rasia 18.03.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Pestka! Ależ masz kolekcję!:jawdrop:Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Practikę i Zorkę tez mam, mieszkowy przed laty miał mój tata - część zdjęć się zachowała - rewelacyjna jakość Niestety wujek go zgubił.... albo przehandlował To chyba niedługo muzeum otworzysz ? Szkoda, że tak mało zdjęć mieści się na kliszy, i tak kłopotliwe jest wywoływanie i filmu i odbitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.03.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 No, to prawda. Ja najczęściej używam Olympusa, bo mały i cyfrowy. W drugiej kolejności Yashica, chociaż tu spec kasety na filmy i nie wszędzie można kupić. Myślę o tym jak tu je wyeksponować w domu. Szczególnie tę Leicę, bo ona wyobraźcie sobie jest m o s i ę ż n a, poza tym jest numerowana i z grawerem Luftwaffe, ale ma też oryginalny skórzany pokrowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2014 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 No, to prawda. Ja najczęściej używam Olympusa, bo mały i cyfrowy. W drugiej kolejności Yashica, chociaż tu spec kasety na filmy i nie wszędzie można kupić. Myślę o tym jak tu je wyeksponować w domu. Szczególnie tę Leicę, bo ona wyobraźcie sobie jest m o s i ę ż n a, poza tym jest numerowana i z grawerem Luftwaffe, ale ma też oryginalny skórzany pokrowiec. to dopiero zabytek - zrób regał wąski, drewniany podświetlany ledowo (tak tylko aby aby) a na każdej półce inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Specjalnie dla Was "maluch" "złapany" kilka dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.03.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 No, to prawda. Ja najczęściej używam Olympusa, bo mały i cyfrowy. W drugiej kolejności Yashica, chociaż tu spec kasety na filmy i nie wszędzie można kupić. Myślę o tym jak tu je wyeksponować w domu. Szczególnie tę Leicę, bo ona wyobraźcie sobie jest m o s i ę ż n a, poza tym jest numerowana i z grawerem Luftwaffe, ale ma też oryginalny skórzany pokrowiec. nie mam takich zabytkow, w domu jedynie cyfrowki zalegaja: olympus (ktorym swietne zdjecia podwodne mozna robic ale jest tak powolny jak zolwik iz ryzyko odplyniecia rybek jest duze ) jakies nikony, drugi olympus i zepsuty s2is (musze optyke dac do naprawy ale kiedy????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.03.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Oszklony, wąski regalik wciśnięty między półki z książkami. Może być ładnie Żal je trzymać w pudle zadołowane. Rasia, to dzięciołek?, ale pięknie go złapałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Oszklony, wąski regalik wciśnięty między półki z książkami. Może być ładnie Żal je trzymać w pudle zadołowane. Rasia, to dzięciołek?, ale pięknie go złapałaś Trzymać je w pudle to zbrodnia! Tak dzięciołek... pierdołek . Taka puszysta kulka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.03.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nie mam gdzie i pomysłu dotąd nie było. :wiggle:Teraz pokombinuję i wstawimy w ścianę biblioteczną ten wąski regalik. Światło się pociągnie za pólkami i będzie cud. Dla symetrii mogę zrobić jeszcze taki drugi na kolekcję kolorowego szkła. Też trzymam schowane, bo kocica lubi wspinać się po półkach.Mam też kilka czarno-białych fotek taty przy pracy. Może wyjdzie z tego jakaś ciekawa kompozycja związana tematycznie. Fajne fotki robisz, Rasia. mnie udalo się tylko sarnę dawno temu sfotografować jak dobierała się do moich roślinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2014 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 to chłopak z czerwoną czapeczką u mnie ciągle dziewczyna się pasie na resztkach smalcu ze słonecznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.03.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Powinnyście tę parkę zeswatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.03.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Cześć Gosia:bye:Buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2014 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.03.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 23.03.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Cześć Gosiu,po nieco dłuższej przerwie jestem i jeżeli znowu mnie tornado obowiązków nie dopadnie - to zamierzam nadrobić nieco zaległości. Twoje schody mają charakter i wiesz w moim projekcie też są zakręcane więc może troszkę od Ciebie odgapię. Szczególnie tą ścianę półokrągłą. No bo wiesz - ja w końcu zaczynam budowę Hura!ŚCISKAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 nie wiem czemu nie dostaje powiadomien z twojego dziennika, mimo dodania do subskrypcji. a tam ciagle zmiany, jakie tulipany juz masz, moje botaniki na razie same liscie, nie wyglada by cos zakwitlo do tego te ubiegloroczne tulipki przetrzebione przez ostatnie wiatry w zeszlym roku mialam podobne bratki te bialo-niebieskie, miniaturki górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 i sie pochwale w 2 doniczkach z 6 wylazly z nasionek zebranych, pizdryczki ostrozek, musze teraz chuchac by sie rozwijaly. no i trzymac kciuki by kolejne 4 doniczki zalapaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2014 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Cześć Gosiu, po nieco dłuższej przerwie jestem i jeżeli znowu mnie tornado obowiązków nie dopadnie - to zamierzam nadrobić nieco zaległości. Twoje schody mają charakter i wiesz w moim projekcie też są zakręcane więc może troszkę od Ciebie odgapię. Szczególnie tą ścianę półokrągłą. No bo wiesz - ja w końcu zaczynam budowę Hura! ŚCISKAM Gratuluję budowy z tymi zaokrąglonymi schodami jest problem, szczególnie z listwami.... chyba, że wykonuje to firma robiąca schody - tacy sobie poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 nie wiem czemu nie dostaje powiadomien z twojego dziennika, mimo dodania do subskrypcji. a tam ciagle zmiany, jakie tulipany juz masz, moje botaniki na razie same liscie, nie wyglada by cos zakwitlo do tego te ubiegloroczne tulipki przetrzebione przez ostatnie wiatry w zeszlym roku mialam podobne bratki te bialo-niebieskie, miniaturki górą znowu coś dłubią w forum, kropy od ostanich postów też działają jak chcą te botaniczne mam z ubiegłego roku reszta w liściach, za to sasanki już kolor pokazują zauroczyły mnie te miniaturki fioletowo-pomarańczowe - wiem, że to nie Twój kolor, ale oprzeć się im nie mogłam.... i dołożyłam te urocze błękitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2014 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 i sie pochwale w 2 doniczkach z 6 wylazly z nasionek zebranych, pizdryczki ostrozek, musze teraz chuchac by sie rozwijaly. no i trzymac kciuki by kolejne 4 doniczki zalapaly kciuki trzymam, szczególnie, że to TAKIE ostróżki wylazł z ziemi rozchodnik biały dla Ciebie, muszę go do doniczki przesadzić jak mam go wysłać, tylko podrosnąć nieco chyba musi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts