Arnika 01.06.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Tarcia.. takie mokre kup.. i te suche do wycierania.. ale znając ludzi.. to wytrą się w psy a potem w chusteczki ręce wytrą... Gosia .. jak lepiej? Współczuję.. lecz się, oszczędzaj i przyjmuj prochy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.06.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 myslisz? Czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.06.2014 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Dzięki Arnika prochy pozwalają przy kompie siedzieć i trochę po ogrodzie łażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.06.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Krowy nie da rady nie wiedzę, że krzaczory nie do jedzenia... konie wiedzą... ale jak im się tulgnąć zachce to krzaczory też się nie ostaną... jak by nie stanąć to dupa z tyłu... a chłop przy kosiarce:sick: dobrze, że chociaż nam dziś pada:wiggle: znów Depesz nieszczęśliwy... Hugo znaczy:p Zdrówkuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2014 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Czyli gdy pada pod dachem muszą siedzieć? u nas pada z małymi przerwami od kilku dni i ziiimno dzięki.... staram się zdrówkować.... Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 no to u nas piatek i weekend slonecznie, dzis lekkie zalamanie ale od srody ma byc tylko lepiej. Gosiaczku wracaj szybko do zdrowia, ogrod czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.06.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 dobrze Gosiu że chociaż humor Ci dopisuje:yes: no popatrz, tak niedaleko od siebie mieszkamy a tak różną mamy pogodę - u mnie sobota była piękna, niedziela słoneczna tyle że wiatrzysko mało głowy urwało ale za to 2 prania wyschły błyskawicznie:D Moja sunia miała bliskie spotkanie z zającem który od kilku tygodni codziennie przychodzi do nas na popas, oczywiście zwiał jej natychmiast tyle że dowiedziała się skąd pochodzi ten nieznany jej zapach, który od jakiegoś czasu wyczuwała, a ja wreszcie dowiedziałam się skąd na szczelnie ogrodzonej schedzie zając:o gadzina przeciska się pod bramą, chociaż york tamtędy nie wyjdzie:o co rano widzę z okna szaraka skubiącego trawkę z koniczyną ale żeby jakoś specjalnie mi ulżył w koszeniu to nie zauważyłam... Gosiu trzymaj się, mnie pomogły prochy - DicloDuo czy jakoś tak + plaster - ale dopiero po 3 tygodniach:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.06.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Teraz to już teoretycznie nie muszą, nie ma się co sfilcować... ale zimno im... poniżej 15 stopni Hugon dostaje trzęsiawki (sprawdzone;)), a dodatkowo wieje... wolę dmuchać na zimne, dostarczyć zielonki do chałupy i niech się nie ziębią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 ja sie nie dziwie, moje dwa biale zmarzlaki tez trzesiawke przy takiej temperaturze maja dlatego nosza lekkie sweterki. ale rozumiem, ze alpasie ciezko oblec, choc chyba widzialam specjalne derki dla alpaś po strzyzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Dzięki dziewczyny - staram się jak mogę TAR ogród mój śpi na razie - peonia w wielkich pąkach już ponad tydzień i zakwitnąć nie może ale to i dobrze bo wichry szalejące ani chybi by ją połamały a u Ciebie nie dość, że słoneczko to oranżeria pozwala Ci ogród podziwiać Amelio przypomniałaś mi o nie zrobionym praniu biedna Twoja sunia, że zając jej tak na nosie marchewki struga Arctica widocznie Hugo derkę potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.06.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 [quotebiedna Twoja sunia, że zając jej tak na nosie marchewki struga a'propos marchewki to swój nowy warzywniaczek musiałam ogrodzić siatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.06.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Gosiaczku wpadłam wyściskać i zdrówka życzyć. Mnie ostatnio tak walił lędźwiowy co chwila, że już ani siedzieć, ani stać nie mogłam, a i leżeć nie w każdej pozycji . W końcu zrobiłam sobie rezonans i od razu jakby lepiej ... chociaż wyników jeszcze nie mam:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2014 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 [quotebiedna Twoja sunia, że zając jej tak na nosie marchewki struga a'propos marchewki to swój nowy warzywniaczek musiałam ogrodzić siatką przed Sunią czy zającem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Gosiaczku wpadłam wyściskać i zdrówka życzyć. Mnie ostatnio tak walił lędźwiowy co chwila, że już ani siedzieć, ani stać nie mogłam, a i leżeć nie w każdej pozycji . W końcu zrobiłam sobie rezonans i od razu jakby lepiej ... chociaż wyników jeszcze nie mam:lol2:. Biedna rasia.... znam ten syndrom, kiedyś gdy ból nasilał się od kilku godzin i ledwo do lekarz się dowlokłam, ten nic nie znalazł, ale zlecił zdjęcie, zrobili mi je na miejscu, jak wróciłam do gabinetu to mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 mnie zawsze jakos przechodzi jak lekarz zastrzyki mi zapisuje:lol2: choc to smiech przez lzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2014 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Jeden z nowo kupionych jaśminowców otworzył pąki - pachnie landrynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 co to za odmiana?, tez mam jednego z pojedynczymi kwiatkami ale on troche pozniejszy od pozostałych. reszta u mnie kwitna na calego moze wstawie jakies zdjatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Na metce ma, że wonny ci on ale taką samą metkę ma stary, o pełnych kwiatach, który do tej pory słabo pachniał Na razie jest zadołowany, zamierzam starego i tego posadzić w jedno miejsce. Liście ma bez ,,ostróg" a widziałam, że środek kwiatów ma żółty. Tak czy siak landryna Jak Białasek? Obudził się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 a skad, spi caly czas, tylko przerwy na siku robi, jak juz cala ferajna wychodzi na dwor to co on bedzie tak glupio spal sam ale bardzo zacheca mnie bym udala sie w kierunku sypialni a on by sie chetnie podlaczyl do spanka. alez on jest przewidywalny:rolleyes:, mezus mowil ze po powrocie od weta przeciagnal sobie kocyk pod drzwi, polozyl sie i czekal na mnie az wroce, przysypiajac. zaraz fotki w galeryjce jakies wstawie, na forumie nie chce mi sie przeklejac, zeszlo mi cisnienie i senna sie cos zrobilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.06.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Mój jaśminowiec cały w pąkach. Mam nadzieję, że otworzy przy ładnej pogodzie. Za to Alchemik szaleje z kwiatami. Muszę się pochwalić, bo to najbardziej spektakularne wydarzenie w ogrodzie Kolory płatków zmienia w miarę jak rozkwita. Gdy otwiera pąki są kremowo-żółtawo-łososiowe. Tuż przed opadnięciem są blado różowe. Kolory płatków zmienia w miarę jak rozkwita. Gdy otwiera pąki są kremowo-żółtawo-łososiowe. Tuż przed opadnięciem są blado różowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts