Gosiek33 15.05.2014 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Sygnalizator miejscowy nie wpadłam na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 nasz maly cos sie chyba przeziebil. prawdopoobnie pecherz, do tego kicha. tak sie koncza harce w mokrej trawie jak jest wiatr i zimno, no i lezenie na betonie. do tego wczoraj taki nieswoj byl, ze az mnie zaniepokoil, osowialy, nie mogl sobie miejsca znalezc i tylko tulkal sie. obmacalam maluszka no i oczywiscie kleszczona znalazlam od okiem. po wyjeciu pies od razu odzyl. dzis idziemy do weta pewnie lekarstwo na pecherz dostanie. on nie jest jak starszy cieplolubny. duzy gdyby mogl to spod koca by nie wychodzil, sciagniecie mu sweterka to zawsze awantura, bo w nim tak cieplusio:rolleyes:. poducha zawsze w pelnym sloncu i wtedy jest najszczesliwszy - sanatorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.05.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Dzieki Gosiu!!ten cyprysik bardzo mi sie podoba!! Zapisalam sobie na liscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.05.2014 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 nasz maly cos sie chyba przeziebil. prawdopoobnie pecherz, do tego kicha. tak sie koncza harce w mokrej trawie jak jest wiatr i zimno, no i lezenie na betonie. do tego wczoraj taki nieswoj byl, ze az mnie zaniepokoil, osowialy, nie mogl sobie miejsca znalezc i tylko tulkal sie. obmacalam maluszka no i oczywiscie kleszczona znalazlam od okiem. po wyjeciu pies od razu odzyl. dzis idziemy do weta pewnie lekarstwo na pecherz dostanie. on nie jest jak starszy cieplolubny. duzy gdyby mogl to spod koca by nie wychodzil, sciagniecie mu sweterka to zawsze awantura, bo w nim tak cieplusio:rolleyes:. poducha zawsze w pelnym sloncu i wtedy jest najszczesliwszy - sanatorium biedny maluch ciekawa jestem co wet powiedział? Dzieki Gosiu!! ten cyprysik bardzo mi sie podoba!! Zapisalam sobie na liscie. ten - Filicoides? - miałam tam nic nie kupować, tylko oglądać, ale tak mnie urzekł, że nie mogłam się oprzeć - te jego paprociowe ,,liście" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 15.05.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 D Ale ostatnio to całkowite znudzone szczekanie, bez emocji tylko takie hau, hau i znowu hau, hau bardzo to męczące więc chyba siły oszczędzają moja też tak ma , zwłaszcza w nocy:mad: a męczące to głównie dla mnie.... leży sobie przy drzwiach tarasowych, z których ma widok tylko na ogród z tyłu domu i napawa się swoim głosikiem:bash: godzinami tak może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 nasze lubia wieczorami z innymi towarzyszami pogadac, duzy siedzi na stopniach wejsciowych i drze jape a maly mu wtoruje. maly lubi rano jak tylko jasno sie robi (kiedy wszyscy smacznie spia) siedziec w oknie balkonowym i obserwowac z gory (sypialnia jest na pieterku) jak cos go niepokoi to zaraz syrene wlacza. oj oberwie kiedys poducha jak mnie obudzi duzy to leniuch i spioch jego nie rusza wschod slonca i ptaszki na zewnatrz, to jest krol spiochow a ja jestem jego krolowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.05.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 biedny maluch ciekawa jestem co wet powiedział? ten - Filicoides? - miałam tam nic nie kupować, tylko oglądać, ale tak mnie urzekł, że nie mogłam się oprzeć - te jego paprociowe ,,liście" ten wlasnie - super wyglada!! musze o nim wieczorem poczytac, czy ma szanse na przezycie na mojej skarpie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.05.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 to mnie pocieszyłyście, że aż tak źle nie mam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 swoje mam czasami ochote udusic, na razie to maly jest glosniejszy i piskliwszy i nakreca towarzysza. a ten dziamdziak sie daje nabrac:cool: jak parkuje samochod to juz w garazu tego malego gnoma slychac. okleine z drzwi tez niedlugo zedrze:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.05.2014 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 u mnie młodsza też ma wyższy głos, ciężko wytrzymać. Dobrze, że daje się uciszyć. Za to baryton starszej jest nie do opanowania, ona naprawdę się czasem stara i wydaje różne odgłosy, ale zupełnie nie może przestać, ona się udusi jak przestanie Za to drzwi nie drapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 jedno jest pewne - sa doskonalym zamiennikiem syreny alarmowej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.05.2014 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) taka była w ubiegłym roku Szałwia lirolistna Purple Knockout teraz tam rośnie zwykła zielona szałwia poczekam jak zakwitnie, purple ma białe kwiaty Edytowane 15 Maja 2014 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 moze odczyn gleby ma znaczenie? jak u hortensji ogrodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 a rosnie w slocu czy w cieniu? bo w cieniu i polcieniu ponoc traci swoja czerwona barwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.05.2014 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 W półcieniu, ale słońca ma dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 wyczytalam ze ta szalwia musi rosnac w sloncu, gleba przepuszczalna, sucha. mozesz ja przesadzic w takie miejsce? widze po moich niektorych roslinach, ktore lubia slonce a rosna w polcieniu jaka jest drastyczna roznica pomiedzy nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.05.2014 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Jak na biało zakwitnie (będę miała pewność, że to ona) to przesadzę ją w pełne słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 20.05.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Witam u Ciebie po raz pierwszy,choć nie oficjalnie już zaglądałam:yes:Bardzo podoba mi się Twoja elewacja.Wiem ,że jest to tynk silikonowy caparola:)Powiedz mi jak z jego jakością jest po 4 latach,dużo zieleni jest u Ciebie podobnie jak u mnie:yes:Czy północna część elewacji nie zielenieje? Proszę napisz czy to był dobry wybór,bo cenowo nie wychodzi najtaniej,ale zależy mi na jakości:yes:Pozdrawiam cieplutko:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 20.05.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 jedno jest pewne - sa doskonalym zamiennikiem syreny alarmowej:lol2: Ja myślę, że piesy są lepsze niż syrena alarmowa. One i tak będą sygnalizować nawet jak prądu zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.05.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Witam u Ciebie po raz pierwszy,choć nie oficjalnie już zaglądałam:yes:Bardzo podoba mi się Twoja elewacja.Wiem ,że jest to tynk silikonowy caparola:) Powiedz mi jak z jego jakością jest po 4 latach,dużo zieleni jest u Ciebie podobnie jak u mnie:yes:Czy północna część elewacji nie zielenieje? Proszę napisz czy to był dobry wybór,bo cenowo nie wychodzi najtaniej,ale zależy mi na jakości:yes:Pozdrawiam cieplutko:bye: Witaj Ana. Wybór caparola uważam za doskonały. Tynk wygląda jak nowy, noc nie zielenieje. Za to gdy kiedyś (nie mam pojęcia jakim cudem pociekła na elewację zielona impregnacja z desek po umyciu wodą nie ma najmniejszego śladu. Podobnie gdy brudzę tynk przy kranach z wodą (wiadomo brudne łapy, lub rekawiczki :oops) też schodzi bardzo łatwo. Z jednym z kranów w elewacji mieliśmy kłopot i trzeba było wywalić dziurę by wymienić wadliwy kran. Po całej robocie, uzupełnieniu dziury i zaklejeniu jej, wystarczył mały słoiczek by zamaskować robotę. Żaden ślad po tym nie został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts