TAR 04.04.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Gosia pamietaj jak cos chcesz to daj znac, ja moge domowic w olsztynie cos dla ciebie na kwiecien, potem w 3-city sa targi i oni tez beda wiec jakby co to tez moge domowic, odebrac i wyslac do ciebie. potem sa targi w czerwcu i we wrzesniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 dotarly, nawet niezle ale na gieldzie jakby wieksze te sadzonki ale tez i cena inna i hurtowo trzeba brac. zobaczymy co z nich wyrosnie:cool: mikolajki bardzo ladne wielkosciowo, gozdziki ciut przesuszone, mydlnica tez ladna, dzwonki skupione - dorodne sadzonki. poszarskiego i dalmatynskie - ciut male ale ponoc sie rozsiewaja same i szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Bodziszki to jak się ja nie mylę w zeszłym roku Braza jako chwasty usuwała u siebie... a było w układ z Nią wejść... Od 2-3 lat chodzą za mnie jeżówki.. duuużo jeżówek.. w necie nie mam przekonania do roślin i jak słyszę słusznie... a w sklepach nie spotkałam.. raz.... ale do luftu.. woreczek z trocinami i ziemią.. nawet nie z korzonkiem.. Jakby któraś z Was miała za dużo .. to ja kiedyś poproszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 jezówki w odmianach zamowilam sobie w moich bylinach z olsztyna, niestety nie wszystko co bym chciala ale one sa dosc drogie za to wiem, ze piekne sadzonki dostane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.04.2014 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Wiecie, bo to za wcześniej na rozrośnięte okazy Trzeba uzbroić się w cierpliwość... zresztą u mnie koniec z ogrodowaniem, co zrobiłam to moje. Właśnie okazało się, że stety i niestety wracam do pracy więc nie będę mieć czasu nawet w ogrodzie posiedzieć ...a już miałam taką nadzieję. I tak tyle mojego co sobie pokopałam, rabatki porobiłam, kwiatków nawsadzałam Jeżówki posiałam, a czy cokolwiek wzejdzie to się okaże Będę oglądać zdjęcia Waszych pięknych ogrodów Arnica ja tam nie walczę z mchem, przynajmniej mam zawsze zielono i do koszenia znacznie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 04.04.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 ojej Gosiek to i rzadziej na wątku bedziesz a tyle tu wiadomości, inspiracji czerpię ale powodzenia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.04.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Dziś przyjechały moje truskawki. Zamówiłam 2 dni temu sadzonki frigo u Niewczasów http://sklep.sadzonkitruskawek.eu/Dostałam 25 sztuk Kamy jako bonus do zamówionych 75 z 5-ciu innych odmian (Honeoye, Kent, Elkat, Polka, Pandora).Zobaczymy jak będą rosły. Zapakowane starannie i przyjechały w dobrej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.04.2014 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 VTS będę na forum jak byłam, choć myślałam, że w tym roku będę więcej w ogrodzie i na forum pestka to dopiero będziesz mieć roboty... za to jakie aromatyczne zbiory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 no i masz szczescie, bo juz sie balam, ze tez znikniesz, a ta praca jakas nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.04.2014 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie ciągle ta sama, tyle że zdrowie mi szwankowało i nie byłam pewna czy dam radę dalej to ciągnąć...ale chyba nie jest tak źle i jeszcze troszkę popracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 To dobrze , że wracasz do pracy cz y nie bardzo.. po za ogrodem i forum.. no chyba, ze na FM będziesz mogła być w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 04.04.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Gosiu, gratulacje z powodu polepszenia zdrowia i powrotu do pracy. Oby była tak satysfakcjonująca i wdzięczna jak ogród Ja mam cichutką nadzieję, że pomożesz mi troszkę w projektowaniu mojego ogrodu pod kątem doboru roślin. Warunki gruntowe mamy takie same, a Ty masz już sporo doświadczenia w wodnych ogrodach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.04.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 praca ma swoje dobre strony, ja np. bardzo lubię poniedziałki po pogodnym wiosennym weekendzie:o przynajmniej odpocznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Gratulki zdrowotno-pracowe . Ja dziś cały dzień zasuwałam w ogrodzie... czuję wszystkie mięśnie, nawet takie, o których posiadanie się nie podejrzewałam:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Amelia praca ma dobre strony, to racja ale bardzo podobało mi się ją odpuścić i w ogródku zasuwać aż na czworakach do domu wracałam, kładłam się do łóżka połamana, wstawałam połamana... i zdrowiałam gdy do ogrodu wychodziłam Rasiu jutro znowu pójdziesz do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Amelia praca ma dobre strony, to racja ale bardzo podobało mi się ją odpuścić i w ogródku zasuwać aż na czworakach do domu wracałam, kładłam się do łóżka połamana, wstawałam połamana... i zdrowiałam gdy do ogrodu wychodziłam Rasiu jutro znowu pójdziesz do ogrodu No way!!! Jurto ma padać... nawet nie będę musiała podlewać świeżo posianej trawki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2014 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 deszcze zapowiadają, chciałam nawóz na trawnik rozsypać gdyby padało... kalosze założę, na głowę kaptur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ja już podsypałam wszystko... pierwszy raz użyłam Yarę... powiem jakie efekty po sezonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 a ja wyjatkowo nic nie podsypalam, nie popryskalam promanalem drzewek, trawnik nienawieziony. no nie chce mi sie jak cholera:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 a ja wyjatkowo nic nie podsypalam, nie popryskalam promanalem drzewek, trawnik nienawieziony. no nie chce mi sie jak cholera:cool: O! O oprysku drzewek zapomniałam! Jak dobrze, że mi przypomniałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts