Gosiek33 23.11.2014 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 U nas nawet wybory nie pomogły.... I granica pięciu lat też już przekroczona Ciesz się kobieto, ciesz :D Amtla, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę Odnośnie książki to już są kolejne tomy: Pan na Wisiołach. Krzyk mandragory i t.3 Trzeba to zabić - będzie na Gwiazdkę Dzięki kocimięta właśnie doczytałam o mandragorze - muszę koniecznie w bibliotece zacząć panie naciskać a tu jeszcze kolejny tom - ciekawa jestem czy znowu skończy się tak jak pierwszy... jakby człek na chwilę książkę odłożył a tu mu kartki powyrywali z książki Męczę, nabrałam się tak dawno nie robiłam zakupów w księgarni, że mnie ponisło i kupiłam... od razu oba tomy Władcy Barcelony. Czytam, bo jak zaczęlam to skończę. XI wiek w Katalonii, a tu na stołach możnych porcelana i kryształowe karafki pestka, to faktycznie zaszalałaś... szczególnie a tymi kryształami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.11.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Ja nie wiem może mam skrzywienie po byłym zawodzie. Licentia poetica ma swoje prawa, ale bez przesady. Zaczęlam czytać drugi tom, kolejne 790 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 To podziwiam Czytam ,,cieniutkiego" Tyrmanda Warszawskiego - wściekam się na nieprzemyślane do końca wydanie (myślę, że i tak w bólach rodzone) za brak zdjęć opisywanych fragmentów miasta by nie trzeba było po necie biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 To nowa książka, tzn wydanie? Bo, że feliotony wcześniej nie wydawane, to wiem. W końcu to pisał przed 53 rokiem. Muszę kupić Mam w bibliotece kilka książek o starej Warszawie nieźle ilustrowanych, będzie do czego zaglądać bez netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2014 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 to takie wydanie - my głównie z bibliotek korzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Część Tyrmandów mamy – mieszączą się w naszym „ must have”. Też teraz korzystamy najwięcej z biblioteki w Górze. Nasze w końcu przeczytane i gdybyśmy chcieli kupować następne (oczywiście nie bankrutując), to nawet nie bardzo byłoby gdzie stawiać te nowe I tak od czasu do czsu szalejemy, ale w księgarniach z przecenami. Jest taka np. świetna na Nowym Świecie. Polecam Teraz i tak mamy poważny kłopot, co zrobić ze zwiesioną i leżącą na środku salonu biblioteką moich rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 ostatnio nie mam czasu na czytanie nad czym mocno boleje, moze w przerwie swiatecznej wroce do GOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Nie chcę nawet myśleć o książkach które mam przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 skad przywiezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2014 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 z mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 moja biblioteka jest uboga musze chyba troche ja uzupelnic o jakies ciekawe pozycje, przynajmniej dwie ksiazki na miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Teraz to mniejszy problem. Przed laty książki zdobywało się dokładnie tak samo jak inne dobra Stąd mam całe masy książek, których nie jestem w stanie się pozbyć. Serce boli. Zresztą nie tylko mnie sądząc po książkach wyłożony do sprzedaży za 1 albo 5 zł Tylko zebrać się muszę w sobie i zacząć robić przegląd co jeszcze chcę, a co oddać mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 jak masz cos do oddania - chetnie przyjmemoja wartosciowa biblioteka utonela w szambie niestety. kiedys pomiedzy przeprowadzkami dalam na przechowanie, powodz przyszla i wszystko poooszlooo. teraz to co mam to proby rekonstrukcji ale co to jest, kropla w morzu do tego co mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2014 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Ok, zrobię listę co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.11.2014 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Też mogę Mamy co nieco podwójnego. Nasze biblioteki powstawały przez ileś lat osobno. Właśnie wróciłam do domu jadąc z Zalesia z oszałamiającą prędkością 30-40 km/godz. w ciężkiej śnieżycy i ślizgając się na zakrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.11.2014 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Teraz wiem o czym mówisz - wczoraj w słoneczku skosiłam wszystkie trawniki, rano wyglądam przez okno a tu biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 U nas padał w nocy deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.11.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 U nas już tylko ślady po śniegu i breja na drodze. I mgła jak mleko. Tajemniczo Masz piękne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.11.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 u nas tez wczoraj deszczowo, od rana slonce ale zapowiadaja deszcze. sniegu sie chyba nie doczekam:rolleyes: Pesteczko bede zobowiazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.11.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Listę książek zrobię bliżej świąt, bo wtedy będziemy upychać te "nowe" nabytki na półkach. Miałam oddać do biblioteki, ale masz pierwszeństwo wyboru, TAR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts