Amelia 2 26.12.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 http://ekarteczki.pl/kartki/4/2/d/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.12.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Bardzo Wszystkim dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.12.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 dla nudzących się Akcessorya ars amandi ułatwiające…(VIII) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.12.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 29.12.2013 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 [ATTACH=CONFIG]232322[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.12.2013 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Gosiek, spełnienia marzeń szczególnie tych, które zasiedziałych głęboko w duszy. Fajerwerki, oczywiście tylko do oglądania. Dlaczego one nie mogą być piękne i ciche? To moje nieustające życzenie w imieniu wszystkich zwierzaków (choć moje kociska się nie boją) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=232534&d=1388479100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.12.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://www.fakt.pl/m/crop/-658/-500/faktonline/635240865461176363.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.12.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://kartki24.eu/kartki/269/5/d/5032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.01.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia... a szczególnie pestko za te zwierzakowe kiepsko było u nas podobnie jak w zeszłym roku z małą dyszącą trzęsiawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 01.01.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 http://img542.imageshack.us/img542/86/poc9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.01.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/2012%20-%20sierpien/A-Sweet-Little-Mouse-Playing-Drum-on-New-Years-Party-Coloring-Page_zps762e8e39.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.01.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Najgorzej, że strzelają ludzi, którzy sami mają zwierzaki Nasz sąsiad ma 4 psy i walił sztucznymi ogniami przez pół godziny. Nie wiem co on tym psom zrobił. Może dał im coś uspokajającego, bo do dzisiaj nie szczekają, a normalnie co najmniej kilka razy dziennie jest tęgi jazgot. Koty na szczęście są filozoficznie do świata nastawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 02.01.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 .....zaczynam jednak tęsknić za czasem głębokiej komuny ...... wtedy nie można było ogni sztucznych kupić na każdym rogu i odpalać ich... co mi po pięknie tych rozbłysków jak mój pies zmienia się w dyszącą galaretę. Przyjemności żadnej i tylko stres i obawa o zwierzaka A i tak sunia była po dwóch dawkach zapobiegawczo podanego uspokajacza. I nie wyobrażam sobie zostawić takiego wystraszonego zwierza samego w domu W tym roku było wyjątkowe zagęszczenie odpalających. W poniedziałek kasjerki w marketach kasowały monotematyczne zestawy: browarek, wódeczka i petardy lub fajerwerki. Szkoda, że nie sprzedawali wyobraźni. Szczęśliwego nowego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.01.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 u nas dzis nawet cicho a pies ma takiego stracha, ze sie boi nadal wyjsc z domu, ploszy sie na kazdy glosniejszy odglos. wczoraj wyszedl po polnocy zeby sie zalatwic, bo wzglednie cicho bylo. w ciagu dnia bralismy go na sile na ogrod zeby mogl chociaz sika zrobic. nasz sasiad w sylwestra (w ciagu dnia) klal na petardowcow, dziwil sie czemu jego kot spierdziela po katach. po czym po polnocy odpalil jakies petardy dum dum i walil bez opamietania z dobre pol godziny, nawet ja bylam wystraszona- ja pier....co za debil:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.01.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Na wsi trochę strzelali ale do nas to już tak głośno nie dochodziło a Gruby na strzały machał ogonem i race mu się chyba podobały, bo jak błyskało to biegł oglądać... No ale mój pies jest dziwny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.01.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 mala sniezynka na poczatku tez z luzikiem podchodzila a jak zaczeli walic to zrobil sie trzesaca galareta, nie chcielismy psiakow meczyc wiec do domu poszlismy utulic skolatane nerwy siersciuszkow w przyszlym roku wezmiemy od weta jakies uspokajacze, szkoda mi psiakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.01.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Gruby na strzały machał ogonem i race mu się chyba podobały, bo jak błyskało to biegł oglądać... No ale mój pies jest dziwny... zaraz dziwny, zdarzają się wyjątki u mnie była na Sylwestra koleżanka ze średnim sznaucerkiem i on razem z nami na tarasie podziwiał kanonadę, moja sunia w tym czasie siedziała z synem zawinięta w moją kurtkę jeden z moich dawnych dogów wyskakiwał w powietrze chcąc złapać petardy, a gdy sąsiad odpalił to mało przez siatkę nie przeskoczył żeby go zagryźć to był wyjątkowo odważny osobnik, na szkoleniu jako jedyny z 20 psiaków nie przestraszył się nagłego strzału a nawet rzucił się w kierunku strzelającego! idealny kandydat na psa policyjnego;) ale znałam takiego dogusia co na odgłos prychnięcia gaźnika przejeżdżającego samochodu wyrwał w kierunku domu ciągnąc za sobą duży metalowy pojemnik na śmieci do którego przywiązał go pan wchodząc na chwilę do sklepu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2014 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Dobrze, że teoretycznie mamy rok spokoju Moje były na uspokajaczu ale i tak starsza się trzęsła i ziała, a młodsza odreagowywała następnego dnia łażąc za mną i cały czas pchając się na rączki Trzymajcie za nią kciuki proszę - jutro idziemy na kolejną operację, pojawił się nowy guzek, malutki też z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.01.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 bedziemy tylko daj znac pozniej co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts