Gosiek33 29.04.2014 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 tojeści rozesłanej mam pełno , podobnie jak bluszczyka kurdybanka - teraz pięknie kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.04.2014 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Hej Arniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.05.2014 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 czy ta turzyca na pierwszym planie przeżyje? zimą wszystkie trzy były piękne, wiosną zaczęły im końcówki usychać... coraz bardziej. Dwie kwitną a ta jakoś ni chu chu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 ?????????? ja nie wiem... kiepsko wygląda.... Za to żurawki masz piękne... Muszę sobie takie kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 to ptasia lapka? moje to samo, zasychaja w oczach, niby widze ze cos rosnie ale czy przezyje nie wiem. czy ty obcinalas je? tych chyba sie nie tnie a tylko wyczesuje. ladny kawalek rabatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 no wlasnie tez te zurawki mi sie podobaja co one za jedne jakies limonczello? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.05.2014 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Nie ptasie łapki (to takie co rosną odwrotnie?) mam w innym miejscu i mają się dobrze. Wkurzało mnie to zasychanie to pocięłam muszę się do ogrodnika gdzie je kupowałam wybrać i popytać... ale tam też były podcięte Te żurawki do tej pory co roku mi wypadały, a to gniły, a to zasychały, spróbowałam jeszcze raz... i dopiero posadzone pod domem w suchym, widnym miejscu, choć bez nadmiaru słońca tak się cudnie udały - całą zimę takie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 nie wiem czy odwrotnie, wyglada tak: a zurawka podobna do lime marmolade, u mnie sobie dokonale powinny poradzic, sucho, slonce, polcien i cien (zalezy od pory roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.05.2014 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Już znalazłam - to jest Turzyca Morrowa „Ice Dance" a ta odwrotna to Hakonechloa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.05.2014 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Dopiero teraz poczytałam, że ta turzyca lubi wilgoć i wtedy jest mocno ekspansywna... wieczorem ma deszcz padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 ice dance bardzo podobna do ptasiej lapki tylko wieksza. moje rosna chyba w najbardziej suchym i slonecznym miejscu ale je planuje przesadzic do cienia, tylko ze z wilgocia to u mnie na bakier deszczu nie widzielismy od tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.05.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Gosiu ..piekna rabatka!! pod kamieniami masz załozoną folie .?.musze jeszcze obsypać garaż i sie nad folia zastanaiwiam ...na podjeżdzie nie założylismy i pomimo grubej warstwy kamieni chwasty wyłażą..a takie zurawki tez mam ..rosna jak wściekłe chyba je podzielę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.05.2014 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Beauty tam sam piasek jest wysypany, chwasty jak urosną bardzo łatwo dają się wyrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Beata... dziel, dziel... niech się rozrastają i znów dziel... Ja pod opaską z kamieni mam : ziemia, piasek , folia, piasek i kamieni... chwasty też rosną.. niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Wysiewają się z wiatrem, Obrzydliwe mrówy też przynoszą. Nie da się tego uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2014 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Na dodatek sypiąc kompost dodaję nowych chwastowych nasion ale z piachu naprawdę łatwo wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.05.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Teoretycznie w kompoście nie powinno ich być. Teoria swoje, a praktyka swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 a u mnie nie rosna i nie mam folii na razie mam inny problem, zadomowil sie u nas jakis kot w jalowcach, przychodzi wysikuje sie i idzie. musze czyms sypnac odstraszajacym, bo smrod jest okropny pomijajac to, ze jalowce i inne tam posadzone mi schna a na mym pieknym modrzewiu chyba pazury sobie piluje dzis byla regularna wojna pomiedzy nim a bialasami, i to nie kota sie boje a o kurduple, ze taki dzikun to moze im krzywde zrobic:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2014 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 któraś z dziewczyn polecała postawić miskę z mlekiem dla kota, podobno gdzie je tam nie sika tylko co na to białasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts