Gosiek33 20.05.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ja myślę, że piesy są lepsze niż syrena alarmowa. One i tak będą sygnalizować nawet jak prądu zabraknie masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 20.05.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Witaj Ana. Wybór caparola uważam za doskonały. Tynk wygląda jak nowy, noc nie zielenieje. Za to gdy kiedyś (nie mam pojęcia jakim cudem pociekła na elewację zielona impregnacja z desek po umyciu wodą nie ma najmniejszego śladu. Podobnie gdy brudzę tynk przy kranach z wodą (wiadomo brudne łapy, lub rekawiczki :oops) też schodzi bardzo łatwo. Z jednym z kranów w elewacji mieliśmy kłopot i trzeba było wywalić dziurę by wymienić wadliwy kran. Po całej robocie, uzupełnieniu dziury i zaklejeniu jej, wystarczył mały słoiczek by zamaskować robotę. Żaden ślad po tym nie został W takim razie utwierdziłaś mnie w podjęciu decyzji,będzie tynk silikonowy caparola ,tylko jaki kolor? Dach ceglasty ,okna orzech,na pewno jakiś jasny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 tez mam tynk silikatowo-silikonowy (co prawda z innej firmy) ale tez jestem zadowolona, te tynki praktycznie sa nie brudzace. u nas w jednym miejscu ptaki sobie wc zrobily na scianie, zeszlo pieknie pod strumieniem z weza ogrodowego a mamy bialy kolor elewacji z niewielkimi kawalkami jasnoszarej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Gosia, ale fantastyczna jest ta wyspa między konarami. Zwłaszcza to pierwsze zdjęcie z 13maja - cudo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.05.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 A mnie ta kudłata buźka rozczula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.05.2014 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Gosia, ale fantastyczna jest ta wyspa między konarami. Zwłaszcza to pierwsze zdjęcie z 13maja - cudo!!!!\ wszystkie zdjęcia już nieaktualne... wyspa teraz nieco inaczej wygląda A mnie ta kudłata buźka rozczula a kudłata buźka właśnie rano kudły straciła obie na sucho z brudnym włosem opitoliłam.... tak to jest jam ma się troszkę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.05.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 łaaa ale fajowo, co to za zurawka z kocanka, ekstra. pozostale zurawki skads kojarze:lol2::lol2: pokaz pieknosci poludnia po scieciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.05.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 \ a kudłata buźka właśnie rano kudły straciła obie na sucho z brudnym włosem opitoliłam.... tak to jest jam ma się troszkę czasu Co przegapiłam? Kudłate, czy nie kudłate pokaż, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.05.2014 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 (edytowane) trochę nowych zdjęć w albumie kudłatek jeden i drugi Edytowane 21 Maja 2014 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.05.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Hehehe zupełnie inny pies.... jakby mu się nawet wyraz pyszczka zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.05.2014 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 na razie to biega jakby coś ją pod ogonem udziabało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.05.2014 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 łaaa ale fajowo, co to za zurawka z kocanka, ekstra. pozostale zurawki skads kojarze:lol2::lol2: pokaz pieknosci poludnia po scieciu chyba żurawka 'georgia peach' taka kiedyś kupiłam - biedulka w pełnym słońcu pada, turgor traci - dobrze, że rano i po południu już cień na nią włazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2014 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Wpadłam , zajrzałam... i muszę lecieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 na szczescie nie lubie rh:p za to azalie sliczne, moje w tym roku kiepsciutko. piesie nie do konca wygladaja na zadowolone z fryzjera:lol2: szczesciara z tym palibinem, moj juz przekwitl niestety musze w koncu powsadzac to co kupilam cierpie na chroniczny brak czasu, wczoraj skonczylam nauke o 22 i padlam, przegrzalam uzwojenia. moze dzis w koncu mi sie uda odetchnac. wasze roslinki wciaz czekaja niezapakowane, ale nie chce ich slac na weekend, bo padna w kartonie, w niedziele posegrguje i na poniedzialek zamawiam kuriera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 22.05.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Gosiu, przecudne zdjęcia do albumów wrzuciłaś!. Widzę, że azalie pięknie kwitną. Bardzo mnie to cieszy, bo chętnie bym je też u siebie wsadziła. A psiunie bardzo szlachetnie wyglądają w nowych fryzurkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Gosiu, nie pomyliłaś się? To Kalmia szerokolistna Tylko dlaczego ona już zakwitła (?) powinna dopiero po azaliach. Wszystko powariowało w tym roku. U mnie wczoraj ten sam bodziszek zakwitł. Pięknie Ci kwitnie wszystko Żmiją mnie nastraszyłaś. U nas do lasu kilkadziesiąt metrów, a wielkiej łąki dosyć mokrej tylko kilka metrów. Zaskrońce spacerują, ale żmija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2014 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Wpadłam , zajrzałam... i muszę lecieć.... hejka Arnika na szczescie nie lubie rh:p za to azalie sliczne, moje w tym roku kiepsciutko. piesie nie do konca wygladaja na zadowolone z fryzjera:lol2: szczesciara z tym palibinem, moj juz przekwitl niestety musze w koncu powsadzac to co kupilam cierpie na chroniczny brak czasu, wczoraj skonczylam nauke o 22 i padlam, przegrzalam uzwojenia. moze dzis w koncu mi sie uda odetchnac. wasze roslinki wciaz czekaja niezapakowane, ale nie chce ich slac na weekend, bo padna w kartonie, w niedziele posegrguje i na poniedzialek zamawiam kuriera. TAR każdemu co innego rośnie - u mnie bzy się nie udają ani krzewuszki a psi wyboru nie mają, za to szczęśliwe po ogoleniu Gosiu, przecudne zdjęcia do albumów wrzuciłaś!. Widzę, że azalie pięknie kwitną. Bardzo mnie to cieszy, bo chętnie bym je też u siebie wsadziła. A psiunie bardzo szlachetnie wyglądają w nowych fryzurkach Drimeth dzięki Gosiu, nie pomyliłaś się? To Kalmia szerokolistna Tylko dlaczego ona już zakwitła (?) powinna dopiero po azaliach. Wszystko powariowało w tym roku. U mnie wczoraj ten sam bodziszek zakwitł. Pięknie Ci kwitnie wszystko Żmiją mnie nastraszyłaś. U nas do lasu kilkadziesiąt metrów, a wielkiej łąki dosyć mokrej tylko kilka metrów. Zaskrońce spacerują, ale żmija pestko jasne, że to kalmia - mam ją po raz pierwszy więc nazwy nie przyswoiłam. Kupiłam w doniczce z dużą ilością pąków, postawiłam w ogródku i zapomniałam - ziemia odstawała od doniczki wstawiłam do wiadra z wodą, jak się dobrze napiła to zakwitła i mnie martwi ta żmija, to był piękny dorodny okaz - skąd się tu wzięła? z grzybiarzami przyjechała z Mazur ktoś ja podrzucił? była tak piękna jak ta poniżej http://www.galeria.nagrzyby.pl/v/users2/Janusz+Slowinski/faunaokolicrymanowa/mija+zygzakowata.JPG.html foto. Janusz Slowinski http://www.galeria.nagrzyby.pl/d/779545-2/mija+zygzakowata.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.05.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Żmija, brrrrrrrrr.... Kalmie pięknie kwitną i przedłużają czas kwitnienia różaneczników. Tylko uważaj, bo mają bardziej kruche gałązki. Miałam 5 sztuk już takich wyrośniętych, po 70 cm wysokości i jedna zima załatwiła mi wszystkie. Ja nie okrywam roślin, ale kalmie trzeba zabezpieczyć przed ciężarem śniegu. Moje tak się połamały, że nie było czego ratować. Tak zakwitły w pierwszym sezonie po posadzeniu A tak kwitły w drugim roku Ta pierwsza po otwarciu pąków miała białe wnętrze kwiatów. same niespodzianki Dotąd mi ich ogromnie żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2014 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 piękne moja nadal w doniczce, może na zimę schowam ją pod dach co o tym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.05.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Piękna i straszna ta żmija. Z tego co słyszę, żmije coraz częściej pojawiają się w miejscach, gdzie w moim dzieciństwie były tylko legendą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts