Gosiek33 28.05.2015 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 chyba jakiegoś dzwonka kupiłam...jednego zobaczę jak urośnie może i na tamaryszka się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Pestka a to biale za tmaryszkiem to co to? glicynia, akacja czy moze cos innego - nie rozpoznaje ale fajowo wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.05.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 3 glicynie posadzone co metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.05.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 TAR, ciągle zapominam Wszystko od Ciebie rośnie świetnie. Tylko J. wykasował mi jedną monardę i się pokłóciliśmy. Chciał pomóc, ale on nie odróżnia co chwast Nie pokazuję, bo przesadzam, rozsadzam i w ogóle. Glicynie vel Wisterie polecam Poza pracąz trzymaniem jej w ryzach, naprwdę zero problemów. Na dodatek moje powtarzają kwitnienie pod koniec sierpnia, choć już nie tak mocno, ale paręnaście zwisów kwiatowych jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.05.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Zastanawiam się nad zakupem sadzonek traw ozdobnych tutaj http://www.gerbera.com.pl/Są różne ograniczenia, ale może to dobry pomysł. Potrzebuję dużo niskich traw. Co sądzicie Dziewczyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.05.2015 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 fajne ceny ale to trzeba kupić 84 sztuki jednej odmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.05.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Albo 28 trochę drożej ale większe. Ja muszę tego posadzić dużo i dlatego się zastanawiam. One są malutkie i pewnie ze 2 sezony trzeba o nie szczególnie dbać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.05.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Pestka, jakiej odmiany jest Twój śliczny tamaryszek? Bo ja kupiłam po prostu jako tamaryszek i dopiero potem doczytałam, że są różne. Mój zakwitł jakieś dwa tygodnie temu, może krócej, więc obstawiam, że to francuski, ale nie jestem pewna. Teraz jakiś taki blady się zrobił, nie jest tak intensywnie różowy jak na początku kwitnienia, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.05.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 (edytowane) Jagna, mam ten sam problem – nie wiem czy on jest drobnokwiatowy czy francuski. Zwyczajnie nie wpadłam na to, żeby zapisać Kwitnie od tygodnia, ale jeszcze nie zmienia koloru. http://www.zszp.pl/?id=203<r=&adv=0&rodd=&grp=1&sco=tamarix&lang=1 Może doczytasz się coś ciekawego i odkryjesz, który to ten Twój Edytowane 29 Maja 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.05.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Jagna, mam ten sam problem – nie wiem czy on jest drobnokwiatowy czy francuski. Zwyczajnie nie wpadłam na to, żeby zapisać Kwitnie od tygodnia, ale jeszcze nie zmienia koloru. http://www.zszp.pl/?id=203<r=&adv=0&rodd=&grp=1&sco=tamarix&lang=1 Może doczytasz się coś ciekawego i odkryjesz, który to ten Twój Czytałam to dzisięć razy i dalej nie wiem. Pędy ma ciemne w obu przypadkach, więc pozostaje czekać i zobaczyć jak długo będzie kwitł, bo francuski, z tego co piszą może powtórzyć kwitnienie. I dlatego mam ogromną nadzieję, że to francuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.06.2015 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 kopiuję od pestki przepis na pozbycie się mrówek #1701 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.06.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Chciałem tylko dodać,że z tym wrotyczem to coś nieprawda albo moje mrówki bardziej zdeterminowane jakieś (w sumie... fakt, leśne mrówy, byle co ich nie rusza), bo spokojnie sobie urzędują między wrotyczami, nic im on nie przeszkadza. Natomiast jesli ktoś lubi zajęcia ogrodowe, pielenie chwastów i ogólnie stałe zajęcia w ogródku przez cały sezon - o, wtedy wrotycza mogę polecić serdecznie. Dzień za późno ten post piszę, bo zaledwie wczoraj wywiozłem "na kompost" pełną taczkę tego cholerstwa, ale najdalej za miesiąc będzie możliwa kolejna dostawa, więc jeśli ktoś chce - słać wiadomości na priv, wyślę w dowolnej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.06.2015 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 jaki ładny ten wrotycz ale nie chce, za plotem łąka i toto tam tez rosnie, poza tym kolorystycznie mi nie pasuje do koncepcji:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2015 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 wrotycz już kwitnie? u mnie pełno nawłoci Za to dziś nakupiłam iglaków TAR pozazdrościłam Ci abies acroconka kupiłam takiego z szyszką na czubku na liście też białobok jodła balsamiczna nana jodła koreańska Brillant (to takie maleństwo) choina kanadyjska Jeddeloh i choina kanadyjska świerk pospolity 'Nidiformis' resztę sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 balsamiczna bym sobie odpuscila, okropnie przemarzaja, stracilam w sumie 4, nidiformis jest ladny choc barryi bardziej jakos mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2015 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Noż kurcze, nie było informacji ale co ma być to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 acroconek calkiem ladny i zgrabny, jodla gorska tez niczego sobie, tez mam jest bardzo ladna i nie przemarzla, balsamika i brillant sa piekne ale przy bezsnieznej, mroznej i wietrznej zimie warto je okryc. i pilnuj acrocona przed przedziorami, mojego jednego ledwo odratowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.06.2015 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 A iglaki powinny być mniej problemowe Jak wygląda przędziorek na iglaku, jak go zobaczyć... z lupką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.06.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 prosta metoda, podsun biala kartke papieru, postukaj w pieniek iglaka i zobacz co spadnie, czarne szybkie kropeczki to przedziory albo jak juz zeruja to widac po iglach, stopniowe usychanie, głownie od srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts