Gosiek33 12.07.2014 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 w ubiegłym roku były niebieskie teraz nie wiem czemu - białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Hmmm... Pojęcia nie mam, czemu z niebieskiego jest biały. Może to jak z hortensją, odczyn gleby ma znaczenie...? A jeżówka - chyba ją coś obgryzło, nigdy nie widziałam czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.07.2014 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Podobno rozwary rosną na każdej glebie i jej odczyn nie powinien mieć znaczenia zresztą nic w tamtej rabacie raczej nie kombinowałam Za to jeżówka wygląda jak nożem przycięta Mam jeszcze jedną zagwozdkę - jakiś świr zwierzęcy urywa mi kawałki liści z ciemnych żurawek Nie pomagają już patyki dla ochrony powbijane obok - od dziś żurawki wylądowały w klatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 [quote=DPS;6550941 A jeżówka - chyba ją coś obgryzło, nigdy nie widziałam czegoś takiego. Zapewne TOOJ... Tajemniczy Ogrodowy Obżeracz Jeżówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.07.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Zapewne TOOJ... Tajemniczy Ogrodowy Obżeracz Jeżówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ładne Nie ma jak fajny skrót, np. OPK Wyspecjalizowana szarańcza A może to te wielkie zielone koniki polne, czy jak je zwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Czy kolor liliowców jest uzależniony od warunków glebowych??? Bo rozkwitły mi trzy... każdy inny...i żaden nie taki jaki kupowałam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.07.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Nic o tym nigdy nie słyszałam.wiem, że powstają nowe kolory, gdy rosną różne razem przez zapylanie i wysiew.Możesz wysłać pytanie, lub zadzwonić do Jeziorskich. Nie pamiętam w tej chwili strony, ale jak wpiszesz " hemerocallis" to na samym początku wyskoczy ich strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Czy kolor liliowców jest uzależniony od warunków glebowych??? Bo rozkwitły mi trzy... każdy inny...i żaden nie taki jaki kupowałam:no: Z całą pewnością gleba nie jest w stanie zmienić koloru liliowców. Jeśli coś nie tak, to po prostu sprzedano Ci nie te odmiany, które wybrałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 14.07.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 w ubiegłym roku były niebieskie teraz nie wiem czemu - białe Niebieskie czy białe i tak ładnie się prezentują Może to wersja z naprzemiennym kwitnieniem? Może za rok znów będzie niebieska.... albo czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.07.2014 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Drimeth czerwonych rozwarów nie ma, na dodatek białych nie kupowałam, za to ze trzy lata temu miałam....różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 14.07.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Drimeth czerwonych rozwarów nie ma, Gosiu, wybacz laikowi. Tak czy inaczej bardzo mi się Twoje rozwary podobają. W każdym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.07.2014 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Gosiu, wybacz laikowi. Tak czy inaczej bardzo mi się Twoje rozwary podobają. W każdym kolorze Ileż to rzeczy człowiek uczy się na forum.... i to z najróżniejszych dziedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 14.07.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Pisząc "laik", miałam siebie na myśli Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.07.2014 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Pisząc "laik", miałam siebie na myśli Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam. wiedziałam co masz na myśli, jak zaczniesz dłubać w końcu w swoim ogrodzie bedziesz takim ,,znawcą" jak ja :lo2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 14.07.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Placebo... i wiem co mówię... mówisz o Alveo czy o czymś innym bo nie nadążam.... jak świat światem zawsze leczono się ziołami a Alveo to właśnie 26 ziół ja po wielu latach prób i doświadczeń na to trafiłam i bardzo sobie chwalę nie sprzedaję tylko konsumuję i nie mam interesu w reklamowaniu! Pana G. znamy osobiście... prosząc o badania i certyfikaty zbywał nas.. kiedyś nie miał.. teraz nie wiem,,,,no to niech się buja na drzewo... nie wiem o kim mowa ale certyfikaty i wyniki badań są dostępne w necie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.07.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Właśnie wczoraj ze szwagierką rozmawiałam i jakoś na Alveo rozmowa zeszła - okazało się, że kiedyś sama je dystrybuowała, zażywała sama i rodzicom serwowała. Bardzo je chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Znajomy najpierw kupował żonie z nowotworem gardła, leczyła dwa lata bez skutku, a z Alveo w rok dali radę. Potem tak się apalił, że sam dystrybuował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 15.07.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) Edytowane 15 Lipca 2014 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.07.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 [ATTACH=CONFIG]270197[/ATTACH] spadłam z krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts