pestka56 30.09.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Amelia, z Dobiesza, od bramy Winnego Garażu, jest 4,5 km pod mój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.09.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Gosiek - spóźniona wizyta po Zlocie. Wpadłam Ci powiedzieć, że naprawdę bardzo się cieszę z tego spotkania i mam nadzieję, że następnym razem dłużej pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.10.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Amelia, z Dobiesza, od bramy Winnego Garażu, jest 4,5 km pod mój dom teraz mi to mówisz;) do Winego Garażu nie dojeżdżałam, nawet nie wiedziałam że jest coś takiego:o jadąc od Grójeckiej skręcałam w Ogrodową w stronę " Wioski Pod Kogutem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Do mnie się skręca znacznie przed skrętem do „koguta” Czyli jechałaś przez moją wiochę, tyle, że my schowani pod lasem i trochę trzeba zboczyć. A Winny Garaż polecam wszystkim mieszkającym w pobliżu Piaseczna i tym przejeżdżającym także. Restauracyjka i sklep bardzo fajne. Wina super i nie drogo, zarówno na miejscu jak na wynos. Przede wszystkim niemieckie, ale są także..... polskie Właściciel bardzo miły, są też plączące się pod nogami psy i koty. A... i parking jest, choć miejsce tuż przy drodze. Mają stronkę, więc można sprawdzić i zrobić rezerwację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.10.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Gosiek co za piękna kuchnia , taka elegancka i subtelna zarazem, śliczna . Moje gratulacje aż chce się patrzeć i patrzeć No i masz obudowany okap tak jak mi się podoba ... przepięknie , poczekam na jeszcze więcej zdjęć . Kranem się nie przejmuj , oddasz i po sprawie , ja swój chociaż kocham za wygląd to najchętniej bym już go wywaliła bo przy swojej wysokości zdążył nam się połamać na gwińcie . A co masz na podłodze , możesz dać zbliżenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Gosiu, zrobiłam foty płotu, chcesz zobaczyć jak wyglądają te "zonki", które mogą się wydarzyć?? Choć wierzę, że da się ich uniknąć jeśli tylko wykonawca się przyłoży do roboty. PS nadal nie cierpię betonowych płotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.10.2015 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Moje komputery doprowadzą mnie do szału jak komp działa to nie mam netu walczę dzielnie, może jakiś skutek będzie Kubelku zrobię zdjęcia, obiecuję Malka kocham Cię, myślę, że wyleczyłaś mnie z betonowego płotu samą opowieścią ale zdjęciami nie pogardzę, umocnię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.10.2015 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 na dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 no piekne te marcinki, w weekend zrobie swoje, prawdopodobnie po raz ostatni. Gosiaczku czy moge je dla dobra ogolu wkleic tu? swoj dziennik zaloze ale najpierw musze lokal znalezc. jestem na skraju zalamania nerwowego, musze isc do lekarza po jakies silniejsze prochy. nie sadzilam ze tak trudno w 3-city znalezc porzadne nieumeblowane duze mieszkanie na parterze lub 1 pietrze w okolicach obwodnicy. z najmu domu zrezygnowalam - ceny zabijaja, mysle o dodatkowym wynajmie boksu lub moze szef sie zlituje i mi "wypozyczy" z 16 m2 na hali, bede mu w podziece ciasteczka piec w tej chwili to juz smiech przez łzy niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.10.2015 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Wstawiaj koniecznie, niech i tu zrobi się kwiatowo To minie, nie wiadomo jak ale zdobędziesz lokum ... na chwilę, a latem zamieszkasz już na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Wstawię szybciutko te koszmarki, a potem zasypcie je pięknymi kwiatami Płot sąsiada z prawej ma nie więcej niż 5 lat Płot sąsiada z lewej ten jest starszy, myślę,że około 10 lat temu go stawiali Oba koszmarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 noo i chyba sie pogorszylo od osatniej naszej wizytyone sa zle zamontowane, bo widzialam wiele takich plotow i jakos prosto stoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Na szczęście moje krzaki rosną i mam nadzieje niebawem już ich w ogóle nie oglądać. Nie wiem dlaczego ludzie robią sobie takie kuku, stawiając coś takiego na swoich działkach. Ja generalnie płotów nie lubię, a tych betonowych prefabrykatów pasjami nie cierpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 no, te betonowe sa wyjatkowo ohydne co innego te z betonku architektonicznego np. xcela ale jedno przesło kosztuje 2,5 k :bash:zabili mnie cena kiedy wyslalam zapytanie. zdecydowalismy sie na inny plot u miejscowej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Ja mam wycenione to , piękna 5 cyfrowa liczba, bez bramy i furtki. Dlatego wciąż mam siatkę od frontu czekam na te miliony wygrane w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 no patrz pani ja tez mam wycenione to samo - horizon wood tylko u mnie szerokosc dzialki chyba wieksza, cena zahacza o 6 cyfrowa:sick: z furtka brama i smietnikiem milonami musimy sie podzielic, tez niecierpliwie czekam na te upadłą "szostke" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Do mnie trochę nie przemówiły te aluminiowe panele, wolałabym drewno (nie lubię jak coś udaje coś czym nie jest). I takie będzie, beton i drewno...będzie Gosiu, wyrzuć nas, bo Ci tu bajzel robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.10.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Pięknie Dziewczyny Oczywiście nie te betony Betonów nie lubię i za siatkami nie przepadam. Drewno, albo żywopłot naturalny to jest to Marcinki są super, ale Gosiu jakiej one są wysokości? Bo ja mam astry nowobelgijskie i sięgają mi nieco ponad kolana. To jest wysokość dla mnie akceptowalna, więc jeśli Twoje Marcinki też takie niewysokie, to poproszę o nazwę TAR, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Do mnie trochę nie przemówiły te aluminiowe panele, wolałabym drewno (nie lubię jak coś udaje coś czym nie jest). I takie będzie, beton i drewno...będzie Gosiu, wyrzuć nas, bo Ci tu bajzel robimy a u mnie chyba beda lamele grafitowe ala zaluzja + brama + furta systemowa i murki murowane z gotowca gładkiego. znalazłam firme ktora zrobi mi calosc ogrodzenia z przodu + boczki systemówka i ogrodzenie boczne siatka za ok. 35 tys. za wszystko (fundamenty, robocizna i materiały, brama, automatyka do bramy i furty, zamki systemowe, domofon, skrzynka na listy, siatka usztywniana, podmurówka systemowa pod siatke, beton gładki) cena do przełkniecia. ogrodzenie miec musze ze wzgledu na psy i okoliczne dziki i lisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Pięknie Dziewczyny Oczywiście nie te betony Betonów nie lubię i za siatkami nie przepadam. Drewno, albo żywopłot naturalny to jest to Marcinki są super, ale Gosiu jakiej one są wysokości? Bo ja mam astry nowobelgijskie i sięgają mi nieco ponad kolana. To jest wysokość dla mnie akceptowalna, więc jeśli Twoje Marcinki też takie niewysokie, to poproszę o nazwę TAR, trzymam kciuki u mnie marcinki i nowobelgijskie i nowoangielskie i te najzwyklejsze wysokosci roznej od 30 cm do 170 c. kurde kwiaty mnie przerosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts