DPS 24.04.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Mnie łatwo dogodzić.Ja zawsze chcę deszczu.No chyba, że padałoby tydzień bez przerwy.Ale u nas tak się nie zdarza, nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.04.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 I zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.04.2015 04:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Na koniec dnia zaczęłam darń zdzierać i poszerzam rabatę pod domem... nie miałam gdzie sasanek posadzić Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.04.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Witam się Gosiu u Ciebie i biegnę nadrabiać olbrzymie zaległości Jeszcze raz dziękuję za sadzonki. Wszystkie wyglądają na zadowolone i chyba sobie u mnie poradzą Marna ze mnie ogrodniczka, ale się staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.04.2015 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Miło widzieć Cię w moim wątku Skoro roślinki dobrze się czują to poradzić sobie muszą pozdrawiam serdecznie, a ogrodniczką z czasem zostaniesz.... jeśli będziesz chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.04.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Gosiek, nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2015 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Gosiek, nic nie widzę faktycznie zginęło - może to moje tachlowanie zdjęciami w albumach na picasie już się poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2015 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Za to dzisiaj jakoś sił i ochoty nabrałam. Pogoda w sam raz na roboty ziemne - nie za gorąco, prawie bez słońca, co jakiś czas kapuśniaczek (to tak by chwilę odpocząć). Nie mogę wyjść z podziwu, że udało mi się posadzić tyle krzewów jeśli wszystko będzie dobrze rosło, to za rok już prawie trawy nie będę miała do koszenia... na tym kawałku powywalało mi zdjęcia, wstawię więc jedno Edytowane 27 Maja 2015 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2015 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 zaczyna kwitnienie brunnera rojniki czekają na przeniesienie w nowe miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.04.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 no, Gosiu, zrobiłaś kawał roboty jak na niedzielę muszę się zapomóc brunnery bo bardzo mi się Twoja podoba, długo ona kwitnie? sasanki miałam 2 lata i wszystkie mi zginęły:( za to pęcherznic mam mnóstwo, nie dość że przyjmują się prawie wszystkie wetknięte patyki po cięciu to jeszcze same się rozsiewają na jednej czerwonej kiedyś wyrosła zielona gałązka i z niej mam już wyhodowane 4 spore krzaczki:yes: nie widziałam w sprzedaży zielonych, same żółte i czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.04.2015 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Amelio tylko ta morning frost ładnie się trzyma i kwitnie, mam jeszcze taką (nazwy nie pomnę) o dużych liściach białobrzegich ale ta bardzo słaba jest. Zato ułudka szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.04.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ja też dużo krzaczków zamierzam posadzić, żeby jak najmniej roboty z trawą było. U mojej mamy, jałowce które pokazałaś pięknie się rozrosły, dlatego widzę że wybrałaś dobre odległości między nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.04.2015 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 docelowo mogą rozrastać się do 4 m Gdy będą się zbyt panoszyć, można je przycinać Teraz myślę co posadzić między nimi zanim się rozrosną, tak by trawy nie kosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2015 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 08.05.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 w tym roku wyjątkowo pięknie wszystko kwitnie zima była łagodna, przymrozki wiosenne niewielkie i teraz możemy podziwiać takie cuda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2015 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 A myślałam, że to dlatego, że teraz dobrze podlewam kwitnące egzemplarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.05.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 podlewanie, dokarmianie jak najbardziej ale ubiegłoroczne pączki musiały przetrwać zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Gosia .. cudnie Przytulaski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.05.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 (edytowane) Gosiaczku, dawno mnie nie było na forum Co to jest z tą brunnerą? Widzę ją za każdym razem kiedy jestem w jakimś sklepie ogrodniczym, biorę do ręki i.... odstawiam... U Ciebie wygląda przecudnie, rośnie na słońcu, czy ma półcień? Lubisz ją? Polecasz? Niestety teraz ja nie widzę niektórych zdjęć i nie wiem jakie krzaczki nawsadzałaś, ale kocham krzewy, krzaczki i krzewinki, więc na pewno jest ślicznie. Amelia, pęcherznice są jeszcze przecież rude Odmiana Diabolo d'or. Przyrosty młode pomarańczowo-marchewkowe, potem rudzieją. To moja obecna faworytka. Dlaczego ja nie rozmnożyłam żadnej???? Dokupuję jak głupia. A patyki wtykasz do ukorzenienia o jakiej porze roku? Edytowane 26 Maja 2015 przez Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.05.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 ja patyki od pecherznic wkladam do ziemi wiosna po cieciu, ostatnio sporo ukorzenilam i oddalam sasiadce na zywoplot, diabolo, dart's goldy i jeszcze inne czerwonaki. widze ze calkiem fajnie jej rosna a nie dawalam zadnego ukorzeniacza, po prostu wetknelam do ziemi i podlewalam, tak samo zrobilam z tamaryszkiem z 1 kupionej sztuki mam obecnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts