Arnika 08.05.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Brunera to te liście ładne? http://carolynsshadegardensdotcom.files.wordpress.com/2011/06/dscn4458.jpg A dużo jej masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2014 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 na zdjęciu dajesz morning frost, mam tylko jedną i ona jakoś się nie rozłazi, dużo mam tej odmiany w marcu ledwo było ją widać a już zaczynała kwitnąć w połowie kwietnia wyglądała tak wtedy morning frost była taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.05.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 A tu jakiś handel wymienny? Gosiu, zdjęcia w dzienniku to na zachętę tylko wstawiłaś, żeby na picasę zajrzeć? Cudnie jest u Ciebie, szaleje wszystko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2014 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Jasne, w dzienniku bez sensu same kwiatki wstawiać - skoro mam album na picasie to tam zawsze więcej ogrodu do oglądania handel, jak handel ale co nieco właśnie naszykowałam do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 08.05.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Cudne zdjęcia wrzucasz na picasę! Twój ogród jest najpiękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Drimeth dzięki za miłe słowa, ale zapewniam, że najpiękniejszy nie jest - okresowo ma piękne miejsca ale staram się na ile mam czasu, sił i pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Już się cieszę dla Ciebie mam skalnicę cienistą - rośnie w słońcu ładnie, ale w cieniu szaleje - uwielbiam ją, brunerę, dąbrówki (wczoraj kolejną, tym razem variegatę kupiłam ) a rozchodnik Siebolda chcesz? tojeść i kurdybanki? Już się pogubiłam Widzę, że dąbrówki ruszyły więc chyba pora na nie dobrowki, tojesc, kurdybanki, brunnere. sieboldy mam ja jeszcze bede dla Cię miec tawline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.05.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 kot dzis znowu mial mordobicie znaczy wodolanie ale gnoj jest zlosliwy siedzi przy bramie i czeka az pojde, po kilkukrotnym oblaniu siadl kawalek dalej gdzie strumien nie siega. jakis masochista a moze sikac mu sie chce i czeka az zwolni sie wc:mad: psy warowaly dzis przy bramie jak zahipnotyzowane i czekaly na intruza. najgorsze, ze nie widac by siersciuch sie zniechecil:bash: moj biedny modrzew caly opazurzony:cry::cry: TAR, kup w ogrodniczym ochraniacze na drzewka owocowe. Takie rurki z dziukowanego (albo i nie) pcv. Nawet zając czy sarna tego nie przegryzie, a kotu będą się pazury ślizgały i da spokój. Po jakimś czasie mu się odwidzi i pójdzie gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 08.05.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Widziałam sporo niezapominajek na Twoich zdjęciach. To samosiejki czy kupowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 TAR, kup w ogrodniczym ochraniacze na drzewka owocowe. Takie rurki z dziukowanego (albo i nie) pcv. Nawet zając czy sarna tego nie przegryzie, a kotu będą się pazury ślizgały i da spokój. Po jakimś czasie mu się odwidzi i pójdzie gdzie indziej. zalozylam wczoraj peszle ochronne zbrojone resztki zostaly mi od robienia instalacji elektrycznych, pazury sobie na tym polamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Widziałam sporo niezapominajek na Twoich zdjęciach. To samosiejki czy kupowane? a to przypadkiem nie sa wlasnie wyzej pokazane brunnery? i to prawda Gosia masz zarabiscie piekny ogrod, dopiero obejrzalam galerie, jak ustawic sobie powiadomienia na picasie o dodanych zdjeciach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 08.05.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 a to przypadkiem nie sa wlasnie wyzej pokazane brunnery? Dzięki TAR za zwrócenie uwagi. Ja kompletnym laikiem ogrodowym jestem. Małe, niebieskie = niezapominajka Jak wejdziesz na picasę, po prawej stronie masz użytkownika. Tam ustaw sobie subskrypcje i wtedy powinnaś dostawać maile, kiedy Gosia wykona jakieś aktualizacje lub wrzuci nowe katalogi i nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 a tak mi sie skojarzylo, bo niezapominajki tylko na jednej lub dwoch fotkach widzialam a brunery tam sie troche pojawia. mnie tez na poczatku wydawala sie niezapominajka kwiaty ma podobne dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2014 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 dobrowki, tojesc, kurdybanki, brunnere. sieboldy mam ja jeszcze bede dla Cię miec tawline. już popakowałam + tiarelle (chyba, że nie chcesz) ale wypakowałam bo za późno by na jutro poczta dostarczyła. Tojeść rozesłana, bo te kropkowane to jeszcze nie koniecznie da się ukopać, a z gałązki jak rozchodnik chyba się nie uda?. Poczekam do poniedziałku z pocztą. TAR, kup w ogrodniczym ochraniacze na drzewka owocowe. Takie rurki z dziukowanego (albo i nie) pcv. Nawet zając czy sarna tego nie przegryzie, a kotu będą się pazury ślizgały i da spokój. Po jakimś czasie mu się odwidzi i pójdzie gdzie indziej. też o tym pisałam Widziałam sporo niezapominajek na Twoich zdjęciach. To samosiejki czy kupowane? niezapominajki to mam tutaj a te bardziej niebieskie to brunera zalozylam wczoraj peszle ochronne zbrojone resztki zostaly mi od robienia instalacji elektrycznych, pazury sobie na tym polamie o to to, jeszcze ten plaster płaski na muchy jak się przyklei to przez rok nie przyjdzie a to przypadkiem nie sa wlasnie wyzej pokazane brunnery? i to prawda Gosia masz zarabiscie piekny ogrod, dopiero obejrzalam galerie, jak ustawic sobie powiadomienia na picasie o dodanych zdjeciach???? dzięki TAR ale mój nie pasuje do Twojego nie mam pojęcia jak ustawić powiadomienia, kiedyś to działało i jak coś u siebie wstawiałaś do miałam informację. Teraz mam kilka albumów dodanych do obserwowanych ale powiadomień nie dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2014 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 TAR znalazłam: [h=1]Strona Obserwatorzy[/h] Strona Obserwatorzy zawiera wszystkie osoby, które Cię obserwują. Osoby te będą powiadamiane, gdy dodasz nowe zdjęcia do swojej galerii publicznej. Będą także mogły umieścić link do Twojej galerii publicznej w swojej galerii. Aby uzyskać dostęp do strony Obserwatorzy, wykonaj następujące kroki: Zaloguj się na swoje konto Google .Otwórz usługę Picasa Web . Kliknij pozycję Wyświetl wszystko w sekcji Obserwatorzy Twoich zdjęć. Uwaga: jeśli nie chcesz, aby któraś z osób Cię obserwowała, kliknij opcję Zablokuj na stronie Obserwatorzy. Nie będzie można cofnąć tej operacji, więc przed zablokowaniem użytkownika musisz mieć co do tego pewność. Więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Gosia biore wszystko co dajesz lepu nie moge, bo nie mam jak zagrodzic by biale duszki nie wlazly. zreszta chyba byloby mi zal stworzenia mimo, ze mnie wkurza i niszczy. wykurze go woda i odstraszaczami a picasa cos ostatnio pozmieniala, bo ja mialam ciebie w obserwowanych a teraz nie mam sama nic nie grzebalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2014 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ja też Ciebie mam, tyle że wszystkie zdjęcia usunęłaś mam też rasię i od niej nie mam powiadomień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 08.05.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 niezapominajki to mam tutaj a te bardziej niebieskie to brunera Piękne i jedne i drugie! Poczytałam trochę i wyszło mi z "interneta", że niezapominajki i brunery to jakaś rodzina roślin. Ale mnie teraz podkusiło, żeby zrobić taką niebieską rabatkę z bruner i niezapominajek. Z niezapominajek postawię na odmianę błotną Biorąc pod uwagę warunki gruntowe powinna być w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ja też Ciebie mam, tyle że wszystkie zdjęcia usunęłaś mam też rasię i od niej nie mam powiadomień nie usunelam tylko przenioslam stare zdjecia do innych albumow (i te chyba nie sa udostepnione) a w tym udostepnionym sa zawsze najnowsze fotki. a dodaje srednio raz w tygodniu wczoraj wstawilam zdjecia bialasow, bo siostra chciala je poogladac potem oczywiscie przeniose do psiego albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2014 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Niestety, nie znaleziono strony. - tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts