Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

pestka możesz go jeszcze troszkę posmyrać :lol:

tolu skoro i Twoje doświadczenie takie to muszę trawki przenieść, ale to zupełnie mi koncepcje zmienia :( Nad oczkiem juz chyba wcale miejsca nie mam, tyle nasadzeń narobiłam....

i mieczyki mi już powyłaziły :o

po drewnianej bramie koty łażą jak po drabinie :(... na dodatek kalecząc drewno

TAR jestem ciekawa rezultatów kociej wojny

braza to zwykłe betonowe płytki robione na miejscu osobiście przez męża... też pomagałam, mieszając suchy cement z piaskiem... i zdjęcia robiąc :lol2:

gdzieś w dzienniku mam obrazkowy kurs jak to zrobić ;)

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja go co wieczór smyram i masuję brzuszek. Ja do łóżka, a kot Pasqal już siedzi i czeka, aż się ułożę. Wtedy pakuje się na mnie i depcze, a potem bęc na boczek i przewrotka brzuszkiem do góry. Znaczy masażyk chcemy. No, i oczywiście w nagrodę dostaję kocie mruczando :yes:

Koty potrafią równie sprawnie, jak po drewnianym płocie, wspinać się po siatce. Zasuwają jak po drabinie.

kot dzis znowu mial mordobicie znaczy wodolanie :D ale gnoj jest zlosliwy siedzi przy bramie i czeka az pojde, po kilkukrotnym oblaniu siadl kawalek dalej gdzie strumien nie siega. jakis masochista a moze sikac mu sie chce i czeka az zwolni sie wc:mad: psy warowaly dzis przy bramie jak zahipnotyzowane i czekaly na intruza. najgorsze, ze nie widac by siersciuch sie zniechecil:bash: moj biedny modrzew caly opazurzony:cry::cry::cry::cry:

kot dzis znowu mial mordobicie znaczy wodolanie :D ale gnoj jest zlosliwy siedzi przy bramie i czeka az pojde, po kilkukrotnym oblaniu siadl kawalek dalej gdzie strumien nie siega. jakis masochista a moze sikac mu sie chce i czeka az zwolni sie wc:mad: psy warowaly dzis przy bramie jak zahipnotyzowane i czekaly na intruza. najgorsze, ze nie widac by siersciuch sie zniechecil:bash: moj biedny modrzew caly opazurzony:cry::cry::cry::cry:

czy mowa o tym pięknym puchatym modrzewiu :eek:

Gosia.. nawet nie pytaj.. bo pewnie ten.. ja nie widziałam innych modrzewi.. ale ja to ja..., ja niewiele widzę... a jeszcze mniej zapamiętałam...

buuuuuuu to tym gorzej :( :mad:

a może na drzewko założyć zasłonkę jak na zimę - taką tutkę

http://rolmarket.pl/pol_pm_Siatka-do-oslony-mlodych-drzewek-przed-dzika-zwierzyna-oslonka-na-drzewa-owocowe-80cm-722_2.jpg

i rozłożyłabym jakieś siatki w kącie ogrodu gdzie kot szaleje - żeby ,,musiał" po nich chodzić

a teraz do głowy przyszedł mi..... płaski lep na muchy - czytałam jaki biedny był kot Jeżykowej, który wdepnął w ten lep na regale - musiała go depilować by źwierzaka oswobodzić

tylko trza białasy z dala trzymać :lol:

czy mowa o tym pięknym puchatym modrzewiu :eek:

:yes: o tym, a na marginesie to mam takie dwa na tej rabacie :D

zrobilam sobie przeglad roslinek i bede Gosiaku miala dla Ciebie pare trawek, ze dwie sasanki, troche orlika (jak rozsypalam nasionka to male oliczatka wzeszly i juz sa calkiem calkiem :D) pare cebulek kamasji i jeszcze cos tam sie znajdzie :)

Już się cieszę :lol:

dla Ciebie mam skalnicę cienistą - rośnie w słońcu ładnie, ale w cieniu szaleje - uwielbiam ją, brunerę, dąbrówki (wczoraj kolejną, tym razem variegatę kupiłam :oops: ) a rozchodnik

Siebolda chcesz? tojeść i kurdybanki? Już się pogubiłam

:cool:

Widzę, że dąbrówki ruszyły więc chyba pora na nie