Arctica 04.07.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Powojniki twarde som:yes: Jednego, nie pytaj o imię bo nie znam, mężowaty przesadził... zakwitł... i tam gdzie przesadził i tam gdzie rósł wcześniej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Pięknie zakwitło, Gosiek!A u nas kiedyś dwa razy sadziłam. Oba zmarzły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.07.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.07.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 sliczny ten aniolek, u mnie tez kwitna jakies, niby wczesne a kwitna dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.07.2014 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 anabelka różówa - jedyny okazały kwiat yukka za to stoi na wysokości zadania będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.07.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Ścieżka pierwsza klasa... wejście ukończone Tak ligustry załatwiły podmurówkę... ? no to pracy na wyprostowanie było sporo.. nie zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.07.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 A po co to ogrodzenie ? dodatkowe przed czymś/kimś? czy konieczność.. bo chyba część ogrodu ogrodziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.07.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 to przeciwko psom moje nie wyjdą a i obce szwendać mi się nie będą w moim ogrodzie. Jednak trochę czasu minie gdy będziemy mogli naciągać siatkę. A płot był a jakby go nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Też mnie to ogrodzenie zastanawia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.07.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Ale, że jak????? Przeciwkon dwóm maleńkim Yorczkom???? czy nie Miaaś ogrodzenia i to jest zrobione... ale dlaczego od środka...Zastanawia mnie to jak i Łosice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.07.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Yorki to spece od wykopalisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Nie mów, że postawiła 2 metrowe ogrodzenie prze yorkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.07.2014 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 jak ogrodzenia mieć nie będę na czas murowania podmurówki to moje wędrowniczki zaczną się szwendać po okolicy a tam różni agresorzy się trafiają. Mam takich modeli co tresują swojego ON'ka przechodząc codziennie przed moim płotem - karcą tego nieszczęśnika, że rzuca się na moje jazgoty wolę nie sprawdzać co by było gdyby.... tym bardziej, że ten ,,biedak" bez kagańca chodzi za to w kolczatce i dziewczę ledwo daje mu radę Za to w odwiedziny do dziewczyn zaraz sąsiedzkie wizyty by były uskuteczniane i jeden taki jak do nas wlezie to zawsze prezent zostawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Gruch jak ma płotek 50 cm przez który mógłby na piechotę przejść to nie idzie... niemiecki ordnung jak nic ... jak drzwi nieotwarte tylko uchylone to też nie lezie... Ale 2 metrowy płot na 2 małe jorczyczki mnie ubawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 jak ogrodzenia mieć nie będę na czas murowania podmurówki to moje wędrowniczki zaczną się szwendać po okolicy a tam różni agresorzy się trafiają. Mam takich modeli co tresują swojego ON'ka przechodząc codziennie przed moim płotem - karcą tego nieszczęśnika, że rzuca się na moje jazgoty wolę nie sprawdzać co by było gdyby.... tym bardziej, że ten ,,biedak" bez kagańca chodzi za to w kolczatce i dziewczę ledwo daje mu radę Za to w odwiedziny do dziewczyn zaraz sąsiedzkie wizyty by były uskuteczniane i jeden taki jak do nas wlezi e to zawsze prezent zostawia rozumiem problem, u nas bez ogrodzenia to psy by musialy w domu caly czas siedziec, takiego onkowca musialam ostatnio poprosic uprzejmie (choc on na pewno za uprzejmosc tego nie wzial) by nie tresowal swojego psa kosztem spokoju moich psow, bo onkowiec trenowal przed moja brama i furtą a bialasy z nerwow skakal na ogrodzenie, do tego kazal wachac i podchodzil za blisko - bylo to wkurzajace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.07.2014 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 mniejszego nie miałam ... a to resztki pobudowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.07.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 rozumiem problem, u nas bez ogrodzenia to psy by musialy w domu caly czas siedziec, takiego onkowca musialam ostatnio poprosic uprzejmie (choc on na pewno za uprzejmosc tego nie wzial) by nie tresowal swojego psa kosztem spokoju moich psow, bo onkowiec trenowal przed moja brama i furtą a bialasy z nerwow skakal na ogrodzenie, do tego kazal wachac i podchodzil za blisko - bylo to wkurzajace. Ooooooooooo to nie tylko u mnie te telewizyjne metody tresury sobie wypróbowują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 za duzo telewizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 mniejszego nie miałam ... a to resztki pobudowlane To jest jakieś wyjaśnienie Raz... do mnie daleko ze wsi... i nieczęsto się ludziska z psami przemieszczają pod chałupą A dwa...do mojego płotu to raczej nie podchodzą choć Gruszek jest nieagresywny Za to jak juz się coś jarmolącego za płotem pojawi to Gruby pięknie kły pokazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.07.2014 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Aaaaaaaaaaaa to jest wytłumaczenie.. bo ja myślałam, że dwa płoty macie od teraz.. zewnętrzy - ogród i wewnętrzny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts