Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak ogrodzenia mieć nie będę na czas murowania podmurówki to moje wędrowniczki zaczną się szwendać po okolicy a tam różni agresorzy się trafiają. Mam takich modeli co tresują swojego ON'ka przechodząc codziennie przed moim płotem - karcą tego nieszczęśnika, że rzuca się na moje jazgoty :eek::bash:

wolę nie sprawdzać co by było gdyby.... tym bardziej, że ten ,,biedak" bez kagańca chodzi za to w kolczatce i dziewczę ledwo daje mu radę :(

Za to w odwiedziny do dziewczyn zaraz sąsiedzkie wizyty by były uskuteczniane i jeden taki jak do nas wlezie to zawsze prezent zostawia :mad:

jak ogrodzenia mieć nie będę na czas murowania podmurówki to moje wędrowniczki zaczną się szwendać po okolicy a tam różni agresorzy się trafiają. Mam takich modeli co tresują swojego ON'ka przechodząc codziennie przed moim płotem - karcą tego nieszczęśnika, że rzuca się na moje jazgoty :eek::bash:

wolę nie sprawdzać co by było gdyby.... tym bardziej, że ten ,,biedak" bez kagańca chodzi za to w kolczatce i dziewczę ledwo daje mu radę :(

Za to w odwiedziny do dziewczyn zaraz sąsiedzkie wizyty by były uskuteczniane i jeden taki jak do nas wlezi e to zawsze prezent zostawia :mad:

rozumiem problem, u nas bez ogrodzenia to psy by musialy w domu caly czas siedziec, takiego onkowca musialam ostatnio poprosic uprzejmie (choc on na pewno za uprzejmosc tego nie wzial) by nie tresowal swojego psa kosztem spokoju moich psow, bo onkowiec trenowal przed moja brama i furtą a bialasy z nerwow skakal na ogrodzenie, do tego kazal wachac i podchodzil za blisko - bylo to wkurzajace.

rozumiem problem, u nas bez ogrodzenia to psy by musialy w domu caly czas siedziec, takiego onkowca musialam ostatnio poprosic uprzejmie (choc on na pewno za uprzejmosc tego nie wzial) by nie tresowal swojego psa kosztem spokoju moich psow, bo onkowiec trenowal przed moja brama i furtą a bialasy z nerwow skakal na ogrodzenie, do tego kazal wachac i podchodzil za blisko - bylo to wkurzajace.

Ooooooooooo to nie tylko u mnie te telewizyjne metody tresury sobie wypróbowują :jawdrop::sick:

mniejszego nie miałam ... :lol2:

a to resztki pobudowlane ;)

To jest jakieś wyjaśnienie :cool:

Raz... do mnie daleko ze wsi... i nieczęsto się ludziska z psami przemieszczają pod chałupą :)

A dwa...do mojego płotu to raczej nie podchodzą choć Gruszek jest nieagresywny :cool:

Za to jak juz się coś jarmolącego za płotem pojawi to Gruby pięknie kły pokazuje...