Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fatalnie komp ≠ kręgosłup :bash: Wiem coś o tym.

U mnie tak zarosło, że nie wiem gdzie ręce włożyć. Tylko tam gdzie sadziłam roślinki od TAR mam okey. Nawet trawnik oszalał.

Chyba najpierw warzywnik wyczyszczę. Tam jeszcze najmniej badziewia, choć powój diabli wiedzą skąd się wprowadził.

u nas od wczoraj slonecznie, dzis lato wrocilo ale zamiast na ogrodzie to chalupke ogarnialam, za tydzien mam gosci, mezus wybywa w delegacje to grubsze porzadki dzis zrobilismy, jeszcze firanki wyprasowac i powiesic musze w dwoch pokojach.

za to duzy bialy rozwalil sobie lape i chodzi zakrwawiony a nie da dotknac, albo pazura zlamal albo cos pomiedzy pazurami. zawsze cos :rolleyes:, teraz obrazony zasnal kolo mnie.

Edytowane przez TAR

czasem wymiekam, dal sobie w koncu obejrzec lapsko, ma rozwalony albo opuszek od wewnatrz albo pomiedzy paluchami, oblalam go woda utleniona - na tyle pozwolil - i nie wiem czy cos dalej robic, zawinac bandazem czy co? i pewnie jutro z kapieli nici skoro ma rane to chyba lepiej poczekac nie? drugi tez wciaz "gardluje" to chyba mu podaruje, tylko juz takie brudasy:cool:

Arctica może krówki w grządki wpuść :cool: chyba trawkę zjedzą :D

u nas dziś mąż kolejny raz kosił, a przecież zimno, a to draństwo i tak rośnie - w nocy było tylko 4C :jawdrop:

TARciu z brudu nic im nie będzie ;) odpuść

jak nie będzie zrywał to możesz skarpetkę założyć - obcinam palec rękawiczce ogrodowej, wsadzam psią łapę i na górze zaklejam plastrem - z umiarem by krew płynęła a bucik ni spadał :D

Edytowane przez Gosiek33

pewnie odpuszcze, choc jak maly ma teraz futro to ten brud mu koltuni okropnie. trudno, najwyzej obetne kłaki ;) tylko uszy troche umyje specjalnym sprayem zeby tak sie nie lepily. kapiel zrobie za tydzien jak goscie pojada, w sumie to nawet lepiej bo tyle ludzi bedzie, glaskanie-wycieranie to psy beda oblepione na stowe sosem/keczupem jakims tluszczykiem po kielbasce itp.:lol: