pestka56 24.09.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Jak zaznaczysz w tej krateczce po prawej przy każdej wiadomości, na liści całości, to na dole masz możliwość wywalenia tylko tych zaznaczonych. Poza tym możesz całą kolekcję zapisać do Worda, a potem usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.09.2015 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 teraz za późno a zresztą próbowałam tymi krateczkami ale pytało czy usunąć wszystko, oparę razy to testowałam i nic mi się nie udawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.09.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 teraz za późno a zresztą próbowałam tymi krateczkami ale pytało czy usunąć wszystko, oparę razy to testowałam i nic mi się nie udawało A kran naprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.09.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Gosia ale sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Zrobię Ci lekcję ze zrzutów ekranowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 25.09.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Prawdziwa gratka czeka na miłośników astronomii 28 września, gdy nałoży się na siebie kilka ciekawych zjawisk. W nocy z 27 na 28 września nastąpi wyjątkowa pełnia. Księżyc będzie wtedy w tzw. perygeum, czyli w najmniejszej odległości od Ziemi. Dzięki temu tarcza obserwowana z Ziemi będzie wydawać się znacznie większa i jaśniejsza niż zazwyczaj. To zjawisko popularnie określane jest Superksiężycem. Ostatnio mieliśmy z nim do czynienia niedawno, bo pod koniec sierpnia. Teraz jednak widok będzie jeszcze bardziej niesamowity. Nastąpi bowiem zaćmienie Księżyca, polegające na wejściu Księżyca w cień Ziemi.To spowoduje, że jego tarcza przyjmie czerwonawy kolor. Warunki do obserwacji w Polsce mają być sprzyjające. Godziny, w których nastąpi zaćmienie, mogą stanowić pewne wyzwanie, ponieważ zacznie się ono około godziny 3.00 nad ranem, a zakończy po 5.00. Maksimum przysłonięcia tarczy Księżyca przypadnie na 4.47. Warto jednak nastawić budzik, by zobaczyć ten widok. Ostatni raz takie zjawisko można było zobaczyć w Polsce 33 lata temu, a na kolejny raz trzeba będzie poczekać 18 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.09.2015 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Gosia ale sie ciesze ja też uskubać Ci coś? Zrobię Ci lekcję ze zrzutów ekranowych przydadzą się na zaś, bardzo proszę Pestka szukam nawozu, a ściślej całej linii produktów bio, które polecałaś do ogrodu i do domu - nie mogę tego odnaleźć Prawdziwa gratka czeka na miłośników astronomii 28 września, gdy nałoży się na siebie kilka ciekawych zjawisk. W nocy z 27 na 28 września nastąpi wyjątkowa pełnia. Księżyc będzie wtedy w tzw. perygeum, czyli w najmniejszej odległości od Ziemi. Dzięki temu tarcza obserwowana z Ziemi będzie wydawać się znacznie większa i jaśniejsza niż zazwyczaj. To zjawisko popularnie określane jest Superksiężycem. Ostatnio mieliśmy z nim do czynienia niedawno, bo pod koniec sierpnia. Teraz jednak widok będzie jeszcze bardziej niesamowity. Nastąpi bowiem zaćmienie Księżyca, polegające na wejściu Księżyca w cień Ziemi. To spowoduje, że jego tarcza przyjmie czerwonawy kolor. Warunki do obserwacji w Polsce mają być sprzyjające. Godziny, w których nastąpi zaćmienie, mogą stanowić pewne wyzwanie, ponieważ zacznie się ono około godziny 3.00 nad ranem, a zakończy po 5.00. Maksimum przysłonięcia tarczy Księżyca przypadnie na 4.47. Warto jednak nastawić budzik, by zobaczyć ten widok. Ostatni raz takie zjawisko można było zobaczyć w Polsce 33 lata temu, a na kolejny raz trzeba będzie poczekać 18 lat. Amelio wygląda na to, że nie zobaczymy zjawiska, bo ma padać w sobotę i niedzielę. Dziś w nocy u mnie ładnie popadało więc szansa na czyste niebo raczej nikła, dziś pochmurno Jak mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.09.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Gosienko nie trzeba. Ważne że bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 (edytowane) Mówisz i masz Najbliższy dystrybutor jest pod Warką. Nawet go znam, bardzo sympatyczny. Mazowieckie Regionalne Centrum Mikroorganizmów PROBIO EMY Zbigniew Chajęcki Magierowa Wola 49, 05-660 Warka tel.kom.: 505 739 068 e-mail: [email protected] A tu masz stronę ze wszystkim http://www.probiotics.pl/probio-emy/dla-gleby-i-roslin.html Eh, Amelia u nas też pada i pochmurno Edytowane 25 Września 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Lekcja Wchodzisz na „Skrzynkę odbiorczą”, albo w „Wysłane”, czy gdzie tam potrzebujesz zrobisz czystkę. Po prawej obok każdej wiadomości jest mały kwadracik. Zaznaczasz wiadomości. Kwadraciki zaświecą się na niebiesko. Na dole pod wiadomościami jest „Wybrane wiadomości” – klikasz lewym klawiszem myszy. Wyświetla się okienko z opcjami. Zaznaczasz opcję, a potem akceptujesz przez kliknięcie „Dalej”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.09.2015 04:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 to chyba to, ze nie wpadłam na lewy przycisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.09.2015 04:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 zadziałało - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.09.2015 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 To mało wykorzystywany przycisk Pada u Ciebie? Czekają u mnie byliny i cebulki w dużej ilości, i 6 winorośli na posadzenie. Przydałoby by się trochę pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.09.2015 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 padało w nocy, teraz jest mokro Jedziesz na zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.09.2015 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Zaczęło równo lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.09.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Leje jak z cebra ;( choć z jednej strony się cieszę, bo sprawdzam naprawę dachu. Nie masz pojęcia jak to cudownie, gdy wreszcie nie cieknie, nie leje się Na zlot nie jadę. Wynikły mi dziś 2 ważne spotkania od 16 w górę. Na jednym muszę być odstawiona na maxa, więc za nic się nie wyrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.09.2015 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Jeszcze raz żałuję. Było bardzo sympatycznie.... i dobry catering Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Fajnie było ale się skończyło. Wracamy do domu. Gosia było nam bardzo Milo Cię poznać. Teraz do następnego spotkania. I to prawda catering był całkiem niezły ale to nic w porównaniu z towarzystwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2015 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 To było najważniejsze poznać Was w realu - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Mam nadzieję że zbytnio nie rozczarowalismy szkoda że Pestki nie było. Ale może następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts