Arctica 11.06.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Aaaaa... to moje też są bródkowe:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.06.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 podaje dalej linka do świetnych, prostych i tanich poidełek dla ptaków https://zojalitwin.wordpress.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 u siebie mam porozstawiane rozne podstawki, gliniane wazoniki, ktore sie kurzyly w garazu i miseczke w karmniku, ptaki maja co pic. poza tym 2 sasiadów kawalek dalej maja sadzawki i oczka wodne a jeszcze kawalek jest stawek / glinianka. ale z obserwacji widze, ze po zimowym dokarmianiu, ptakow w ogrodzie jest znacznie wiecej a robali jakby mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.06.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Bródkowy inaczej nazywa się kosaciec .. Mam chyba z 7 kolorów... bardzo je lubię... choć część już przekwitła... i będę miała kolejne dwa - biały i czarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 no i jasne to tez mam brodkowe, obecnie w 4 kolorach w tym 3 sa od ciebie :hug:te zolte sa po prostu obledne, nie jakies bladziochy żółte tylko słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2015 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 bródkowe mam dwa a ten link mnie natchnął i postawiłam wodę w dużej kamionkowej podstawce pod donice.... ciekawe kiedy ptaki się zorientują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.06.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 U mnie porozstawianie naczynia z wodą w kilku miejscach. Przyłapałam w jednym jak się kąpała sójka Więc pewnie korzystają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2015 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 hortensje się szykują wczesna anabelka i taka późniejsza w końcu kwitnienia żylistka się doczekałam nowy dereń kousa czeka na swoją kolej w końcu i ten perukowiec odżył po przesadzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2015 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 pęcherznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2015 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 doczekałam też kwitnienia ostróżki a pąki białe były i bałam się, że coś się jej pomieszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 sliczna ostrozka, moje tez kwitna powoli, Green Twist wstawilam w galerii, kwitna neonowki a za chwile rozowosci i fiolety zaczna, niestety ostrozka (jedna z moich ladniejszych) Blue Sky tricolor zanikła, chyba cos ja wszamało. i zanikła tez jedna różowość pudrowa - cholerne robale:mad: za to w calej krasie kwitna gozdziki, dzwonki i zurawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2015 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Nie mam powiadomień Zaglądam, ale jak nie ma komentarzy to albumu nie oglądam a tam kod razu po oczach bije co ta za odmiana ? - toż to prawdziwy neon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2015 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 ...niestety ostrozka (jedna z moich ladniejszych) Blue Sky tricolor zanikła, chyba cos ja wszamało. i zanikła tez jedna różowość pudrowa - cholerne robale:mad: za to w calej krasie kwitna gozdziki, dzwonki i zurawki nie mogę wygooglać tej Sky Blue,,, a ogólnie gdzie kupujesz te cuda? U mnie trzeba ciągle zaglądać do ogrodniczego a i tak często nie wiadomo jaką odmianę się kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2015 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 taka niezwykle mi się podoba ale kupić trzeba kilka roślin by opłacało się ponosić koszty przesyłki czy ten sklep jest wart polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2015 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Już doczytałam - nie prowadzą sprzedaży detalicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 swoje byliny w tym ostrozki kupuje tu: http://www.bylinyolsztyn.pl/oni rowniez nie prowadza sprzedazy wysylkowej, za to w okesie wiosenno-letnio-jesiennym bywaja na wszystkich targach i imprezach plenerowych w okolicy, zamawiam u nich przez maila i umawiamy sie na dostawe na targach. i zawsze prosze by jakies fajne ciewawostki mi przywiezli, zarowno ta blue sky jak i crystal delight sa od nich, tej ble sky nie znajdziesz na necie tak latwo, to rzadkosc, moaj mama tez ja ode mnie dostala i rosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 (edytowane) wyglada tak (zdjecie zapozyczone z netu), w domu mam fotke z kwitnienia w ub. sezoniechociaz tu nazwana jest blueberry pie ale to dokladnie ta: http://a400.idata.over-blog.com/3/84/16/03/Vivaces/Delphinium/Delphinium-Highlander-Blueberry-Pie-2.jpg http://a405.idata.over-blog.com/3/84/16/03/Vivaces/Delphinium/Delphinium-Highlander-Blueberry-Pie.jpg Edytowane 23 Czerwca 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.06.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 no to se Gosiu sama ze sobą pogadałaś Twoje hortensje już strasznie wielkie:o moje połowe niższe, gdzie im jeszcze do kiwtnienia ale one młode są ... za to żylistek regularnie mi podmarza:( żyje więc wyrzucić szkoda ale taka nędzna jedna gałązka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 (edytowane) moje horty juz tez powoli zaczynaja kwitnienie zwlaszcza biala anabelka i rozowa invincibelka Edytowane 23 Czerwca 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 (edytowane) teraz ja se pogadam Gosia tu masz te ostrozki (ale za firme nie recze, bo zwyczajnie jej nie znam) chcialabym dokupic sobie LA BOHEME i jeszcze sweet sensation i moonlight - wszystkie sliczne http://www.sklep.bylinowyraj.pl/rozwin/ostrozka_-_dephinium Edytowane 23 Czerwca 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts