TAR 28.03.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 (edytowane) no to nieciekawie, sama musisz wyhodowac, bo ja zamowilam doniczki p9 sadzonki a floksy odbieram osobiscie za m-c na targach juz podrosniete, tak samo ostrozki. a ta cena klacza tyle co sadzonka powinni to napisac w ofercie. Edytowane 28 Marca 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2014 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 właśnie czuję się nieco nabita w butelkę i firmy nikomu nie polecę będę reklamować bo to najdroższa pozycja w ofercie Wszystko przez bodziszki, których zapragnęłam - najgorzej dla mnie, że dziś na targu widziałam w końcu bodziszki i mogłam sobie wybrać część z tych które zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ciekawe jakie do mnie trafia te dzwonki, tez sie skusilam na nowy sklep, bo place za nie 3 - 3,5 zł a nie po 12 zł. jak mi zaspiewali. reszte bylin czyli floksy, ostrozki, astry, przetaczniki zamowilam tam gdzie zawsze, w szkolce bylin z olsztyna i przywioza mi je na targi kwietniowe. jedyny minus tej szkolki to, ze nie wysylaja a maja bardzo duzy wybor i dosc dobre ceny, no i nie musze brac ilosci hurtowych jak na tej naszej gieldzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 i reklamuj, strasznie nie lubie jak mnie w konia robia a tak tez mnie zrobili w iglaki24. wkurzona bylam na maksa, ilosc niby sie zgadzala za to odmiana i wielkosc nie bardzo, wiecej tam nie zamowilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2014 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 właśnie złożyłam reklamację, a ale to automat i teraz piszą mi z automatu bym odesłała reklamowaną roślinę razem z ,,wydrukowaną reklamacją" Ja mam znowu ponosić koszty przesyłki Chyba o to chodzi by mi się odechciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 chyba tak, bo pewnie nie wyslesz. swinstwo i tyle. co innego przy parudziesieciu zlotych ale dla 8 raczej nikt nie bedzie odsylal. ile kupilas tych floksow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2014 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 to jeden jedyny za 17,24 zł po promocji za duży zakup - normalnie ma cenę 18.15zł - cudów mi się zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ILE?!?!?!?! wiesz co, trzeba bylo mowic bym ci tiare kupila i wyslala w kwietniu, kosztuje 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 28.03.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Gosiu, przykro mi z powodu roślinek. Ale za to masz cudne zasłony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2014 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Dzięki Drimeth na szczęście to jedna roślinka, na inne pomstować będę jak nie wyjdą TARciu kiedy u mnie nigdy floksów nie było i nie wiem co mnie naszło, jak bym wcześniej wiedziała, że je mieć chcę i, ze Ty będziesz kupować to kto wie Co z rozchodnikiem, chcesz go jak podrośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.03.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 no pewnie, ze chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.03.2014 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 załatwione wczoraj powsadzałam kolejne karpy... a tu nad ranem -4C czekam grzecznie co dalej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.03.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 U nas aż tak nie mrozi... ale szronek co rano mamy... w zeszłym roku o tej porze leżał śnieg:sick:... lubię szronek:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Bardzo lubię szronek, zwłaszcza, że wczoraj oglądałam zdjęcia z Wielkiejnocy zeszłorocznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.03.2014 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dziś nieco cieplej Dostałam odpowiedź na reklamację... czekam i nie omieszkam opowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 04.04.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Cieszę się bardzo, że przyszło nowe kłącze. Prosimy o zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.04.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 To super, bo czekam na jeżówki od nich i zaczęłam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.04.2014 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 kłącze to kłąb korzeni + żółciutkie na razie zaczątki pędów, ważne co z nich wyrośnie Naharowałam się przez ostatnie dni robiąc opaski wokół rabat (folia kubełkowa się przydała ) - pod koniec dnia ledwo chodzę ale rano biorę się dalej za roboty ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 dalej mnie to niesatysfakcjonuje, sadzonka nie w doniczce? zamowilam sobie sadzonki floksow, ostrozek, perovskiich, jezówek, astrów wieloletnich, przetacznikow, dzwonkow octopus i szczypiorkow czosnkowych w olsztynie, moje wlasne floksiki juz maja z 10 cm, ostrozki nawet wiecej. ostatni przymrozek im nic zlego nie zrobil:wiggle: teraz przebieram nozkami i czekam na kuriera z e-skalniaka - z dzwonkami dalmatynskimi, poszarskiego, gozdzikami i mydlnicami dam znac jakie sadzonki i w jakim stanie przyszly. bedzie mozna stworzyc liste sklepow internetowych porzadnych, choc chyba pestka taka liste juz ma, wtedy mozna ja tylko uzupelnic:yes: na mojej czarnej liscie sa iglaki24, ciagle nie moge wyrobic sobie opinii o futuregaden (czesc padlo, czesc rosnie ale tak se - najwyrazniej podstawa slabizna, bo warunki i pielegnacje ma) mysle, ze oni z holandii sciagaja towar a on zwykle nie nadaje sie na nasze warunki i rosnie tak cherlawo wiec raczej tez jestem na nie, do tego sa drodzy, na pewno nic wiecej tam nie kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.04.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Masz rację co do kłączy to w zupełnej nieświadomości je zamówiłam - byłam pewna ze to sadzonki w doniczkach, gdyby nie to, że wyjątkowa pogoda i mój wolny czas wygoniły mnie do internetu w poszukiwaniu bodziszków chyba nie kupowałabym przez internet. Zdecydowanie wolę ,,pomacać" i wybrać sobie najładniejszy moim zdaniem egzemplarz. Teraz mnie naszło na ,,Twoje" cudne dzwonki poszarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts