Gosiek33 13.11.2014 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Nie wiem co się ze zwierzami dzieje (pełnia już za nami) i u mnie wszystkie wiejskie burki całą noc ujadają, a moje odkąd mamy na ulicy światło też zaczynają się przyłączać do huru TAR wytrwałości pomiziaj biedaka, za to szaleńcowi na noc daj kilka razy jakiejś passispasminy (chyba psom wolno podać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 no wlasnie cos jest od paru dni na rzeczy ze zwierzeta wariuja, moje od poniedzialku, w zasadzie to tylko maly gnom, duzy niezyw spi calymi dniami od zeszlego tygodnia, z lozka schodzi tylko na sofe. i jesc biedny nie chce ani na dwor wyjsc. nawet jego ulubiona zabawka sie kurzy - znaczy jest chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.11.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Biedactwo:( utul i pomiziaj... pewnie i tak miziasz, ale ode mnie jeszcze pomiziaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 miziam tylko miziam, obiady zaniedbalam, porzadki zaniedbalam. dzis z prawdziwa ulga wybralam sie do pracy, niestety duzy bialy jak kleszcz sie przyczepia a maly to taki kleszcz z doskoku. w sobote mamy wstepnie przyjsc na zdjecie szwow, to beda cyrki, maly histeryk chyba wyjdzie z siebie, 9 szwow do wyciagniecia, drugie tyle to wewnetrzne rozpuszczalne. widzicie jak pokancerowana pupa, 18 szwow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 biedaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 szkoda mi tego psa, on od urodzenia jest biedny. tyle dobrego, ze teraz pocierpimy wszyscy ale potem bedzie latwiej, bez wyciskania bolesnego, bez przetok, ropieni, podawania czopkow. generalnie polepszymy sobie komfort i przy okazji w portfelu troche wiecej zostanie - ale to juz bonus, najwazniejsze ze pies nie bedzie tak cierpial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2014 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 To tam musi zadziałać Mam za to neurotyczną sukę... od szczeniaka. To chyba hormonalna sprawka. Gdy brała hormony było nieco lepiej. Teraz wraca do nawyków włażenie pod wannę (niezabudowana do tej pory ) albo staje głową do ściany i dopiero wtedy się układa . Ma do dyspozycji poza posłaniem, fotelem, kanapą - kocią budę - często zwinie się w kłębek i w samym kącie śpi jak zabita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 e tam zaraz neurotyczna wybredna jest. dziwna tylko ta sciana, reszta zachowan na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 obejrzalam te psia bluze w czibo, szczerze to szkoda na nia kasy, po pierwsze dosc wysoka cena, po drugie niewygodna w ubieraniu - zapiecie na zatrzaski jest duzo lepsze niz zamek, po trzecie typ rozmiaru "na malego psa" podali by choc wymiar podstawowy w cm., wolalabym na all zamowic na wymiar bluze polarkowa za 25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2014 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 ubranka nie dla moich - nie cierpią żadnych ciuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2014 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 TAR zobacz co znalazłam: pinczer maltański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 maltanczyki wczesniej chyba funkcjonowaly pod nazwa pinczer maltanski, a ksiazka cudo, jezyk cudo mam kilka takich perelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Nie wiedziałam, że już tak dużo zeskanowali. No, no niezła bibliteka TAR, a większy maciuptas nie ma czasem temperatury, skoro tak śpi i nie je? Pije chociaż? Mój Pasqal tak się zachowywał po udarze i jeszcze usiłował przewracając się uciekać i schować w krzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Pije. A przed chwila w koncu zjadl. Temperatura w normie. My codziennie od tygodnia u weta jestesmy. Z wyjatkiem niedzieli i wtorku. Duzy bialy od zawsze byl niejadkiem wiec ta sytuacja nie dziwi. I widac ze odseparowanke od malego szalenca mu pomoglo bo zdecydowanie lepiej wyglada. Nawet na dworzu za pilka ze dwa razy wyskoczyl. Moze idzie ku lepszemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2014 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 O...ku dobremu idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jak za piłką pobiegł, to idzie ku dobremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jak dostał trochę spokoju, to i za zdrowienie się wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.11.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Doczekaliśmy się światło, światło widzę... za oknem ... U nas nawet wybory nie pomogły.... I granica pięciu lat też już przekroczona Ciesz się kobieto, ciesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 23.11.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Odnośnie książki to już są kolejne tomy: Pan na Wisiołach. Krzyk mandragory i t.3 Trzeba to zabić - będzie na Gwiazdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.11.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Męczę, nabrałam się tak dawno nie robiłam zakupów w księgarni, że mnie ponisło i kupiłam... od razu oba tomy Władcy Barcelony. Czytam, bo jak zaczęlam to skończę. XI wiek w Katalonii, a tu na stołach możnych porcelana i kryształowe karafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts