Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dotarly, nawet niezle ale na gieldzie jakby wieksze te sadzonki ale tez i cena inna i hurtowo trzeba brac. zobaczymy co z nich wyrosnie:cool: mikolajki bardzo ladne wielkosciowo, gozdziki ciut przesuszone, mydlnica tez ladna, dzwonki skupione - dorodne sadzonki. poszarskiego i dalmatynskie - ciut male ale ponoc sie rozsiewaja same i szybko

Bodziszki to jak się ja nie mylę w zeszłym roku Braza jako chwasty usuwała u siebie... a było w układ z Nią wejść...

Od 2-3 lat chodzą za mnie jeżówki.. duuużo jeżówek.. w necie nie mam przekonania do roślin i jak słyszę słusznie... a w sklepach nie spotkałam.. raz.... ale do luftu.. woreczek z trocinami i ziemią.. nawet nie z korzonkiem..

Jakby któraś z Was miała za dużo .. to ja kiedyś poproszę ... :)

Wiecie, bo to za wcześniej na rozrośnięte okazy :rolleyes:

Trzeba uzbroić się w cierpliwość... zresztą u mnie koniec z ogrodowaniem, co zrobiłam to moje.

Właśnie okazało się, że stety i niestety wracam do pracy więc nie będę mieć czasu nawet w ogrodzie posiedzieć :(...a już miałam taką nadzieję. I tak tyle mojego co sobie pokopałam, rabatki porobiłam, kwiatków nawsadzałam

Jeżówki posiałam, a czy cokolwiek wzejdzie to się okaże ;)

Będę oglądać zdjęcia Waszych pięknych ogrodów :lol:

Arnica ja tam nie walczę z mchem, przynajmniej mam zawsze zielono i do koszenia znacznie mniej ;)

Dziś przyjechały moje truskawki. Zamówiłam 2 dni temu sadzonki frigo u Niewczasów http://sklep.sadzonkitruskawek.eu/

Dostałam 25 sztuk Kamy jako bonus do zamówionych 75 z 5-ciu innych odmian (Honeoye, Kent, Elkat, Polka, Pandora).

Zobaczymy jak będą rosły. Zapakowane starannie i przyjechały w dobrej formie.

Gosiu, gratulacje z powodu polepszenia zdrowia i powrotu do pracy.

Oby była tak satysfakcjonująca i wdzięczna jak ogród :)

Ja mam cichutką nadzieję, że pomożesz mi troszkę w projektowaniu mojego ogrodu pod kątem doboru roślin. Warunki gruntowe mamy takie same, a Ty masz już sporo doświadczenia w wodnych ogrodach :).

Amelia praca ma dobre strony, to racja ale bardzo podobało mi się ją odpuścić i w ogródku zasuwać aż na czworakach do domu wracałam, kładłam się do łóżka połamana, wstawałam połamana... i zdrowiałam gdy do ogrodu wychodziłam :lol2:

Rasiu jutro znowu pójdziesz do ogrodu :lol:

Amelia praca ma dobre strony, to racja ale bardzo podobało mi się ją odpuścić i w ogródku zasuwać aż na czworakach do domu wracałam, kładłam się do łóżka połamana, wstawałam połamana... i zdrowiałam gdy do ogrodu wychodziłam :lol2:

Rasiu jutro znowu pójdziesz do ogrodu :lol:

No way!!! Jurto ma padać... nawet nie będę musiała podlewać świeżo posianej trawki :lol2:.