Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zamkniety w sypialni (musialam juz wracac do pracy) odpoczywa, w sypialni czuje sie najbezpieczniej i jest spokojny, maly gnom przechodzi samego siebie i ma zakaz wstepu do sypialni, do tego musielismy zalozyc blokade na schody, wyje jak potepieniec. trudno, powyje i pojdzie spac. ale juz tak dokucza duzemu, ze ten ze stresu nie chce wyzdrowiec. a maly "pielegniarz" kiedy tylko moze probuje "oczyszczac" rane duzemu, do tego jezorkiem myje mu plecy, ciagle buzi-buzi. duzy piesek ma juz nerwa.

maly wczoraj sie zachowywal jakby opil sie szalejem albo inna amfa ;) nie spal cala noc, potem szalal caly dzien dopiero o polnocy dzisiaj go troche zmoglo by od 6 juz rojbrowac. :mad: jestem wykonczona a on ma napady czulosci:sick:

z czasem bedzie pewnie spokojniejszy ale to tak z dnia na dzien sie nie dzieje przeciez wiesz ;). maly zwyczajnie sie nudzi, tylko zastanawiajace sa te jego czulosci i ladowanie sie ciagle na kolana, on raczej nie lubil tego. Edytowane przez TAR

1. zazdrosny o bardziej chorego

2. nudzi mu się bez kumpla, a Pańcia to tylko do miziaków się przecież nadaje;)

3. wie, że kolega chory to i go głaszcze, przecież łapą głaskał nie będzie

4. też chce na górę

5. Wy poddenerwowani to mały też

6. musi się jakoś wyładować, samemu więcej czasu potrzeba na rozładowanie

7. no niech już ten Kastor wyzdrowieje!!!:D

Gdzie tam w tyłku. :) w czterech łapkach.

Miziaj ode mnie też, tego chorszego proszę bardziej przymilnie.

Mam nadzieję, że goi mu się i wraca do formy.

Widziałam wczoraj w Tchibo sweterki dresowe z katurem dla takich maluchów :)

A u nas w nocy kocie szachy zamieniły się w gonitwy, koci berek, z dodatkiem ataków z ukrycia, na 3 futrzaki. To się nie często zdarza. Fajnie na koty popatrzeć gdy takie rozbrykane.

U nas psy musiały słuchać - wiedziały, że jakby zaczęły rozrabiać zanim zleziemy z łóżek, to nie skończy się dobrze. :no:

Wypuszczaliśmy tylko z rana do ogrodu i miał być spokój.

Pesteczko, moje maja juz tyle ciuchow, ze az wstyd, szafa potrzebna. mlody znowu oblowil sie w 10 koszulek, dwa kombinezonki i jedno futerko (mamy ostatnio hojnego obdarowywacza :) ). koszulinki sie przydaja, po goleniu maly zawsze telepie sie z zimna. Duzy tez zaopatrzony.

wczoraj w ogole jakis szalony noco-dzien byl dla zwierzat, psy sasiadow wariowaly a ten nieszczesny kot drugich sasiadow tez glupial. skad inad biedne zwierze.

Dla mnie ubranka zwierzakowe to takie słodkie ciekawostki. Kota się nie ubierze, chyba że od małego by się przyzwyczajało. Też nie wiem z jakim skutkiem :)

Zwierzęce wariactwo po sąsiedzku mogło być spowodowane aktywnością jakiegoś dzikiego zwierzaka. Zauważyłam, że znów więcej dzikusów się pojawiło.

My wczoraj mało nie przejechaliśmy lisa. Kilka dni temu dzik spacerował pobliską szosą. Widziałam też 2 zające. Lisy i zające od 3 lat po raz pierwszy się ujawniły. Psy naszych sąsiadów częściej nocą koncertują, a to zawsze znaczy, że co najmniej sarny spacerują po łąkach obok.