Gosiek33 06.05.2014 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 pestka możesz go jeszcze troszkę posmyrać tolu skoro i Twoje doświadczenie takie to muszę trawki przenieść, ale to zupełnie mi koncepcje zmienia Nad oczkiem juz chyba wcale miejsca nie mam, tyle nasadzeń narobiłam.... i mieczyki mi już powyłaziły po drewnianej bramie koty łażą jak po drabinie ... na dodatek kalecząc drewno TAR jestem ciekawa rezultatów kociej wojny braza to zwykłe betonowe płytki robione na miejscu osobiście przez męża... też pomagałam, mieszając suchy cement z piaskiem... i zdjęcia robiąc gdzieś w dzienniku mam obrazkowy kurs jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.05.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ja go co wieczór smyram i masuję brzuszek. Ja do łóżka, a kot Pasqal już siedzi i czeka, aż się ułożę. Wtedy pakuje się na mnie i depcze, a potem bęc na boczek i przewrotka brzuszkiem do góry. Znaczy masażyk chcemy. No, i oczywiście w nagrodę dostaję kocie mruczando Koty potrafią równie sprawnie, jak po drewnianym płocie, wspinać się po siatce. Zasuwają jak po drabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.05.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 czyli zachowuje sie jak duzy bialy :D:D kot sasiada chyba juz jest za gruby, bo zniechecil sie dzis przy siatce no i psikiem dostal tak przy okazji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2014 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Czyli Pascal broni terytorium jak tygrys, za to w domu jak miziasty pluszaczek 1:0 dla Ciebie TAR tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 noo tylko co zrobic z jalowcem? schnie w oczach. i moje biedne modrzewie poranione musze jakos pienki pozabezpieczac, na razie posmarowalam funabenem. wkurza mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2014 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Może go przepłucz wodą? sucho u Ciebie to powinien nadmiar wody strawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 woda tam lejemy codziennie na wszelki wypadek, musze sie tych kotow pozbyc i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2014 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 pamiętacie tę turzycę wczoraj zaczęłam robić tam porządki, powyłaziły mi całe kępki liści zebrane w okółki, ale nie wszystko, zobaczyłam za to, że ta kępa wypuściła dwie nowe roślinki z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 super, znaczy odbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2014 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 byłam dziś w ogrodniczym, zobaczyłam, że i tam ta turzyca wygląda identycznie, podobnie jak moje piękne paprocie, które od jesieni wyglądają na zahibernowane - mam im jeszcze dać czas. Nakupiłam kilka tiarell, paproci, żurawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 kot dzis znowu mial mordobicie znaczy wodolanie ale gnoj jest zlosliwy siedzi przy bramie i czeka az pojde, po kilkukrotnym oblaniu siadl kawalek dalej gdzie strumien nie siega. jakis masochista a moze sikac mu sie chce i czeka az zwolni sie wc:mad: psy warowaly dzis przy bramie jak zahipnotyzowane i czekaly na intruza. najgorsze, ze nie widac by siersciuch sie zniechecil:bash: moj biedny modrzew caly opazurzony:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Buuuu... Paskudny kocur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.05.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Podobno są jakieś psiukacze na koty... odstraszacze znaczy skoro tylko jednego modrzewia sobie upodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Dzięki Gosiek, spróbuję przekopać dziennik w poszukiwaniu tej instrukcji!!! Piekna ta seledynowa żurawka!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2014 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Dzięki Gosiek, spróbuję przekopać dziennik w poszukiwaniu tej instrukcji!!! Piekna ta seledynowa żurawka!!!!!! proszę #488 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2014 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 kot dzis znowu mial mordobicie znaczy wodolanie ale gnoj jest zlosliwy siedzi przy bramie i czeka az pojde, po kilkukrotnym oblaniu siadl kawalek dalej gdzie strumien nie siega. jakis masochista a moze sikac mu sie chce i czeka az zwolni sie wc:mad: psy warowaly dzis przy bramie jak zahipnotyzowane i czekaly na intruza. najgorsze, ze nie widac by siersciuch sie zniechecil:bash: moj biedny modrzew caly opazurzony:cry::cry: czy mowa o tym pięknym puchatym modrzewiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2014 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Gosia.. nawet nie pytaj.. bo pewnie ten.. ja nie widziałam innych modrzewi.. ale ja to ja..., ja niewiele widzę... a jeszcze mniej zapamiętałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2014 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Gosia.. nawet nie pytaj.. bo pewnie ten.. ja nie widziałam innych modrzewi.. ale ja to ja..., ja niewiele widzę... a jeszcze mniej zapamiętałam... buuuuuuu to tym gorzej a może na drzewko założyć zasłonkę jak na zimę - taką tutkę http://rolmarket.pl/pol_pm_Siatka-do-oslony-mlodych-drzewek-przed-dzika-zwierzyna-oslonka-na-drzewa-owocowe-80cm-722_2.jpg i rozłożyłabym jakieś siatki w kącie ogrodu gdzie kot szaleje - żeby ,,musiał" po nich chodzić a teraz do głowy przyszedł mi..... płaski lep na muchy - czytałam jaki biedny był kot Jeżykowej, który wdepnął w ten lep na regale - musiała go depilować by źwierzaka oswobodzić tylko trza białasy z dala trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 czy mowa o tym pięknym puchatym modrzewiu o tym, a na marginesie to mam takie dwa na tej rabacie zrobilam sobie przeglad roslinek i bede Gosiaku miala dla Ciebie pare trawek, ze dwie sasanki, troche orlika (jak rozsypalam nasionka to male oliczatka wzeszly i juz sa calkiem calkiem ) pare cebulek kamasji i jeszcze cos tam sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2014 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Już się cieszę dla Ciebie mam skalnicę cienistą - rośnie w słońcu ładnie, ale w cieniu szaleje - uwielbiam ją, brunerę, dąbrówki (wczoraj kolejną, tym razem variegatę kupiłam ) a rozchodnik Siebolda chcesz? tojeść i kurdybanki? Już się pogubiłam Widzę, że dąbrówki ruszyły więc chyba pora na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts