TAR 11.02.2016 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Gosia a jakby takie betonowe u ciebie?http://www.kamienogrodowy.sklepna5.pl/pokaz_produkt.php?idprod=217&cow1=3http://www.sklepna5.pl/kamienogrodowy/zdjecia/217/plot4_w50.jpg pomalowac w kolorze brązowym, bedzie imitowac panele drewniane.Co myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 oo jeszcze tu wzor 7,10, 12 mozna cos pokombinowac z kolorami, pomiedzy bluszcze i pnacza powiesic lustra i bedzie tajemniczy ogrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2016 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 albo zamiast luster drewniane okiennice, zaluzje czy kratki albo stare okna np. jak tu:http://bi.gazeta.pl/im/0b/f4/cc/z13431819Q,STARA-OKIENNICA-Z-LUSTREM--zamiast-okna----wymarzo.jpg http://img2.stylowi.pl//images/items/o/201303/stylowi_pl_diy-zrob-to-sam_5627178.jpg schowane wsrod pnaczy dalyby znakomity efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2016 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Fajny wzór ale osobiście wolę jak beton udaje kamień a nie drewno Przed zakupem chciałabym pomacać i wzór z bliska zobaczyć. Farby różnie trzymają się podłoża i ma potem co się łuszczyć, a zieleń na szarości betonu dobrze wygląda To zresztą i tak nie jest mój ulubiony zakątek ogrodu, ważne by się odgrodzić i potem zasłonić zielenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2016 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Ależ mnie zasypujesz pomysłami Może takie okna by ładnie wyglądały. Na razie niech płot stanie, potem uporządkować trzeba ten fragment terenu i wtedy zobaczę na co sił mi starczy. Do roboty jest tyle miejsc, że głowa mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 no pewnie twoj wybor ja z kolei wole odwrotnie, te imitacje kamieni do mnie nie przemawiaja. ale mi sie zadne, nawet kamienne nie podobaja, kamien na ogrodzeniu nie jest w mym guscie za to na rabatach jak najbardziej no i ten wzor niekamienny jakby mniej rzuca sie w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2016 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Zobaczę co będę mogła pomacać i zobaczyć na własne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 jasne, i zeby bylo blisko ciebie i moze jeszcze w przyzwoitej cenie by montaz wykonali lub kogos polecili. no chyba ze masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Na tle płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2016 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dzięki za kolejne inspiracje, o hortensjach myślę, bo mam z czego robić sadzonki a i miejsce niezbyt słoneczne więc w sam raz na hortensje. I mam nadzieję na clematisy w tym miejscu. wykonawca ma niebawem być to sprawę dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.02.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 u mnie przy zejściu z tarasu od strony północnej pięknie rósł i kwitł wiciokrzew pomorski:rolleyes:, tak pięknie że pod ciężarem załamała się lidlowska pergola na razie sterczą pręty ale na wiosnę zamówię u ślusarza solidną. Gosiu na tle płotu na pewno pięknie zagospodarujesz ten zakątek, jeszcze stanie się Twoim ulubionym miejscem;) pomysł z lustrami, oknami lub drzwiami do nikąd jest super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2016 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Też tak myślę, tylko kto mi to zrobi? Sama nie dam rady, ale jak zacznę o tym myśleć to może coś się wykluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 jakos da sie zrobic, na razie moze zrob plot a reszta sie zobaczy, mozna zagadac z osobami montujacymi ploty, za pare zlotych moze na fuche zrobia, jak to mowia, szeroki usmiech, walory do przodu i baju baju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2016 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Help! Miał ktoś z Was kłopoty ze szczurem Od jakiegoś czasu niezidentyfikowanie pukania w klapkę wyłazową na taras dla psów słyszałam. Myślałam wiatr, albo ptak - dziś niestety zobaczyłam szczura. Śliczny, nie jakiś olbrzymi ale na samą myśl, że do domu może wleźć skóra mi cierpnie. Nie za bardzo płochliwy bo stałam przy drzwiach i powinien mnie widzieć, a on łaził sobie spokojnie aż w pewnym momencie po narożniku ściany zaczął się wdrapywać do góry Tego nie zdzierżyłam, szarpnęłam za klamkę i zwiał. Zbudziłam mojego szczurołapa i kazałam szukać... wiatru w polu Zaczęłam przeglądać net w poszukiwaniu ratunku ale wszelkich trutek się boję bo nie mam pewności czy rykoszetem to nie walnie w psice? pooglądałam filmik zrób to sam - pułapka na myszy - tu ubawiłam się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.02.2016 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 mozna zagadac z osobami montujacymi ploty, za pare zlotych moze na fuche zrobia, jak to mowia, szeroki usmiech, walory do przodu i baju baju to działa w każdym wieku:yes: gdy u mnie kopali rowy i robili wjazdy to gadka-szmatka i za 50 zeta mam pięknie utwardzony podjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2016 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 qrcze do tej pory nie mialam stycznosci, do glowy przychodzi mi tylko łapka lub zywołapka. po ostatnich problemach z trutkożercą tej bym nie stosowała ewentualnie wezwac deratyzatora, tylko wczesniej ustalic pobyt szczura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.02.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 dziś niestety zobaczyłam szczura. 1. pułapka bezpieczna dla psów https://www.pryskaj.pl/pl/p/AF-ATOM-stacja-deratyzacyjna-MYSZY%2C-SZCZURY/66 2. butelka - zaplułam monitor:D dla szczura to chyba taka 5-litrowa ale wszystkie czynności muszą być wykonywane w gumowych rękawiczkach bo gadzina inteligentna, nie jak ta głupia mysz i nie ruszy gdy wyczuje zapach człowieka 3. trochę cierpliwości + a najlepiej działa chleb nasącznony toxanem ale oczywiście w miejscach niedostępnych dla piesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2016 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dzięki za link ta pułapka wygląda obiecująco, chyba się za tym rozejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.02.2016 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 nie mogę się powstrzymać to link do zdjęcia ogrodu dziewczyny z Ogrodowiska, dobrze zakręconej na punkcie hortensji warto cały wątek pooglądać ale te krokusy między hortensjami nie dość, że rewelacyjnie wyglądają to jest to wspaniały pomysł - przekwitające cebulowe zastąpione zostają rozwijającymi się hortensjami. Na dodatek czas kwitnienia krokusów to odpowiednia pora by ciąć i ewentualnie ukorzeniać hortensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.02.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Świetny pomysł z tymi krokusami. Mam nadzieję, że moje się będą rozrastać, to teżspróbuję przesadzać pod różne krzewy. Zapisuję linka do poczytania, bo posadziłam na początek limelighty i muszę się pouczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts