Gosiek33 21.08.2015 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 podaje dalej linka do świetnych, prostych i tanich poidełek dla ptaków https://zojalitwin.wordpress.com/ w temacie poidełek ostrzegam - mam dużą glinianą podstawkę o niskich, prostych brzegach, stała z wodą dla ptaków, choć poił się w niej głównie mój pies. Najpierw raz, po kilku dniach drugi raz znalazłam w poidełku kilka, kilkanaście utopionych pszczół Poidełko zlikwidowałam, a na jakimś forum pszczelarskim doczytałam, że obciążone pyłkiem pszczoły topią się we wszelkiego rodzaju stawach, oczkach wodnych. To pszczelarz powinien zadbać o odpowiednie pojenie swoich podopiecznych - woda z ziołami w wiadrze z rozsypaną na powierzchni słomą - przynajmniej tak to zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.08.2015 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Melduję, że jestem po operacji i wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 super teraz niech sie dobrze goi. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 w temacie poidełek ostrzegam - mam dużą glinianą podstawkę o niskich, prostych brzegach, stała z wodą dla ptaków, choć poił się w niej głównie mój pies. Najpierw raz, po kilku dniach drugi raz znalazłam w poidełku kilka, kilkanaście utopionych pszczół Poidełko zlikwidowałam, a na jakimś forum pszczelarskim doczytałam, że obciążone pyłkiem pszczoły topią się we wszelkiego rodzaju stawach, oczkach wodnych. To pszczelarz powinien zadbać o odpowiednie pojenie swoich podopiecznych - woda z ziołami w wiadrze z rozsypaną na powierzchni słomą - przynajmniej tak to zrozumiałam ja wystawiam kilka podstawek do kwiatow, sa na tyle plytkie, ze pszczoly sie nie topia a na tyle glebokie, ze ptak sie napije i czasem wykapie niestety bialasy rowniez z tego pija jak im sie nie chce do michy pobiec w trakcie zabawy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 21.08.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Melduję, że jestem po operacji i wszystko jest ok super!!! teraz będziesz wszechwidząca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.08.2015 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 TAR to moje to też podstawka... tylko duża Amelio na razie półwidząca, jak już kiedyś będę wszewidząca .... to do lustra nie podejdę za to potrzebuję nowy aparat foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2015 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 To mogę przestać trzymać kciuki Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.08.2015 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 puszczaj, puszczaj spać nie możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Odpoczywałam po marszach w upale po Barcelonie. Chyba ciągle jednak tam byłam i stąd to niespanie 4,5 dnia wspaniałe, ale nogi od stawów biodrowych po końce palców wykończyłam. Dopiero dziś mi odpuściło, a i to stara kontuzja Achillesa ciągle pobolewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.08.2015 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Za to wrażenia niezapomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Świetne miejsce, ale następnym razem pojadę (jeśli pojadę) we wrześniu. Są wtedy różne fiesty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.09.2015 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Gosiek, wszystko w porządku u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.09.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ja to az boje sie pytac. Na picasie tez jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.09.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 No, właśnie. Gosiek blisko mnie mieszka, ale nie wiem dokładnie gdzie. Kartkę w furtce bym zostawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.09.2015 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Dzięki za zainteresowanie Ja jestem, tylko komputery - trzy - cholery nie chcą współpracować ze mną a ściślej mówiąc z netem kuchnia się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.09.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 kuchnia się robi Ale fajnie czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.09.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Dobrze, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.09.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 ufff, to dobrze, no to widzimy sie na zlocie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.09.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ja się jeszcze nie zarejestrowałam. Będziecie obie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.09.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 ja bede, Gosia tez planuje. to Pestka na co czekasz ????? natentychmiast do rejestracji marsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts