Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

VTS, jako tło dla rabatowych mam róże pomarszczone i tam zostawiam owoce. U mnie ptaki mają też owoce ognika, trochę jabłuszek i w tym roku nie zbieram aronii.

Róże rabatowe to mój tegoroczny nabytek. One nie zawiązują owoców i kwitną nieprzerwanie. Większość sama się oczyszcza, a na pozostałych obcinam, albo powinnam obcinać przekwitłe kwiatostany. W tym roku bardziej zależało mi, żeby dobrze się ukorzeniły.

Gosiek,

kuchnia wyszła SUPER :yes::yes::yes::D:D:D

Te białe szafki prezentują się bardzo ciekawie. Może zrobisz zbliżenie ?

SZKODA, ŻE TAK SIĘ TRAFIŁO Z BATERIĄ, ALE LEPIEJ WYMIENIĆ BATERIĘ, NIŻ INNY SPRZĘT.

Czy masz w kuchni miejsce do jedzenia? Z tego co widać to chyba nie, ale może nie widać wszystkiego ?

Czy powiesisz coś w oknach ? Pytam, bo ciągle drążę ten temat, a szczególnie w kuchni staje się dla mnie uciążliwy :(

To jest problem, a człowiek cieszy się, że ma taką długą gwarancję :(

właśnie

Gosiek,

kuchnia wyszła SUPER :yes::yes::yes::D:D:D

Te białe szafki prezentują się bardzo ciekawie. Może zrobisz zbliżenie ?

SZKODA, ŻE TAK SIĘ TRAFIŁO Z BATERIĄ, ALE LEPIEJ WYMIENIĆ BATERIĘ, NIŻ INNY SPRZĘT.

Czy masz w kuchni miejsce do jedzenia? Z tego co widać to chyba nie, ale może nie widać wszystkiego ?

Czy powiesisz coś w oknach ? Pytam, bo ciągle drążę ten temat, a szczególnie w kuchni staje się dla mnie uciążliwy :(

zbliżenia na razie nie zrobię, bo nie mam czym :( miejsca do jedzenie też nie mam ale tuż obok mam wielki stół w jadalni więc raczej i tak bym nie korzystała z dodatkowego stołu

Zasłon nie mam i w kuchni mieć nie będę, bo tuż za oknem rośnie srebrny świerk i prawie włazie w światło okna. Za to nie mam i nie mogę się zdecydować na górne oświetlenie - kupiłam już z dziesięć różnego rodzaju lamp - przymierzam, a potem okazuje się, że nie pasuje :lol2: Cholibka dobrze, że jest taka opcja zwrotu towaru do sklepu :oops: Mam nadzieję, że kiedyś w końcu mi się uda

Piękna zabudowa kuchni i taka funkcjonalna, przemyślana, dużo szafek wszystko pomieścisz, wyeksponujesz, jaka to wygoda i radocha pracować w niej, gratuluję dobrego gustu:)

dzięki VTS

:welcome: wrocilam z urlopu a tu takie zmiany, fajnie wyszlo :) Meble gdzie zamawiane? I czy moge poznac (moze byc na privka) przyblizony koszt realizacji?

Wypoczęłaś :cool:

Mam nadzieję, że wpadniesz na małe macanko :yes:

Chodzi ci o światło centralne? Faktycznie problem. Chyba postawiłabym na płaski plafon najlepiej kwadrat lub prostokąt – matowe szkło w drewnianej (jak blat) oprawie. Byłoby przynajmniej neutralnie.

na macanko to ja zawsze chetnie ten tego tam :lol2: jakos to zgramy pewnikiem. Bylo zarabiscie, jestesmy zadowoleni, przytylam ze 20 kilo ale warto, jedzenie bylo przepyszne i te swieze owoce morza mhhhmmm pycha :)

20150916_123159.jpg

20150917_170819.jpg

no i Bialaski w (moim zdaniem) najlepszej ristorante na jaka trafilismy w Wenecji (tak na szybko, musze ogarnac fotki :) )

20150910_191034.jpg

Edytowane przez TAR

uwielbiam owoce morza a Wenecja, fakt zarabista, bylam rok temu przez chwile a w tym prawie 4 dni i nadal bym chciala wrocic, fajne miejsce. mozna ja albo pokochac (jak my) albo od razu znielubic. wiem, ze jest to miejsce, do ktorego na pewno bede chciala wrocic, bialym grzdylom chyba tez sie podobalo, znalazly nowych wielbicieli:lol2: Edytowane przez TAR

pestka o plafonie wiemy z córką obie ale obie mamy do plafonów awersję - w mieszkaniu miałyśmy je we wszystkich pomieszczeniach. Na dodatek nie wiem czemu ale dają mało światła

TAR mam nadzieję, że i ja kiedyś tam pojadę - choć te liszajowate starocie i fiołkami nie pachnące kanały ;) ale jedzenia samych krewetek bym nie zniosła. Mam nadzieje, że i inne specjały są dostępne.

Białaski to zsocjalizowane okazy spokoju, żeby tak grzecznie leżeć na fotelu - no, no :lol:

bobiczek, jak TARci nie podziabały to znaczy, że niegroźne ;)