Gosiek33 19.08.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Masz racje to Pinky winky - jeden kwiatostan na taki ogromny a w ubiegłym roku młodziutka była bardzo marna i niewyględna Rozczarowanie to właśnie phantom, który był piękny ale raptem (może po deszczach) zrobił się z wierzchu brązowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.08.2014 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 20.08.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Gosiu, co to za cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.08.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Ostróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.08.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 TAR ma taką (mam nadzieję, że nie obrazi się o skopiowanie a moja nowa ma białe środki ale kolorystyka wypisz wymaluj... no chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.08.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 strasznie mnie wkurza mój aparat, już zupełnie nie mogę ostrości nim złapać i ta ostróżka ma zielone kropki na końcach płatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 20.08.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Fantastyczne połączenie kolorów na płatkach. Chwyta za oko Takie piękne rośliny pokazujecie, gdzie ja to wszystko zmieszczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.08.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 W ogrodzie, w ogrodzie - jak już go ogarniesz A jak z Twoją budową - cisza jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 20.08.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 A jak z Twoją budową - cisza jakaś Z budową ostatnia prosta. Nie wyrabiam na zakrętach i niestety brak czasu na pisanie i dokumentowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.08.2014 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Z budową ostatnia prosta. Nie wyrabiam na zakrętach i niestety brak czasu na pisanie i dokumentowanie. ale dwa słowa choć skrobnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.08.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Gosiek, a jak długo masz tę ostróżkę? Bo ja taką (albo podobną) miałam już w koszyku, ale zrezygnowałam, bo gdzieś tam przeczytałam, że one, te odmianowe bardziej, potrafią nie wyrosnąć w kolejnym sezonie. A uwielbiam ostróżki i te "mieniące się kolorem" są przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.08.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Chwilkę dopiero u mnie jest, też się obawiam o jej los i to chyba ostatnia której daję u mnie szansę. Szukam teraz miejsca aby przetrwała. Wszelkie poprzedniczki nie wylazły w kolejnym roku A też je uwielbiam... miłością nieodwzajemnioną TAR ma do nich szczęście i rękę, zobacz jakie cuda kupiła i utrzymała w pełnej krasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 A co się z Tarcią w ogóle dzieje, bo zniknęła...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.08.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Jak się wystarczająco wywczasuje to obiecała, że wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.08.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 wklejam z prośbą o kliknięcie - Moni się to zdecydowanie należy Jeśli ktoś tu zagląda i ma konto na Facebooku, to proszę nieśmiało o głosiki na mój ogród w konkursie zgłosiłam się 8 tygodni za późno,wię szanse żadne na nagrodę, ale może chociaż na jakiś florowit www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogrod-ozdobny/marzenie-o-angielskim-ogrodzie?contestGuid=53809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Jak się wystarczająco wywczasuje to obiecała, że wróci Najważniejsze, żeby wszystko było ok, z powrotem nie trzeba się spieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.08.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Najważniejsze, żeby wszystko było ok, z powrotem nie trzeba się spieszyć. masz 100% racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.08.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Gosiu użyłam Lidlowskiego rozdrabniacza i stwierdzam z całą odpowiedzialnością że nie jest wart swojej ceny jeśli ktoś potrzebuje w miarę równych glutków do ściółkowania lub do pieca na pelety to niech o nim zapomni:no: częścią pracującą tu jest wałek który miękkie lub świeże przepuszcza tylko zgniecione... szatkowałam suche łodygi liliowców które są delikatne i puste w środku i trochę cienkich suchych gałęzi a z jakim efektem to widać... otwór w który wkłada się materiał ma kształt Y i trzeba dokładnie wciskać w te dwa rozwidlenia bo pod pojedynczym końcem jest otwór do którego wałek nie sięga i całe gałęzie wpadają do kosza mnie akurat nie wypada nawet narzekać, bo darowanemu koniu w paszczę się nie zagląda:no: zawsze to lepiej niż ciachać sekatorem a i tak urobek trafia do pieca co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.08.2014 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Amelio dzięki za test rozdrabniacza faktycznie to tylko można by w worki bio pakować - na kompost chyba za duże i szkoda roboty. Zostaję nadal przy ognisku Sąsiad wiedział co robi i na dodatek dobry uczynek zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.08.2014 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 też tak macie? Limelight i Uniqe już różowe a rozchodniki jeszcze nie rozwinęły kwiatów lato to czy jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts