Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiu super te "dechy"! rozmiarem pasują chyba do paneli w sąsiednich pomieszczeniach? szare plytki świetnie do nich pasują:rolleyes: zapowiada się fajna łazienka, ciekawa jestem jeszcze umywalki - jak i na czym będzie posadowiona ale poczekam;)

też takich drewnopodobnych kafli na podłogę szukałam tylko w odcieniach beżu żeby pasowały do świerkowego sufitu , niestety mój upatrzony woodentic przestali produkować:bash:

ale nie ma tego złego.... kupiłam w promocji dużo tańsze płytki BOSQUE BEIGE/CIEMNY BEŻ 15X60. http://image.ceneo.pl/data/products/37399847/f-ceramika-limone-bosque-bez-ciemny-15x60.jpg?=18268

TARcia, moi znajomi mieli mini sznaucerka, który też stracił wzrok w wieku 5 lat, dożył 10-ciu lat i całkiem dobrze sobie radził:yes:

Edytowane przez Amelia 2

TAR, mam te same kłopoty z powiększaniem zdjęć. Klikam na małe i powiększa się, ale równocześnie zakrywa je okno tekstowe postu, w którym to zdjęcie jest. Z prawym przyciskiem myszy też nie działa :( Znowu chłopaki od komputerów coś grzebali i sp......li :mad:

Powiększyłam fotki w poście.

Amelia, na Bartyckiej widziałam piękne dechopodobne płytki w różnych cenach, ale generalnie powyżej 200. Gdyby były już na podłodze, miałabym kłopot z decyzją czy to płytka, czy drewno. I to nie koniecznie te droższe były takie. Przekrój odcieni brązu bardzo duży firmami, a nawet rodzajami. To samo jeśli chodzi o kształty.

ja wczoraj ogladalam panele i facet mi pokazal takie specjalne do lazienki i kuchni, podobaly mi sie i mocno nad nimi mysle, odejdzie mi problem roznic wysokosci w posadzkach, bo podklad pod podlogówke jest duzo cienszy niz kafla i zeby nie bylo roznic to albo progi albo wylewka samopoziomujaca - a to juz podraza caly interes ;)

Moje ,,dechy" długie i drogie po 145/m2 ale na upór trudno radę znaleźć :rolleyes:

Ze zdjęciami na forum jest problem od kilku dni opisywany już przez innych w dziale problemy na forum - swoje foty wstawiam bezpośrednio z picasy, więc mnie to nie dotyka, chyba, że chcę co zobaczyć

No, właśnie wstawić można, tyle, że z komputera tylko pojedynczo. Natomiast jest problem z oglądaniem tego co ktoś wstawił.

Wiem, że dechy można kupić i w niższej cenie, ale... Cena zależy od powtarzalności wzoru. W sklepie oglądasz kilka sztuk i jest okey, a potem podłoga wychodzi jak makatka. Drewno ma każdą deskę inną. To w przypadku płytek jest niemożliwe.

Paradyż ładny, ale tylko gdy leży na niewielkiej powierzchni i można tak pograć poszczególnymi płytami, że nie widać powtarzalności. Forumowy Wojgoc ma u siebie Paradyż w jednej łazience. Ładnie, ale jest go niewiele.

to ja mam naprawde czyscioszki, jak sa za brudne to od razu do lazienki same leca:lol2: a nie daj swarogu jak im cos przy pupi zostanie to jakby paralizu dostaly, nie rusza sie na cm, musze wtedy na raczkach zaniesc i prosto pod kranik z obowiazkowo ciepla woda:lol2:

Kasiek zawsze po piciu i jedzeniu wyciera sie, o co to juz pomine milczeniem, bo czasem mnie zalamuje:cool:

Myślę, że psy mające dużo dzikich cech, takie które zagrzebują swoje odchody tak robią. Ten nauczony przez pańcię, że tak jest super utrwalił ten odruch ;)

Tak robi pies sąsiadów więc można byłoby go nauczyć :rolleyes:

Trochę śniegu napadało i u mnie od razu chętniej biegały po białym dywanie, dziś już prawie cały śnieg przepadł.

TAR białasy ciągle są kąpane, w uszach im grzebiesz i gdzie indziej też to i odpowiednie odruchy sobie wyrobiły :rolleyes:

http://kartki24.eu/kartki/44/5/d/551.jpg

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia

życzę Ci nadziei, własnego skrawka nieba,

zadumy nad płomieniem świecy,

filiżanki dobrej, pachnącej kawy,

piękna poezji, muzyki

pogodnych Świąt zimowych

odpoczynku, zwolnienia oddechu

nabrania dystansu do tego co wokół,

chwil roziskrzonych kolędą

śmiechem i wspomnieniami.

Wesołych Świąt!