TAR 07.12.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 nie wiem co sie dzieje ale od paru dni mam problem z powiekszaniem zdjec na fm:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.12.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Gosiu super te "dechy"! rozmiarem pasują chyba do paneli w sąsiednich pomieszczeniach? szare plytki świetnie do nich pasują zapowiada się fajna łazienka, ciekawa jestem jeszcze umywalki - jak i na czym będzie posadowiona ale poczekam;) też takich drewnopodobnych kafli na podłogę szukałam tylko w odcieniach beżu żeby pasowały do świerkowego sufitu , niestety mój upatrzony woodentic przestali produkować ale nie ma tego złego.... kupiłam w promocji dużo tańsze płytki BOSQUE BEIGE/CIEMNY BEŻ 15X60. http://image.ceneo.pl/data/products/37399847/f-ceramika-limone-bosque-bez-ciemny-15x60.jpg?=18268 TARcia, moi znajomi mieli mini sznaucerka, który też stracił wzrok w wieku 5 lat, dożył 10-ciu lat i całkiem dobrze sobie radził Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.12.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 TAR, mam te same kłopoty z powiększaniem zdjęć. Klikam na małe i powiększa się, ale równocześnie zakrywa je okno tekstowe postu, w którym to zdjęcie jest. Z prawym przyciskiem myszy też nie działa Znowu chłopaki od komputerów coś grzebali i sp......li Powiększyłam fotki w poście. Amelia, na Bartyckiej widziałam piękne dechopodobne płytki w różnych cenach, ale generalnie powyżej 200. Gdyby były już na podłodze, miałabym kłopot z decyzją czy to płytka, czy drewno. I to nie koniecznie te droższe były takie. Przekrój odcieni brązu bardzo duży firmami, a nawet rodzajami. To samo jeśli chodzi o kształty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.12.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 ja wczoraj ogladalam panele i facet mi pokazal takie specjalne do lazienki i kuchni, podobaly mi sie i mocno nad nimi mysle, odejdzie mi problem roznic wysokosci w posadzkach, bo podklad pod podlogówke jest duzo cienszy niz kafla i zeby nie bylo roznic to albo progi albo wylewka samopoziomujaca - a to juz podraza caly interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 07.12.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Pesteczko, drewnopodobne płytki można znaleźć też w przystępniejszej cenie. Ja mam na parterze Paradyż My Way Bianco. Kilka osób już pytało co to za farba na deskach, która sprawia, że są takie jasne Paradyż trochę tańszy niż 200zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.12.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 u nas w bokaro maja taki wybor płytek drewnopodobnych, ze oczoplasu mozna dostac, ceny od 40 do 300 zł. mnie przypasowały takie za 80 zł - 1 gatunek, marki nie pamietam, za duzo tego bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.12.2015 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Moje ,,dechy" długie i drogie po 145/m2 ale na upór trudno radę znaleźć Ze zdjęciami na forum jest problem od kilku dni opisywany już przez innych w dziale problemy na forum - swoje foty wstawiam bezpośrednio z picasy, więc mnie to nie dotyka, chyba, że chcę co zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.12.2015 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 No, właśnie wstawić można, tyle, że z komputera tylko pojedynczo. Natomiast jest problem z oglądaniem tego co ktoś wstawił. Wiem, że dechy można kupić i w niższej cenie, ale... Cena zależy od powtarzalności wzoru. W sklepie oglądasz kilka sztuk i jest okey, a potem podłoga wychodzi jak makatka. Drewno ma każdą deskę inną. To w przypadku płytek jest niemożliwe. Paradyż ładny, ale tylko gdy leży na niewielkiej powierzchni i można tak pograć poszczególnymi płytami, że nie widać powtarzalności. Forumowy Wojgoc ma u siebie Paradyż w jednej łazience. Ładnie, ale jest go niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2015 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Jan Twardowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2015 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 i dla psy mających https://www.facebook.com/video.php?v=1197811600245804 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.12.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Piesek lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.12.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 moje dziecię powiedziało - naucz tak nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.12.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 A jak już nauczysz to powiedz jak to zrobić mój szaleniec przy każdym wyjściu - naście razy dziennie- musi sobie pokopać z utęsknieniem wyglądam śniegu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 A wyglądaj U nas nawet do końca nie napadał, jak się rozpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.12.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 to ja mam naprawde czyscioszki, jak sa za brudne to od razu do lazienki same leca:lol2: a nie daj swarogu jak im cos przy pupi zostanie to jakby paralizu dostaly, nie rusza sie na cm, musze wtedy na raczkach zaniesc i prosto pod kranik z obowiazkowo ciepla woda:lol2: Kasiek zawsze po piciu i jedzeniu wyciera sie, o co to juz pomine milczeniem, bo czasem mnie zalamuje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.12.2015 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Myślę, że psy mające dużo dzikich cech, takie które zagrzebują swoje odchody tak robią. Ten nauczony przez pańcię, że tak jest super utrwalił ten odruch Tak robi pies sąsiadów więc można byłoby go nauczyć Trochę śniegu napadało i u mnie od razu chętniej biegały po białym dywanie, dziś już prawie cały śnieg przepadł. TAR białasy ciągle są kąpane, w uszach im grzebiesz i gdzie indziej też to i odpowiednie odruchy sobie wyrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.12.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 ale odruch dzikosci maja, bo tez zagrzebuja, troche niezdarnie im to wychodzi zwlaszcza malemu srulowi, "nogi mnie sie plącza" ale tak robia od niedawna, od przeprowadzki, na osiedlu jest wiecej psow wiec instynkt dziala. w domu tego nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.12.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 http://kartki24.eu/kartki/44/5/d/551.jpg Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Ci nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki pogodnych Świąt zimowych odpoczynku, zwolnienia oddechu nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts