tym, że bodzie głową podbijając rękę, ociera się i mówi "g-dańńń?" (on z Gdańska pochodzi widocznie :yes:). I wszystko cudnie, tylko, że robi to również o 3:15 rano, bo akurat tak postanowił wrócić....

Drimeth, Twoja kota to Mejkun (jak mówiła jedna znajoma)?

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nasza starsza kicia telepatię ma opanowaną wręcz cudownie. Bez względu na to gdzie jestem WIEM, że ona właśnie czegos ode mnie chce, chociaż jej nawet nie widzę. Poza tym ego ma już tak rozdmuchane iż poważnie zastanawiam się nad powiekszeniem drzwi wejściowych!!!! Młodsza ma traktor w gardle, chwilami nawet podejrzewam, że mocno zepsuty, bo warczy jak ryś:D Koty są zarąbiste!!! Kocham psy, kocham konie i uwielbiam kociambry - chyba za ich godność osobistą. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić w tej chwili życie bez nich wszystkich ...

Nogi Ci zmarzną ;).....:D

http://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p1/i/3e313b9badf12632cdae5452d20e1af6/ae2d608e-6b03-11e3-9b8a-0025b511229e.jpg?type=1&srcmode=4&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=970&srch=645&dstw=970&dsth=645

Dorożki na zamarzniętej rzece Songhua w chińskim mieście Harbin, gdzie temperatura spadła do 20 stopni Celsjusza poniżej zera