Gosiek33 10.06.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 U mnie jak u TAR rozwalone kolana a klęcznik mam... nie używany Miła wiadomość - nie stać mnie na krzesło, ale i tak nie jest najzdrowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 rzeczywiscie pocieszajace ja chyba sobie w jusku kupie takie skoropodobne dyrektorskie dosc wygodnie sie siedzi. na razie dostalam zakaz wszelkich prac ogrodowych, cwiczen nawet spacerow z psami. powinnam tylko lezec i pachniec:lol2: ciekawa jestem kto w domu posprzata, cos ugotuje, z glodu mam pasc? psom daruje spacery musi im ogrod starczyc. zreszta duzy i tak nie moze na zewnatrz przez lape a malemu i ogrod nadto na szczescie z duzym faze krytyczna mamy za soba, teraz tylko lepiej. gdyby jeszcze tak nie smierdzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.06.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 A może wsadź łapę w torbę plastykową, dość ścisło owiń ją i zalep szarą taśmą. Trochę wytrzyma podczas kąpieli, jak nie będziesz bezpośrednio lała na nią wodą. Wytrzymałby takie cudowanie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 zobaczymy co wet powie, moze juz bez folii sie obejdzie. widze, ze ladnie sie goi. no i moje plecy musza przyjsc do rownowagi zeby go wykapac, do wanny trzeba sie niestety schylac a to mam teraz utrudnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.06.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 oj, dziewczyny, to się Wam porobiło:( i to teraz gdy nawał prac ogrodowych...... mnie dopadło było przed Wielkanocą, przynajmniej miałam wytłumaczenie z nieumytych okien:D pomogły mi- jak na razie to do tej pory skutecznie- tableteczki, młody masażysta, codzienne naświetlania lampą solux i wcierania mazideł w rozgrzane lampą miejsca:yes: teraz latam jak fryga z kosiarką, chociaż 2 miesiące temu na czworakach wchodziłam po schodach..... pocieszyłam Was trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2014 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 faktycznie.... pocieszające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 kazde pocieszenie w chorobie jest na wage zlota u mnie reha i masaze dopiero jak stan zapalny minie,choc wydaje mi sie, ze masaze bylyby wskazane. neurolozka sie uparla. w koncu ja nie jestem lekarzem ona raczej wie lepiej. rehabilitacje i masaze po ustapieniu stanu zapalnego mi zapisze tak powiedziala. na szczescie w ogrodzie mam wszystko porobione te pare chwascikow nie zaszkodzi, tylko jeszcze wygodne meble do oranzerii musze kupic i moge sie obijac chorobowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Z tych wyżej wymienionych to mm wybieram:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2014 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Ja na razie mam chyba tylko drobne upierdliwości związane z kręgosłupem (jak leżę na wznak to natychmiast drętwieją mi ręce ), ale życzę Wam duuuużo zdrowia, bo kręgosłup strasznie okropnie paskudnie boli... Wiem, bo miałam rwę kulszową, 2 tygodnie nie ruszałam się, a potem 3 tygodnie na dwóch laskach, nie inaczej. Ale przeszło! Daję radę, choć u nas we wsi nie ma reha ani masażystów - kręgosłup musiał poradzić sobie sam. Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2014 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 DPS dzięki za życzenia, część do siebie przyjmuję mam pytanie może ktoś coś podpowie, zadałam pytanie u Elfir na czosnkach Ona się nie zna #11100 i potem: Mam prawie pewność, że zostałam nabita w butelkę poszłam pooglądać moje ,,ozdobne" czosnki i nie różnią się niczym od tych które wyrosły na kompoście to kompostowe a to wersja ,,ozdobna" z kilku kupionych cudownych czosnków wyszły mi dwa białe hiacynty i to powyższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.06.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Zdrówka życzę.... Amelia... wpadnij do mnie jak będzie napierniczał kręgosłup.. nie będziesz musiała na czworaka po schodach chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.06.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Gosia.. wg mnie to to samo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2014 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Gosia.. wg mnie to to samo .... też tak myślę ale to normalne, że w pewnej fazie pąd sam się w kółko zwija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.06.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Nie wiem.. moje ozdobne jak drut stały prościutko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 czyli....nabitam w butelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.06.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Gosiek, ja czosnki na żywo oglądam sobie na Grzybowskim. Mają grubaśne łodygi i zanim zaczęły się otwierać kule pąków też były duże. Żadnego zwijania w spiralkę. Moje zwykłe czosnki powtykane pomiędzy truskawki (przeciw kretom) też się nie zwijają, a do otwarcia pąków im daleko. Weź tego nabijacza opitol jak św. Michał diabła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2014 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ave! daje mi nadzieję, że to może być czosnek bułgarski sztyletowy (taki też kupowałam) ale raczej to widok przez szkło butelki Nic u kobity więcej nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.06.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 http://forumogrodniczeoaza.pl/index.php/forum/63-cebule-karpy-klacza/8408-czosnek-allium Może tutaj odpytaj. Wydaje mi się, że spotyka się tu zestaw wybitnie czosnkowolubny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.06.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Gosia poczekaj ja mam podobne, co prawda nie zwijaly sie ale wygladem kropka w kropke wysokie i chude, zaczely wlasnie sie rozwijac i juz wiem, ze beda przesliczne, zaraz postaram sie fotke wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.06.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) o to ten, zaczyna kwitnac, to chyba bedzie czosnek głowkowaty Edytowane 15 Czerwca 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts