VTS 10.09.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 pestko, czy ścinasz przekwitłe kwiatostany róż aby powtórzyły kwitnienie, czy masz takie egzemplarze którym zostawiasz owoce? jak to robisz przy takiej ilości krzaków. Ja wycinam wszystko i kwitną powtórnie ale mam wyrzuty sumienia że ptakom nic nie zostawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.09.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 VTS, jako tło dla rabatowych mam róże pomarszczone i tam zostawiam owoce. U mnie ptaki mają też owoce ognika, trochę jabłuszek i w tym roku nie zbieram aronii. Róże rabatowe to mój tegoroczny nabytek. One nie zawiązują owoców i kwitną nieprzerwanie. Większość sama się oczyszcza, a na pozostałych obcinam, albo powinnam obcinać przekwitłe kwiatostany. W tym roku bardziej zależało mi, żeby dobrze się ukorzeniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.09.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 możecie kuchnię pomacać po pierwszym dniu montażu Gosiu możesz zrobić wyraźniejsze zdjęcia? wyglada super, elegancko:rolleyes: sama teraz bym chyba zrobiła białą z drewnianymi blatami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2015 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 kolejne foty kuchni i choć już glazura pod szafkami położona (jeszcze nie zafugowana) to nie mam czym teraz zdjęć zrobić ale na razie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2015 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 bateria kuchenna z Ikei nie dość, że kapinkę za wysoka to wysuwana część wylewki bez przerwy wypada i wisi - ma to dobrą stronę bo mniej chlapie woda ale ogólnie jest do bani, muszę to raczej zareklamować i wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.09.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Pięknie , ale to już mówiłąm. Na baterię masz ileś tam lat gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2015 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 10 lat gwarancji, ale co mi z tego gdy muszę ją rozmontować, być bez wody w kuchni i ponosić koszty rozmontowania i zamontowania ponownego, muszę się dowiedzieć czy Ikea ma w takim wypadku serwis:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.09.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 To jest problem, a człowiek cieszy się, że ma taką długą gwarancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.09.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Gosiek, kuchnia wyszła SUPER :yes::D:D Te białe szafki prezentują się bardzo ciekawie. Może zrobisz zbliżenie ? SZKODA, ŻE TAK SIĘ TRAFIŁO Z BATERIĄ, ALE LEPIEJ WYMIENIĆ BATERIĘ, NIŻ INNY SPRZĘT. Czy masz w kuchni miejsce do jedzenia? Z tego co widać to chyba nie, ale może nie widać wszystkiego ? Czy powiesisz coś w oknach ? Pytam, bo ciągle drążę ten temat, a szczególnie w kuchni staje się dla mnie uciążliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 20.09.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Piękna zabudowa kuchni i taka funkcjonalna, przemyślana, dużo szafek wszystko pomieścisz, wyeksponujesz, jaka to wygoda i radocha pracować w niej, gratuluję dobrego gustu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2015 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 wrocilam z urlopu a tu takie zmiany, fajnie wyszlo Meble gdzie zamawiane? I czy moge poznac (moze byc na privka) przyblizony koszt realizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.09.2015 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 To jest problem, a człowiek cieszy się, że ma taką długą gwarancję właśnie Gosiek, kuchnia wyszła SUPER :yes::D:D Te białe szafki prezentują się bardzo ciekawie. Może zrobisz zbliżenie ? SZKODA, ŻE TAK SIĘ TRAFIŁO Z BATERIĄ, ALE LEPIEJ WYMIENIĆ BATERIĘ, NIŻ INNY SPRZĘT. Czy masz w kuchni miejsce do jedzenia? Z tego co widać to chyba nie, ale może nie widać wszystkiego ? Czy powiesisz coś w oknach ? Pytam, bo ciągle drążę ten temat, a szczególnie w kuchni staje się dla mnie uciążliwy zbliżenia na razie nie zrobię, bo nie mam czym miejsca do jedzenie też nie mam ale tuż obok mam wielki stół w jadalni więc raczej i tak bym nie korzystała z dodatkowego stołu Zasłon nie mam i w kuchni mieć nie będę, bo tuż za oknem rośnie srebrny świerk i prawie włazie w światło okna. Za to nie mam i nie mogę się zdecydować na górne oświetlenie - kupiłam już z dziesięć różnego rodzaju lamp - przymierzam, a potem okazuje się, że nie pasuje Cholibka dobrze, że jest taka opcja zwrotu towaru do sklepu Mam nadzieję, że kiedyś w końcu mi się uda Piękna zabudowa kuchni i taka funkcjonalna, przemyślana, dużo szafek wszystko pomieścisz, wyeksponujesz, jaka to wygoda i radocha pracować w niej, gratuluję dobrego gustu:) dzięki VTS wrocilam z urlopu a tu takie zmiany, fajnie wyszlo Meble gdzie zamawiane? I czy moge poznac (moze byc na privka) przyblizony koszt realizacji? Wypoczęłaś Mam nadzieję, że wpadniesz na małe macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.09.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Chodzi ci o światło centralne? Faktycznie problem. Chyba postawiłabym na płaski plafon najlepiej kwadrat lub prostokąt – matowe szkło w drewnianej (jak blat) oprawie. Byłoby przynajmniej neutralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 (edytowane) na macanko to ja zawsze chetnie ten tego tam jakos to zgramy pewnikiem. Bylo zarabiscie, jestesmy zadowoleni, przytylam ze 20 kilo ale warto, jedzenie bylo przepyszne i te swieze owoce morza mhhhmmm pycha no i Bialaski w (moim zdaniem) najlepszej ristorante na jaka trafilismy w Wenecji (tak na szybko, musze ogarnac fotki ) Edytowane 20 Września 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.09.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 TAR, ty widzę jak ja kochasz krewetki and company A Wenecja niezwykła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 (edytowane) uwielbiam owoce morza a Wenecja, fakt zarabista, bylam rok temu przez chwile a w tym prawie 4 dni i nadal bym chciala wrocic, fajne miejsce. mozna ja albo pokochac (jak my) albo od razu znielubic. wiem, ze jest to miejsce, do ktorego na pewno bede chciala wrocic, bialym grzdylom chyba tez sie podobalo, znalazly nowych wielbicieli:lol2: Edytowane 20 Września 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.09.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Pokochać i już. Też bym chciała wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 a to mnie rozwalilo rok temu i teraz tez: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.09.2015 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 i komary - bydlaki takie jak nigdzie! A jak gryzą!!! I jakie bąble po nich!!!!! Nie ma jak Venecja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2015 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 pestka o plafonie wiemy z córką obie ale obie mamy do plafonów awersję - w mieszkaniu miałyśmy je we wszystkich pomieszczeniach. Na dodatek nie wiem czemu ale dają mało światła TAR mam nadzieję, że i ja kiedyś tam pojadę - choć te liszajowate starocie i fiołkami nie pachnące kanały ale jedzenia samych krewetek bym nie zniosła. Mam nadzieje, że i inne specjały są dostępne. Białaski to zsocjalizowane okazy spokoju, żeby tak grzecznie leżeć na fotelu - no, no bobiczek, jak TARci nie podziabały to znaczy, że niegroźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts