monia i marek 08.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Gosiu, odwiedziłam Cię dzisiaj - wspaniałe te psiaki - jakbym widziała moją Punię Masz piękny domek i wspaniałą okolicę wokół Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 łaj dzięki za tak miłe słowa Jeśli chodzi o psiaki to Twojej cośik mało widać na fotach, ostatnio na śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mam sporo fotek, ale nie wklejam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dawaj. dawaj. albo jak ja załóż osobny album z samymi zdjęciami. Chętnie przedstawię moim suczom koleżankę Jak znajdę czas do dołożę jeszcze do albumu fotki moich diabełków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 09.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie miałam pojęcia. To wielka szkoda, że mam w tym okresie zawsze urwanie głowy Ode mnie do dość daleko i niewygodnie z dojazdem. Jak się tam dostajesz jeśli z parkowaniem taki kłopot? Kiedyś bywałam na targach w sali SGGW, jeszcze przy Rakowieckiej, ale wtedy działki nie miałam Chyba nie masz dalej niż ja , cały rok czekam na ten dzień i- niech sie pali i wali - jadę X lat temu te wystawy były na terenie SGGW na Ursynowie, miejsca było o wiele więcej więc nawet i aranżacje ogrodów i oczka wodne i skalniaki można było podziawiać, a obok w szklarniach uczelnianych sprzedawali roślinki. Teraz w hali Expo jest ciaśniej, mniej szkółkarzy przyjeżdża, trudniej zaparkować chociaż zawsze gdzieś się stanie, w najgorszym razie trzeba dojść spory kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.02.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 cześć dobrego dnia.. kiedy będą te targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.02.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 muszę się więc zmobilizować w tym roku 28-30 sierpnia 2009 http://www.zielentozycie.pl/dzialy.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.02.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dzięki Gosiu, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.02.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Hej wczoraj odwiedziłam dzienniczek a dziś komentarze zazdraszczam zaawansowania w budowie i będę śledzić dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witaj u mnie, zapraszam dalej , mam nadzieję, że wiosna się zbliża i roboty się zaczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nawiązując do tematu indukcji w kuchni. Znałam kuchenkę gazową a potem poznałam indukcyjną, bo w bloku nie mamy gazu. Początkowo byłam zła, bo trzeba było się oduczyć pewnych gazowych nawyków i na nowej kuchence trzeba było "wybadać" sprawę Gotuje się troche inaczej - ale za to sprawa utrzymania czystości super na płycie. Nie ma także śladów "oparów" gazowych. Chwlę sobie bardzo i w domku też będzie indukcja pomimo że ogrzewanie ma być gazowe Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Czyli przekonujesz mnie do tego co proponuje nam hudraulik A garnki muszę nowe kupować czy wystarczą stare stalowe z grubym dnem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.02.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gosiek, wspominałaś że myslisz o czymś zielonym w kuchni, ja obecnie mam ciemne szafki z pistacjowym blatem, ale w nowym domku chyba wolałabym jakies jasne http://foto.onet.pl//dem9v,omsc0ws8sxog,i3k74,u.html#i3k74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.02.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 czy wystarczą stare stalowe z grubym dnem? Ja w takich właśnie gotuję. Pamiętam, że kiedyś był nawet specjalny wątek odnośnie garnków i indukcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dzięki, to pędzę do wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gosiek, wspominałaś że myslisz o czymś zielonym w kuchni, ja obecnie mam ciemne szafki z pistacjowym blatem, ale w nowym domku chyba wolałabym jakies jasne http://foto.onet.pl//dem9v,omsc0ws8sxog,i3k74,u.html#i3k74 popatrzyłam na Twoją kuchnię, czy sprawdza się jasny blat? Szafki będę chciała jasne bo kuchnia ze wschodniej strony i okno przysłonięte iglakami, tak, że dość ciemno będzie, więc rozjaśnić myślę kolorem frontów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 To i ja dotarłam wieczorową porą ... piękny ogród Ja też uwielbiam roślinki i u siebie też sporo posadziłam zobaczymy co z tego wyjdzie Mam azalie, bzy, perukowca, hortensję, tulipanowca i jeszcze inne różne i już nie mogę się wiosny doczekać, aby dosadzić jeszcze trochę Zapisuję sobie datę targów i już przebieram nóżkami ... aby do wiosny, bo będę sadzić, sadzić i sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Może uda mi się dotrzeć na te targi, może się tam spotkamy i wykupimy wszystko co jeszcze się będzie nadawało do wsadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja pierwsza, nawet ciężarówkę skombinuję ... uwielbiam to Cieszę się już na samą myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.02.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mam brata, który jest leśniczym i zajmuje się roślinkami, niedaleko Piaseczna ... trzeba będzie też do niego uderzyć, bo jak weźmiemy hurtem to może upust jakiś dostaniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts