Amelia 2 27.03.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 ale o co chodzi z tymi zasłonami? pięknie wygląda:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 bylam dzis na gieldzie, jejku jakie cuda, polowe bym wykupila. i taka fajna roslinke plozaca znalazlam ale juz rąk i kasy mi zabraklo, moze jutro zajrze raz jeszcze. za to zaopatrzylam sie w donice na mieczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 ale o co chodzi z tymi zasłonami? pięknie wygląda:rolleyes: mam nowe zasłonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 bylam dzis na gieldzie, jejku jakie cuda, polowe bym wykupila. i taka fajna roslinke plozaca znalazlam ale juz rąk i kasy mi zabraklo, moze jutro zajrze raz jeszcze. za to zaopatrzylam sie w donice na mieczyki jaką płożynkę widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 no wlasnie nie pamietam nazwy ale cudna byla i dlatego chyba jeszcze tam wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Kobieto, Ty masz juz kwitnące tulipany??? Moje dopiero pyrdki z 6 cm od ziemi!!!!! Gratuluje schodów, świetnie zgrały się z wykładziną na schodach, przynajmniej na moim monitorze tak wygląda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2014 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 TAR czekam aż dasz znać co to za cudo braza bo to botaniczne tulipany, one wcześniejsze są, u rasi irysy z tydzień temu zakwitły zwykłe tulipany jeno liście puściły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ależ u Ciebie śliczna wiosna zawitała Nad takim kolorkiem bratków się wczoraj zastanawiałam.. ale nie mieli dużych tylko miniaturki.. i nie kupiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2014 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Arnika kiedy to właśnie są miniaturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No właśnie.. chciałam duże i nie kupiłam miniaturek.. Wsadziłam do donic rozchodniki.. może właśnie miniaturkami obsadzę... Na razie to oni nic na targu nie mieli do skrzynek, tylko bratki z doniczek więc i droższe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 TAR czekam aż dasz znać co to za cudo dzwonek dalmatyński, ale dzis nie bylo buuuuu, tylko drogie to jak cholera 12 zł. za doniczke, na 2 moze bym sie skusila bo spore byly. kupilam 15 niezapominajek byly po zlociszu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ale ładny ten dzwonek!!!!! TARcia Ty jesteś dla mnie nieocenioną skarbnicą informacji o fajnych roślinkach!!!!! Może się zbłaźnię ... ale czym się różnia te botaniczne tulipany od zwykłych?? Zimują w gruncie tak ja one?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 dzwonek cudny, dziś oglądałam jakieś ale wysokie, za to przyszła przesyłka zamówionych bylin - będzie się działo idę sadzić [h=1]Żeleźniak bulwiasty 'Amazone'[/h][h=1]Floks wiechowaty 'Blue Boy'[/h][h=1] Floks wiechowaty 'White' PEŁNY[/h][h=1]Kłosowiec anyżowy (fenkułowy) 'Blue Fortune'[/h][h=1] Sasanka zwyczajna 'Alba'[/h][h=1] Sasanka zwyczajna 'Rosea'[/h][h=1] Krwawnik pospolity 'Cassis'[/h][h=1]Krwawnik pospolity 'Pink Lady'[/h][h=1]Amzonia nadreńska - Amsonia tabernaemontana[/h]i bodziszki [h=1]Bodziszek oksfordzki 'Southcombe Double'[/h][h=1]Bodziszek himalajski 'Birch Double'[/h][h=1]Bodziszek łąkowy 'Laura'[/h][h=1] Bodziszek łąkowy 'Mrs Kendal Clark'[/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.03.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Gosiu ,ale imponująca lista bylin....:)Gdzie je zamawiałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.03.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Oj sorry ,głupie pytanie..w świecie cebul? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 (edytowane) Ale ładny ten dzwonek!!!!! TARcia Ty jesteś dla mnie nieocenioną skarbnicą informacji o fajnych roślinkach!!!!! Może się zbłaźnię ... ale czym się różnia te botaniczne tulipany od zwykłych?? Zimują w gruncie tak ja one?? zaczerwienilam sie:oops: Brazunia botaniczne zimuja, przede wszystkim sa nizsze takie male wypierdki do 20 cm, duzo wczesniej kwitna, moga byc na skalniaki to takie miniaturki dzwonek cudny, dziś oglądałam jakieś ale wysokie, za to przyszła przesyłka zamówionych bylin - będzie się działo idę sadzić ja wlasnie tez zlozylam zamowienie na takie cosie: [TABLE=class: std] [TR=class: hover_item first_item item] [TD=class: orhi_quantity]Dzwonek dalmatyński * Campanula portenschlagiana [/TD] [TD=class: orhi_total][/TD] [/TR] [TR=class: hover_item alternate_item] [TD=class: orhi_product] Dzwonek Poszarskiego * Campanula poscharskyana [/TD] [TD=class: orhi_unit][/TD] [TD=class: orhi_quantity][/TD] [TD=class: orhi_total][/TD] [/TR] [TR=class: hover_item item] [TD=class: orhi_product] Dzwonek skupiony * Campanula glomerata 'Dahurica' [/TD] [TD=class: orhi_unit][/TD] [TD=class: orhi_quantity][/TD] [TD=class: orhi_total][/TD] [/TR] [TR=class: hover_item alternate_item] [TD=class: orhi_product] Goździk pierzasty * Dianthus plumarius alba [/TD] [TD=class: orhi_unit][/TD] [TD=class: orhi_quantity][/TD] [TD=class: orhi_total][/TD] [/TR] [TR=class: hover_item item] [TD=class: orhi_product] Goździk pierzasty * Dianthus plumarius rose [/TD] [TD=class: orhi_unit][/TD] [TD=class: orhi_quantity][/TD] [TD=class: orhi_total][/TD] [/TR] [TR=class: hover_item alternate_item] [TD=class: orhi_product] Mikołajek alpejski * Eryngium alpinum [/TD] [TD=class: orhi_unit][/TD] [TD=class: orhi_quantity][/TD] [TD=class: orhi_total][/TD] [/TR] [TR=class: hover_item last_item item] [TD=class: orhi_product] Mydlnica bazyliowata * Saponaria ocymoides [/TD] [/TR] [/TABLE] i moje dzisiejsze 15 niezapominajek, znowu zaszalam ale wiosna nie umiem sie oprzec:rolleyes: Edytowane 28 Marca 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Oj sorry ,głupie pytanie..w świecie cebul? trochę czekałam, ale się doczekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 zaczerwienilam sie:oops: Brazunia botaniczne zimuja, przede wszystkim sa nizsze takie male wypierdki do 20 cm, duzo wczesniej kwitna, moga byc na skalniaki to takie miniaturki ja wlasnie tez zlozylam zamowienie na takie cosie: [TABLE=class: std] [TR=class: hover_item first_item item] [TD=class: orhi_quantity]Dzwonek dalmatyński * Campanula portenschlagiana[/TD] [TD=class: orhi_total][/TD] [/TR] [TR=class: hover_item alternate_item] [TD=class: orhi_product] Dzwonek Poszarskiego * Campanula poscharskyana [/TD] [TD=class: orhi_unit][/TD] [TD=class: orhi_quantity][/TD] [TD=class: orhi_total][/TD] [/TR] [TR=class: hover_item item] [TD=class: orhi_product] Dzwonek skupiony * Campanula glomerata 'Dahurica' [/TD] [TD=class: orhi_unit][/TD] [TD=class: orhi_quantity][/TD] [TD=class: orhi_total][/TD] [/TR] [TR=class: hover_item alternate_item] [TD=class: orhi_product] Goździk pierzasty * Dianthus plumarius alba[/TD] [TD=class: orhi_unit][/TD] [TD=class: orhi_quantity][/TD] [TD=class: orhi_total][/TD] [/TR] [TR=class: hover_item item] [TD=class: orhi_product] Goździk pierzasty * Dianthus plumarius rose [/TD] [TD=class: orhi_unit][/TD] [TD=class: orhi_quantity][/TD] [TD=class: orhi_total][/TD] [/TR] [TR=class: hover_item alternate_item] [TD=class: orhi_product] Mikołajek alpejski * Eryngium alpinum [/TD] [TD=class: orhi_unit][/TD] [TD=class: orhi_quantity][/TD] [TD=class: orhi_total][/TD] [/TR] [TR=class: hover_item last_item item] [TD=class: orhi_product] Mydlnica bazyliowata * Saponaria ocymoides [/TD] [/TR] [/TABLE] i moje dzisiejsze 15 niezapominajek, znowu zaszalam ale wiosna nie umiem sie oprzec:rolleyes: też widzę zaszalałaś - mydlnica cudna i dzwonek poszarskiego bardzo i mnie się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 i na kwietniowe targi takie floksy sobie zamawiam, napalilam sie juz w zeszlym roku http://www.bylinyolsztyn.pl/wp-content/uploads/ph-sherbert-blend.jpg i taka Tiaręhttp://byliny-olsztyn.pl/wp-content/uploads/phlox-p.-Tiara.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 TAR Twoja Tiara bardzo podobna do tego floksa 'white' pełny przyjechał, torebka zapakowana, w środku mieszanka ziemi i specjalnych trocin + korzonek się pytam gdzie kłącze - oj będzie reklamacja i chyba nie tylko to się nie zgadza. Aż musiałam wrócić do kompa by sprawdzić dokładnie zamówienie [h=1][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts