TAR 31.01.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 moze powinnam Twojego zatrudnic do mojej kuchni a nie tego patalacha, ktory raczej nie skonczy u mnie:mad:. w poniedzialek szukam kogos kto mi fronty dorobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Popatrz... na co ślepemu Osiu oko... Widziałam to i nie dojrzałam, że to w skosie siedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ot taki drobiażdzek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2014 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Zawsze palisander z czeczotką mylę jak widzę tylko jedno. Świetnie wyszło Trafiłam dziś na piękne schody okładane dość cienką deską i przyszło mi do głowy, że dałoby się uzyskać bardzo podobny efekt przy pomocy sklejki. Chyba odpytam speców od schodów. Każde schody nawet najprostsze i najbardziej banalne można zaczarować np. .......... niebanalnie zrobioną poręczą lub pochwytem Te pierwsze nie za bardzo do mnie trafiają. Za to poręcz jest BOSKA. Warto podłubać w ścianie. Nawet światło można w niej zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2014 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Wykładzina na schodach może świetnie wyglądać Jeszcze jedna poręcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 TAR na mojego czekałabyś znacznie dłużej Osiowa sól z drogi Ci zaszkodziła Pestka czemu mnie drażnisz i tak bardzo mi się u mnie podoba jak podrzucisz mi wolnych parę złotych dedykowanych na schody i podłogi to podyskutujemy Na razie mamy kolejny ból głowy - panele jak wzór dobry to zamki nie trzymają, jak i wzór dobry i zamki trzymają to cena zabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Tia... teraz mię suszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 02.02.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Osia, to polecam klina Gosiu, czy mogłabyś trochę jaśniej z tymi zamkami? Które trzymają, a które nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Winka sobie naleję to mi przejdą suchoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.02.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 hej Gosiaczku:D. Szafka super! Pestka ma rację z tym palisandrem:yes:. A jakie Ty chcesz te panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2014 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) A ja myślałam, że Cię podbuduję buuuuuuuuuuuuuu Ja strasznie długo latałam po samoróbkach mojego J. i ciągle mam masę niedokończonych rzeczy, które mnie kolą w oczy. Bardzo ważny było dla mnie - i jest - wyobrażanie sobie jak coś będzie wyglądać, gdy zostanie skończone. Np. w Kanadzie bardzo popularne są schody w całości pokryte wykładziną. Dlatego Ci pokazałam te fotki. Pozostałe, te z poręczami to podpowiedzi na przyszłość. Mało kto wie, że można zrobić takie fajne wcięcie w ścianie. A to taki miły smaczek. Panele, to rzadka zaraza. Po wykładzinie w salonie „zalęgły” nam się takie. Wykładzina bowiem bokiem mi wyszła z powodu sprzątania tych kilkudziesięciu m2, a na deski ciągle kasy nie było. Kupiliśmy niemieckie jakieś, 80m2. Musiały być tanie, bo ile można zapłacić za coś tymczasowego. Kładliśmy oczywiście sami i poszło bosko – cały salon i hal w jeden dzień. Klik i gotowe. Tyle, że po 3 miesiącach szlag mnie na już nie trafiał, bo każdą plamkę musiałam na kolanach doszorowywać, a i tak nie każda dała się usunąć. W sypialni położyliśmy Kronopol, też nie z najwyższej półki i to było straszne. 12,8 m2 męczyliśmy cały dzień. Zamki nie chciały trzymać, a na przymus reagowały wyłamywaniem się. Ale po położeniu wyszło nieźle. Edytowane 2 Lutego 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.02.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 W garderobie położyliśmy Balterio - genialne układanie, po 10x można składać i rozkładać tyle, że do pokoju chcemy też Balterio ale nieco jaśniejsze i tu jest zagwozdka - cena już do 90 i powyżej skacze a nie ma możliwości pomacać wszystkich wzorów, są tylko na stronie Balterio Dziś może na Bartycką pojedziemy i coś zdecydyjemy Właśnie kronopol nam się na krótszym boku rozjeżdżał, a miał z kolei kolor, który w pokoju dobrze wyglądał. Braliśmy już kilkanaście wzoró - o ile w sklepie się nam podobały to w domu najczęściej traciły na urodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Gosiaczku ja mam w domku Balterio jasne i grafitowe z tej tanszej serii - chlopaki, ktorzy je ukladali byli bardzo zadowoleni z jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 03.02.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 My się przymierzamy do położenia paneli sami i myślałam, że wszystkie panele mają jednakowe zamki. Dzięki za zwrócenie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Gosia a o ktorych balterio myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2014 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Uff, wybór dokonany - dziecię sobie wybrało kasztanowiec brązowy (?) za to przy okazji w oko wpadł mi dąb kalahari jak dla mnie cudne dechy Co prawda cena jak dla nas ciut za wysoka, ale sami kładziemy (stąd potrzeba bardzo dobrych zamków dających się wielokrotnie wyjmować i wkładać) Wiem, że fachowcy się na tym znają i potrafią nawet classena ułożyć bez zbytnich strat (podobno jak raz załapiesz to już nie poprawisz bo się wyłamują?) Choć mąż jest stolarz amator, to być może właśnie ta dokładność jest stresująca, i układanie paneli u nas trwa i nie jest tak łatwe jak niektórym się udaje Amelia sama układała u siebie wszystkie panele... i nie ona jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 tez fajnie wyglada sosna przystaniowa i sosna postarzana. moj sie zapalil do debu szronionego szkoda, ze ich nie bylo jak sie budowalam, wtedy dopiero zaczynaly wchodzic jasne, bielone podlogi i szarosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2014 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Wzięłam sobie próbniki trzech wzorów: kalahari, dąb szroniony i dąb jasnoszary bezapelacyjnie kalahari zwyciężył, pięknie gra z niebieskim. Do mojego pokoju dąb szroniony zbyt delikatny, choć sam bardzo mi się podobał z przepięknym delikatnym połyskiem. U Ciebie widzę ten panel u mnie zdecydowanie wolę kalahari, cięta piłą tarczową, z ubytkami, naprawdę potrafi udawać drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 uwielbiam te panele z polyskiem, w sypialni mam grafit a w pozostalych bialy migdal i one wlasnie maja ten polysk perlowy rozswietlajacy pomieszczenie. tak zaluje, ze na salon wzielam eggery (nie dosc ze zbyt matowy to trudno sie czysci), no ale wtedy nie bylo tego szronionego ani tych sosen w/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.02.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 może właśnie ta dokładność jest stresująca, i układanie paneli ...nie jest tak łatwe jak niektórym się udaje eeetam, najgorsze pierwsze 2 mb, potem leci jak klocki:yes: mam takie do 35zł/m i nie narzekam na układanie, tylko teraz nie za bardzo podoba mi się misz-masz kolorów:o na górze jest mały hol i 3 pokoje, w każdym inny kolor paneli te w holu są lepsze i muszą zostać bo stolarz specjalnie podcinał i frezował żeby pasowały do dech schodów, reszta bez problemów do ew. wymiany:yes: u synusia w pierwszej kolejności bo wybrał bardzo ciemne a że jego pokój to sypialnia, jadalnia, pracownia malarsko-rzeźbiarska to już jest mnóstwo drobnych odprysków ... w łazience dam gres dechopodobny w kolorze zbliżonym do paneli w holu... a najbardziej podobają mi się panele matowe które mam w salonie i sypialni, bodajże Dąb Sherwood, niestety już ich nie produkują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts