Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

Nie wiem co się ze zwierzami dzieje (pełnia już za nami) i u mnie wszystkie wiejskie burki całą noc ujadają, a moje odkąd mamy na ulicy światło też zaczynają się przyłączać do huru :eek:

TAR wytrwałości :hug: pomiziaj biedaka, za to szaleńcowi na noc daj kilka razy jakiejś passispasminy (chyba psom wolno podać) :yes:

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no wlasnie cos jest od paru dni na rzeczy ze zwierzeta wariuja, moje od poniedzialku, w zasadzie to tylko maly gnom, duzy niezyw spi calymi dniami od zeszlego tygodnia, z lozka schodzi tylko na sofe. i jesc biedny nie chce ani na dwor wyjsc. nawet jego ulubiona zabawka sie kurzy - znaczy jest chory

miziam tylko miziam, obiady zaniedbalam, porzadki zaniedbalam. dzis z prawdziwa ulga wybralam sie do pracy, niestety duzy bialy jak kleszcz sie przyczepia a maly to taki kleszcz z doskoku. w sobote mamy wstepnie przyjsc na zdjecie szwow, to beda cyrki, maly histeryk chyba wyjdzie z siebie, 9 szwow do wyciagniecia, drugie tyle to wewnetrzne rozpuszczalne. widzicie jak pokancerowana pupa, 18 szwow.

szkoda mi tego psa, on od urodzenia jest biedny. tyle dobrego, ze teraz pocierpimy wszyscy ale potem bedzie latwiej, bez wyciskania bolesnego, bez przetok, ropieni, podawania czopkow. generalnie polepszymy sobie komfort i przy okazji w portfelu troche wiecej zostanie - ale to juz bonus, najwazniejsze ze pies nie bedzie tak cierpial

To tam musi zadziałać :yes:

Mam za to neurotyczną sukę... od szczeniaka. To chyba hormonalna sprawka. Gdy brała hormony było nieco lepiej. Teraz wraca do nawyków włażenie pod wannę (niezabudowana do tej pory :oops: ) albo staje głową do ściany i dopiero wtedy się układa :eek:.

Ma do dyspozycji poza posłaniem, fotelem, kanapą - kocią budę - często zwinie się w kłębek i w samym kącie śpi jak zabita :cool:

obejrzalam te psia bluze w czibo, szczerze to szkoda na nia kasy, po pierwsze dosc wysoka cena, po drugie niewygodna w ubieraniu - zapiecie na zatrzaski jest duzo lepsze niz zamek, po trzecie typ rozmiaru "na malego psa" podali by choc wymiar podstawowy w cm., wolalabym na all zamowic na wymiar bluze polarkowa za 25 zł.

Nie wiedziałam, że już tak dużo zeskanowali. No, no :D niezła bibliteka

TAR, a większy maciuptas nie ma czasem temperatury, skoro tak śpi i nie je? Pije chociaż?

Mój Pasqal tak się zachowywał po udarze i jeszcze usiłował przewracając się uciekać i schować w krzaki.

Pije. A przed chwila w koncu zjadl. Temperatura w normie. My codziennie od tygodnia u weta jestesmy. Z wyjatkiem niedzieli i wtorku. Duzy bialy od zawsze byl niejadkiem wiec ta sytuacja nie dziwi. I widac ze odseparowanke od malego szalenca mu pomoglo bo zdecydowanie lepiej wyglada. Nawet na dworzu za pilka ze dwa razy wyskoczyl. Moze idzie ku lepszemu.

• 2 weeks później...

Męczę, nabrałam się :( tak dawno nie robiłam zakupów w księgarni, że mnie ponisło i kupiłam... od razu oba tomy Władcy Barcelony. Czytam, bo jak zaczęlam to skończę.

XI wiek w Katalonii, a tu na stołach możnych porcelana i kryształowe karafki :rotfl: