Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:o Nie miałam pojęcia. To wielka szkoda, że mam w tym okresie zawsze urwanie głowy :-? Ode mnie do dość daleko i niewygodnie z dojazdem. Jak się tam dostajesz jeśli z parkowaniem taki kłopot? Kiedyś bywałam na targach w sali SGGW, jeszcze przy Rakowieckiej, ale wtedy działki nie miałam :-?

Chyba nie masz dalej niż ja :wink: , cały rok czekam na ten dzień i- niech sie pali i wali - jadę :lol: X lat temu te wystawy były na terenie SGGW na Ursynowie, miejsca było o wiele więcej więc nawet i aranżacje ogrodów i oczka wodne i skalniaki można było podziawiać, a obok w szklarniach uczelnianych sprzedawali roślinki. Teraz w hali Expo jest ciaśniej, mniej szkółkarzy przyjeżdża, trudniej zaparkować chociaż zawsze gdzieś się stanie, w najgorszym razie trzeba dojść spory kawałek.

Nawiązując do tematu indukcji w kuchni. Znałam kuchenkę gazową a potem poznałam indukcyjną, bo w bloku nie mamy gazu. Początkowo byłam zła, bo trzeba było się oduczyć pewnych gazowych nawyków i na nowej kuchence trzeba było "wybadać" sprawę :wink: Gotuje się troche inaczej - ale za to sprawa utrzymania czystości super na płycie. Nie ma także śladów "oparów" gazowych. Chwlę sobie bardzo i w domku też będzie indukcja pomimo że ogrzewanie ma być gazowe :D

Pozdr

Gosiek, wspominałaś że myslisz o czymś zielonym w kuchni, ja obecnie mam ciemne szafki z pistacjowym blatem, ale w nowym domku chyba wolałabym jakies jasne :wink: http://foto.onet.pl//dem9v,omsc0ws8sxog,i3k74,u.html#i3k74

popatrzyłam na Twoją kuchnię, czy sprawdza się jasny blat? Szafki będę chciała jasne bo kuchnia ze wschodniej strony i okno przysłonięte iglakami, tak, że dość ciemno będzie, więc rozjaśnić myślę kolorem frontów :roll:

To i ja dotarłam wieczorową porą :)

... piękny ogród :) Ja też uwielbiam roślinki i u siebie też sporo posadziłam zobaczymy co z tego wyjdzie :) Mam azalie, bzy, perukowca, hortensję, tulipanowca i jeszcze inne różne i już nie mogę się wiosny doczekać, aby dosadzić jeszcze trochę :)

Zapisuję sobie datę targów i już przebieram nóżkami :) ... aby do wiosny, bo będę sadzić, sadzić i sadzić :lol: