Kruela 26.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 To nam się owocowo zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.03.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Prawdziwa wiosna w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.03.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 .... noooo żeby tak jeszcze za oknem .... to by już w ogóle super było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 26.03.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 takie rośliny juz u Was kwitną? boże, to gdzie ja mieszkam...ciemno, ponuro, szaro...gołe drzewa...przeprowadzam sie do Was przyjmiecie pod Swój dach kopciuszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Jasne, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 26.03.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ostrzegam, że dużo jem czuję sie namówiona jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 worek kartofli usatysfakcjonuje Cię czy coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 26.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 kaartooofleee?? to ja musze się zastanowić, czy do Was jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Gosiek, czy naszą piaseczyńską grupę coś zeżarło? Cisza tam taka, jakby wciąż było odcięte zasilanie, a przecież prąd już dawno wrócił A w ogóle to uruchomiliśmy z pewną taką nieśmiałością dziennik budowy. Na razie go mało, maciupko, ale pomału, pomału się rozrośnie. Polecamy, zapraszamy ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 może i mało, ale z jakim zacięciem napisany aż miło poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 może i mało, ale z jakim zacięciem napisany aż miło poczytać Ale nie można tu aż takiej prywaty uprawiać, bo nas gosiek psami poszczuje . Po prostu dziennikarzom jakoś łatwiej się pisze niż buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 kaartooofleee?? to ja musze się zastanowić, czy do Was jadę a co najchętniej jadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Gosiek, czy naszą piaseczyńską grupę coś zeżarło? Cisza tam taka, jakby wciąż było odcięte zasilanie, a przecież prąd już dawno wrócił Chyba tam raczej tylko jakieś pytanie czy problem rzucany jest ale dyskusje się nie kleją. Zdarzają się niesympatyczne odzywki zniechęcające szczególnie początkowych, zagubionych budowlańców, szczególnie jeśli nie są jeszcze zaprawieni w forum A bardziej wytrwali zakładają własne dzienniki albo chodzą w gościnę do miłych im domków A w ogóle to uruchomiliśmy z pewną taką nieśmiałością dziennik budowy. Na razie go mało, maciupko, ale pomału, pomału się rozrośnie. Polecamy, zapraszamy ciepło Już pobiegłam i coś tam powiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 może i mało, ale z jakim zacięciem napisany aż miło poczytać Ale nie można tu aż takiej prywaty uprawiać, bo nas gosiek psami poszczuje . Po prostu dziennikarzom jakoś łatwiej się pisze niż buduje Jak bym psami szczuć mogła One same gotowe są zjeść wszystko co się rusza A bardzo proszę mnie nie porzucać, bo się zapłaczę A z rewizytą obiecuję chodzić Za to pisarz może ciekawie o budowie opowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.03.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Gosiek, czy naszą piaseczyńską grupę coś zeżarło? Cisza tam taka, jakby wciąż było odcięte zasilanie, a przecież prąd już dawno wrócił Chyba tam raczej tylko jakieś pytanie czy problem rzucany jest ale dyskusje się nie kleją. Zdarzają się niesympatyczne odzywki zniechęcające szczególnie początkowych, zagubionych budowlańców, szczególnie jeśli nie są jeszcze zaprawieni w forum Dokladnie , ja juz tam nawet nie zagladam , bo jak kiedys zobaczylam niejakiego staska i goske , opowiadajacego jak radosnie wywala szambo za droge i z twierdzacego ,ze to tak wszyscy robia to mnie zemdlilo I nie tylko , kiedys bylo tam calkiem inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Zdarzają się niesympatyczne odzywki zniechęcające szczególnie początkowych, zagubionych budowlańców, szczególnie jeśli nie są jeszcze zaprawieni w forum Taaak, swoją drogą tylko czekam, jak ci milusińscy co się tak na toi toi obruszyli wyjrzą z nory. Bo na razie na szczęście gdzieś ich diabli zniknęli. Ale tak jak sobie pochodziłem "bokami", to stwierdziłem że właśnie na komentarzach jest znacznie ciekawiej - i towarzysko, i merytorycznie. I nawet zapisałem się do babskiej grupy warszawskiej . I zostałem przyjęty A tera muszę się zająć dyżurem, bo mi inaczej łeb urwą jutro na kolegium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 I zupełnie nieapropos, właśnie wygrzebałem z depesz papowskich: Labradoodle już w PolsceNa Śląsku powstała pierwsza w kraju hodowla australijskich Labradoodli. Psów dla alergików i osób niepełnosprawnych.Choć kosztuje 10 tysięcy złotych, jest dziś jednym z najbardziej poszukiwanych psów na świecie. W Kalifornii jest prawdziwym hitem wśród gwiazd – mają go Jennifer Aniston, Tiger Woods i Jeremy Irons. Możliwe, że jeden z nich wkrótce zamieszka w Białym Domu, stając się Obama Dog - Pierwszym Psem Ameryki.Australijskie Labradoodle mogą być karmelowe, czarne, kawowe, a nawet kawa z mlekiem. Kiedy w programie Top Gear, Jeremy Clarkson wystąpił ze swoim dziwnym psem Dodgerem, Wielką Brytanie obiegła prawdziwa labradoodlomania. Każdy chciał mieć takiego psa jego telewizyjny ulubieniec. No i się posypało. Dziś w Wielkiej Brytanii jest blisko 2 tysiące psów tej rasy. - To nowa rasa psa, która wywodzi się z labradorów i pudli, ale nie tylko. W jego żyłach płynie bowiem krew irlandzkiego spaniela wodnego, amerykańskiego i angielskiego cocker spaniela czy Soft Coated Wheaten-a . Nie jest to zwykła krzyżówka, nie jest to zwykły kundel – mówi Edyta Gajewska, hodowca z Włochatej Pasji, pierwszej w Polsce hodowli Australijskich Labradoodli.Efektem długoletnich badań i prac reproduktorskich jest niezwykle spokojny pies, chętnie uczący się i pracujący z niepełnosprawnymi. To również pies przyjazny alergikom, w 99 proc. przypadków nie wywołujący reakcji alergicznych.Powstała w Czeladzi hodowla Australijskich Labradoodle jest jedyną hodowlą tych psów w Polsce. Hodowla jest uprawniona do używania logo Australian Service Dog – australijskie psy pracujące, oznacza to, że psy z niej pochodzące, wywodzą się z najlepszej linii psów pracujących. http://www.aboutlabradoodles.com/wp-content/uploads/2008/08/brown-labradoodle.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 dla alergika i dużyyyyyyyyyyyyyyyy - miodzio tyle, że cena też Ten ufocony bardzo sympatyczny ale od razu znajduję inne zdjęcia http://www.aboutlabradoodles.com/wp-content/uploads/2008/12/puppy.jpg http://weblogs.newsday.com/news/local/longisland/politics/blog/labradoodle.jpg http://www.gorgeousdoodles.com/images/breeding-labradoodles/labradoodle-penelope.jpg tu już nie wyglądają na rasowe Im młodsze, tym więcej z pudla mają, szczególnie że nie są jeszcze strzyżone Nauczyłam się już, że namnożyło się tak wiele nowych ras, psów wyglądających jak niegdyś kundle = wygląd nieznany więc musi być nierasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Jak byliśmy z Fridą w psioszkole, to chodził tam właśnie taki jeden, straszny lizus zresztą i kujon, cośmy z p.B. uznali za przerośniętego kundla. A potem się okazało, że to jakieś strasznie rasowe bydle i z szacunkiem trzeba. Dlatego przestajemy się dziwić, jak ktoś patrząc na Fri zupełnie poważnie pyta co to za rasa. No, wyżeł piskórkski, wyżeł środkowoeuropejski, wyżeł mazowiecki... Jest trochę możliwości. Tylko nie możemy odżałować że nie wiemy, jaka ona była jako szczenior. Bo jak się nam wyplątała z tego rowu przy budowie, to miała tak 9-10 miesięcy... [dżizas, do roboty, do roboty..., bo do domu trzeba] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a tu w nałóg się popada bo ja też właśnie w pracy - znaczy się pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts